icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

ewisam
30. okt 2016

Tak ako, dievcata? Aky je stav? Kto je na rade? 😀 my este 5 dni, tak to hadam dame

6mia6
30. okt 2016

@ewisam mna s tp 1.11. Predbehnu aj decembrovky 😁😁😁😁

pibza
30. okt 2016

@ewisam ešte 6 dni 🙂

katusik666
30. okt 2016

Ja to 11.11😁

katusik666
30. okt 2016

Ja tp 11.11😁

bonboniera15
31. okt 2016

@ewisam 4 dni bez dneška, ale sa jej nejak nechce :/

pibza
31. okt 2016

@bonboniera15 ja mám do zajtra zakázané od lekara tak sa ani nesnažím to vyvolat ale od zajtra večera na tom pracujem 🙂

sophina
31. okt 2016

@6mia6 ja mam oficialne termin na Mikulasa ale ja ak vydrzim este 10dni tak oslavujem ...

6mia6
31. okt 2016

@sophina sa máš

sophina
31. okt 2016

@6mia6 never tomu, mam vsetky deti predcasniatka, posledny dvaja mi skoncili v inkubatore a najmensieho mi 3x ozivovali ... radsej by som rodila na termin ver mi ...

6mia6
31. okt 2016

@sophina ono tie okolnosti si clovek nevyberie, starsi bol v termine a tiez nebol na tom najlepsie.
Tak mozno tentokrat motyka vystreli.
Hlavne nech uz je to za nami ci ja teraz a ty potom a sme vsetci zdraví

ewisam
31. okt 2016

@bonboniera15 tak to si na rade 🙂 este tusim aj @rica1 ma termin 3.11

ewisam
31. okt 2016

@sophina vylozit nohy, zapriahnut chlapa, detvaky a dat si aspon studenu kavu 😀 ale inac ordinujeeeeeeeeeem dnes

sophina
31. okt 2016

@ewisam som doma sama so 4 detmi ... hned ako navarim vykladam noohy 😀

ewisam
31. okt 2016

@sophina 😀 naparaaaadu

sophina
31. okt 2016

@ewisam varim zeleninkovu polievku, cevabcici a zemlovku upeciem ... a nekonecny pribeh rania a zehlenia ... este aktivitu s chlapcami a tak normalka ...

bonboniera15
31. okt 2016

@pibza ja tiez nad tym uvažujem, vyupratovsny dom cely, a nic nepomahs...bolesti mavam paradne....mala včera cely den sa pucila co som myslela ze chce vyjsť cez brucho :D

bonboniera15
31. okt 2016

@ewisam no keby sa tej našej malej chcelo joj 🙂 dúfam ze do terminu sa vypýta

ewisam
31. okt 2016

@sophina no ja mam navarene a vdakabohu za Xbox 🙂

ewisam
31. okt 2016

@bonboniera15 mne treba okna umyt, dohodneme??? 😀

bonboniera15
31. okt 2016

@ewisam aj mne :D do tych som sa este nepustila ...tie asi az pi pôrode :D 10 okien to nedam asi teraz:D

rica1
31. okt 2016

@ewisam ano ja idem 3.11 , hospitalizovana od 2.11 budem a malu mam choru ☹ teplotuje sopli ☹ celu noc sme nespali, slahne ma, to zrovna ten "najspravnejši" čas ☹

bobolok
31. okt 2016

@ewisam ja mam 2.11...drzte palce😃

rica1
31. okt 2016

@ewisam inak ja mavam uz neskutočne bolesti, som aj tuto noc ako som popri malej nespala rozmyslala ze či ist vobec na wecko lebo pred rokom takto mi odišla zatka ako som čurala, a take bolesti pravidelne chodili ze ma az napinalo na posteli, a stonala som .. do krizov potom v slabinach tie klby či čo to tam mame akoby mi vyskakovali a hlavne ta brutalna bolest do krizov to sa nedalo vydrzat fuj a cez den ked stojim a male sa pohne tak idem do kolien čo ma tak krčok zapica ako by som si na nožik sadla.. minuly stvrtok som bola na spic prsta otvorena bohvie či to nejak pokročilo, dufam ze vydrzim do stvrtku 😀 už to chcem mat za sebou je to zvlasne vediet kedy sa to male narodi a hlavne ale mam nervy z toho že čakat v nemocke den predtym ako bude sekcia a to rano to prebudenie ze kedy si po mna pridu uj a ešte ta psychika ze babika mi je doma chora ☹

rica1
31. okt 2016

@bobolok budeme.. ja som prvy cisarsky zvladla super, od kedy som sa zobudila som npr na jiske bola na FB a mobile az do večera 😀 bolo mi to povolene, som zvedava teraz

neli26
31. okt 2016

@rica1 ahoj. Ja idem na príjem tiež 2.11. a 3.11. mi robia cisársky - v Nitre. Len som sa chcela spýtať, či sa náhodou nestretneme?? 🙂

pibza
31. okt 2016

Tie slabiny v kĺboch teda bolia keď sa to blíži? Posledné dve noci ma priserne bolia

ewisam
31. okt 2016

@bonboniera15 zadnych 10 okien vydrzia...aj tie moje.
@bobolok naparaaadu ides prvaaaaaaaaaaaaaa, drz sa
@rica1 no ono zakon schvalnosti, mne tiez krpec zacina pokaslavat, ale to dame dajak do normalu do stvrtka daleko. Mi ani nevrav, mna normalne zacal vcera zadok bolet, ze brutal sedaci sval, v bruchu mi skrka jako besne, v podbrusku dnes o 5tej zblnk a uz som bola hore.... drzte sa 🙂

rica1
31. okt 2016

@neli26 no ja nie ja som zo stredného slovenska 😀

adawada
31. okt 2016
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Ahojte dievčatá, ako sa pripravujete na dojčenie. Ako dlho plánujete dojčiť. Našla som dobrý kvíz o dojčení, keby sa niekto nudil 🙂
http://www.dudli.sk/kviz-dojcenie-dudli/