icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

rica1
31. okt 2016

@adawada ja som sa prvy krat nepripravovala vobec čo som si potom povedala že som si ale mohla o tom aspon čosi nastudovat, ale zase tiež som bola po sekcii a ako nahle som prisla na oddelenie tak mi malu prilozili a ona sa krasne prisala, to bola u mna vyhra že sa velmi dobre a spravne prisavala a už potom len prikladat kym sa to rozbehne, akurát na bradavky som si kupila mast od laktačných poradkýn maju taku že "univerzalna mast" sa to vola a ta mi pomohla najviac, lebo ono tie bradavky fakt ze bolia potom , na to sa veru netesim tie prve dni , ale ani prsia sa mi bolestivo nenalievali vzdy tak postupne pekne a malu som po sekcii dojčila na treti den komfortne.. kojila som do 7,5 mesiaca , toto druhe chcem tiež tak , nechcem kojit dlho a pila som velmi velmi vela tekutín to je asi tiež hlavne aby sa mlieko spustilo ale teda hlavne to prisatie babetka je rozhodujuce

bonboniera15
31. okt 2016

Baby picha aj vas pri chôdzi dakedy aj pri lezani medzi nohami? Ako keby ihlou posledné 3 dni neukrutne, neviete co to moze byt? Ale to len chvíľu a potom nic

katusik666
31. okt 2016

@bonboniera15 Ahoj áno aj mne sa to stáva a to pichanie je neznesiteľné ale tiež neviem čo to spôsobuje.Trva to cca 3_6 sekúnd .

bonboniera15
31. okt 2016

@katusik666 no tak nejak, par krat denne sa to objavi...mozno ako sa hlavicka tlačí na krcok ...lebo posledné dni sa to objavuje castejsie

mirka121212
31. okt 2016

@bonboniera15 Aj ja to mam, dnes z nicoho nic take krce, akoby nabodavanie zospodu, skoro som spadla do kolien z toho.

lenkamarcisin
31. okt 2016

Tak to pichanie aj bolest medzi nohami mam aj ja to sa nam uz tlacia.Dnes sme boli na pasi aj na usg tak sme velky 3900 kg a termin mame 8,11 ale Dr nam povedal ze uz sme pripraveny na porod tak cakam ze to moze prist hocikedy nervozita uz pomalicky zacina ale tak v pohode.

bobolok
31. okt 2016

Dievcata do Popradu sa nikto nezbera 😄

rica1
31. okt 2016

@bonboniera15
@mirka121212 ano presne si to vystihla take nabodavanie 😖 pri prvom tehu som taketo stavy nemala ale npr dnes som sa suchala okolo steny čo som myslela že či už to prišlo či čo, strašne čosi ☹

ewisam
1. nov 2016

Tak a mame november 😉 zvladli sme to

bonboniera15
1. nov 2016

@rica1 ja som mala hroznu noc2 krat sprcha, , nohy ma normálne boleli, brucho kŕče ,kríže och...tyto poslickovia...som myslela ze ideme na to moj bol 2 hod. Som nou hore

pibza
1. nov 2016

@bonboniera15 a nakoniec nič?

bonboniera15
1. nov 2016

@pibza nie :D nakoniec prestalo a ja som nejak zaspala...ale som si aj poplakala, co to bolo miestami moc...boleli ma na striedacku aj vajecniky ako keby my mala do nich nohou,rukou tlacila

rica1
1. nov 2016

@bonboniera15 my sme mali tiez hroznu noc mala teploty 39 😢 😢 a to idem zajtra do porodnice jaj a ja do toho tiez taketo bolesti a tie vajecniky tiez ako by ma do nich kopalo ale to niecim inym tlaci lebo moje je otocene hlavickou dole no sila je to uz ale sranda ze taketopocity mam az teraz v prvom tehu sak rodila som minuly rok taketo som nepoznala

bonboniera15
1. nov 2016

@rica1 moja je tiez otocena hlavickou dole...tak neviem cim, ale nebolo mu jedno...juj no to ti nezavidim, js cakam prve, ja som vystrašená ci pridem vobec.na to ktore su tie prave kontrakcie...uz nech je vonku posledný týždeň je to uz skor o trápení

lenkamarcisin
1. nov 2016

Tak ja si myslim ze tie kontrakcie urcite budeme vediet rozoznat od poslickov urcite to bude silnejsie. V noci som mala aj ja uz vacsie bolest uz ma mali tlacil aj do celej chrbtice nielen do krizov.

ewisam
1. nov 2016

@bonboniera15 fuj, az ma olial studeny pot... Ja sa len bojim a modlim, aby ma to v noci nechytilo, lebo nemam s kym deti nechat.
@rica1 som sa akurat sla opytat, ze co mala, asi daka viroza, ci? No mna naparadu chyta hrdlo, 3 dni pred CR, sak co budem

bonboniera15
1. nov 2016

@ewisam no nebolo mi všetko jedno, uz by som brala aj pôrod lebo ma uz všetko všade boli...cez den ked prídu sa to da ale v noci ked ma to 2 krat prebudilo, nebolo mi všetko jedno

ewisam
1. nov 2016

@bonboniera15 no verim ja idem zajtra na anesteziologicke, najradsej by som tam uz zostala aj ked sedet kdesi na chodbe... 😀 lebo 3. uz nastupujem

bonboniera15
1. nov 2016

@ewisam ja mam zajtra poradňu, naposledy som bola na spicku prsta tak som zvedavá ze ako to vypada...no aspon vies kedy bude na svete...moja by tiez mohla na termin sa vypýtať

ewisam
1. nov 2016

@bonboniera15 ved hej, len to cakanie mi nepridava na psychickej pohode. Vcera polnoc co som nemohla spat a rano 5 h a uz som zas bola hore, lebo bambula si zmyslela disco 😀 a teraz som jak maca oplestene

bonboniera15
1. nov 2016

@ewisam hehe nech to uz mame za sebou nech uz su s nami 🙂 ja sa uz neviem dočkať...i ked sa strašne bojim pôrodu

michellemi
1. nov 2016

Budte este rady, ze ste doma.. Ja uz tyzden v nemocke a ktovie kolko este...najhorsie je, ze dieta doma.. Drzte sa

ewisam
1. nov 2016

@michellemi Ved aj ty mas tusim zachvilu termin, ci? No neviem ci je vyhra doma lezat len v posteli, pomaly s prelezaninami na zadku 😀 Dieta sa ti bude este chvalit ako super mu bolo, ak je starsie. Moji sa uz tesia ako vypadnem z chalupy.

michellemi
1. nov 2016

@ewisam som na zaciatku 37tt, termin tazko povedat, najlepsie cim blizsie k oficialnemu terminu (26.11). Maly ma 2 aj tristvrte .. Radsej by som lezala veru doma

bobolok
1. nov 2016

Dievcence,tak ja sim uz v nemocnici a zajtra rano o 8 mam planovanu sekciu....drzte palce😄

haslerka31
1. nov 2016

@bobolok Juuuj, drzime prsty, ze vsetko dobre dopadne🙂Mna to caka o tyzden.

pibza
1. nov 2016

Ja už chcem miminko 🙂

bonboniera15
1. nov 2016

@pibza s 🙂

bobolok
1. nov 2016

@haslerka31 dakujem😄

dadka1993
1. nov 2016

@bonboniera15 Ahoj 😊 Ja som síce z júnoviek ale zablúdila som sem 😀 To pichanie dole je otváranie krčka, tiež som to mala stále ku koncu a doktorka mi to vysvetlila takto. Zase po porode som to tiež cítila to znamenalo, že sa mi dával do povodného stavu 😊👍 Držím palce nech všetko dobre dopadne 😊