Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@sophina gratulujem a odkial mate tu krasnu ciapocku?
tak ja som doma z poradne, malý má 4100 g a vraj pri najlepšej vôli to je "len" 3900 g ... odporučila mi sexovať, vraj nič iné nepomáha na vyvolanie pôrodu :D akurát že ja mám smolu, lebo manželovi sa nechce 🙄 Ak budem ešte prenášať dlhšie, tak neviem na akú váhu sa mi vypasie 🙄 .... podotýkam že som fakt chudá s útlou telesnou konštrukciou ... pomoooooooc 😖
@haslerka31 Gratulujem 🙂
Tak mňa dnes hospitalizovali a nic sa so mnou nechystajú robiť. Cize totalna depka. Nechapem prečo som nemohla na pôrod čakať doma. Keby vyvolávanie tak ok ale nič? Len samota.
Babenky, gratulujem vsetkym novym mamickam 😲
@daisynka_ no tak ja som na tom tak isto moj mali mal minuli tyzden 3900kg takze teraz uz tiez bude mat cez 4000kg a manzelovi sa tiez do toho nechce ani mne to niej prijemne ale keby to malo pomoct tak by som sa potesila
@ninkababika ja som si hackovala 🙂
@sophina A nedalo by sa take odvas kupit?
@ninkababika tuto našu som už sľúbila primárke oddelenia 🙂 a doma netuším kedy budem pri piatich stíhať ale odporučím Vám moju naj kamosku a urobí Vám raz dva ak chcete ...
@sophina ano chcem prosim si kontakt 😀
Tak sa pridavame,3.11. po 2 hodinkach 3,5 kg slecna..
@kubkovamama gratulacia 🙂
@kubkovamama gratulujem!! a to 2 hodinyk trval porod?? super
Tak baby,ako zvládate starostlivosť o drobcekov?
Keďže som po cisársk.tak mi vôbec nedošlo mlieko a sú to už 2 tyz
@juriva to je zvlastne, co ti povedali v porodnici? Mne mlieko nabehlo vzdy do dvoch dni po CR... Deturence cmulali aj na prazdno- dobrovolne na silu v porodnici ma do toho tlacili. Ale poznam aj maminky, kt. mliecko po cr proste nenabehlo, nasilu nutili silou mocou dojcit...Mamicka v depke, mi plakala na izbe, ze je zla matka a neviem co... ale ked to nejde tak to nejde...
Spokojne napapane babo je prvorade a je jedno, ci papa z flasky alebo didy 😉
@rica1 o pol 8mej som vychystala syna do skoly,o 9tej sme prisli do porodnice-este som myslela,ze ma vratia domov.A po 11tej bola vonku.🙂
@kubkovamama waw štastná to žena 🙂
Tak uz su tu: 9.11.2016 Oliver 2610g, 48cm, 8.54h a Šimon 1680g, 46cm, 8.56h. Drzte nam palce 🙂

@rica1 my sme isli akurat na prechadzku😊