icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

slavciatko
11. nov 2016

@rica1 my sme isli akurat na prechadzku😊

ninkababika
11. nov 2016

@sophina gratulujem a odkial mate tu krasnu ciapocku?

daisynka_
11. nov 2016

tak ja som doma z poradne, malý má 4100 g a vraj pri najlepšej vôli to je "len" 3900 g ... odporučila mi sexovať, vraj nič iné nepomáha na vyvolanie pôrodu :D akurát že ja mám smolu, lebo manželovi sa nechce 🙄 Ak budem ešte prenášať dlhšie, tak neviem na akú váhu sa mi vypasie 🙄 .... podotýkam že som fakt chudá s útlou telesnou konštrukciou ... pomoooooooc 😖

daisynka_
11. nov 2016

@haslerka31 Gratulujem 🙂

pibza
11. nov 2016

Tak mňa dnes hospitalizovali a nic sa so mnou nechystajú robiť. Cize totalna depka. Nechapem prečo som nemohla na pôrod čakať doma. Keby vyvolávanie tak ok ale nič? Len samota.

daisynka_
11. nov 2016

@pibza možno ťa len chcú mať pod kontrolou ... a vyvolávanie tiež nie je nič moc 🙂 ber to pozitívne, nemôžme byť predsa tehotné naveky 😀 😀 😀 ja som v strese len kvoli tomu, že budem mať zas sloníča 😀

pibza
11. nov 2016

@daisynka_ no, viem, že chcú monitorovať. Ale na moju psychiku to neni dobre. A tebe nezávidím tiež 🙂 . I keď ja váhu môjho bábätka vôbec netuším. Takze bohvie aký sloník je vo mne.

ewisam
11. nov 2016

Babenky, gratulujem vsetkym novym mamickam 😲

ewisam
11. nov 2016

@rica1 plakat a preco? Od bolesti? 😕

lenkamarcisin
11. nov 2016

@daisynka_ no tak ja som na tom tak isto moj mali mal minuli tyzden 3900kg takze teraz uz tiez bude mat cez 4000kg a manzelovi sa tiez do toho nechce ani mne to niej prijemne ale keby to malo pomoct tak by som sa potesila

rica1
11. nov 2016

@ewisam nie plakať od bolesti praveze mi je lepšie a lepšie fyzicky beham chodím robím ale tak psychika , ako to všetko zvladnem a tak , take emocie blbé

sophina
11. nov 2016

@ninkababika ja som si hackovala 🙂

ninkababika
11. nov 2016

@sophina A nedalo by sa take odvas kupit?

sophina
11. nov 2016

@ninkababika tuto našu som už sľúbila primárke oddelenia 🙂 a doma netuším kedy budem pri piatich stíhať ale odporučím Vám moju naj kamosku a urobí Vám raz dva ak chcete ...

ninkababika
11. nov 2016

@sophina ano chcem prosim si kontakt 😀

ewisam
11. nov 2016

@rica1 nestresuj hlavne zvladnes vsetko s prehladom, chce to len system 😉 aj ja som tym presla, takze viem.. 🙂 mna navyse prepadli predstavy, ze mi deti unesu... starsie sa nauci brat ohlad na mladsie, chce to len cas

sonia33
11. nov 2016

Dievcata,tak aj nas Davidko si vybral tento pekny datum 🙂 Bol to boj,ale sme obaja vporiadku.

rica1
11. nov 2016

@ewisam inak toto mi robí asi najvecší problém ten strach o deti , a v neposlednom rade aj o mna a manzela či sa nam nič nestane az sme tu pre nich , ako uplna schyza, musim sa dat fakt nejak dokopy

rica1
11. nov 2016

@sonia33 Krasne babo , gratulujem 😉

zlatka87
11. nov 2016

@sonia33 Joj aky krasny.. 🙂 Gratulujem, ja este tyzden.. 🙂

kubkovamama
12. nov 2016

Tak sa pridavame,3.11. po 2 hodinkach 3,5 kg slecna..

pibza
12. nov 2016

@kubkovamama gratulacia 🙂

ewisam
12. nov 2016

@rica1 Hlavu hore, dobre bude 😉 Zmier sa s tym, ze domacnost nebude tip-top, navarene, vyzehlene, napecene, ale drobci budu mat vysmiatu oddychnutu mamu, kt. si najde na nich cas... a prave to potrebuju
Ja uz tak umyvam okna 3 mesiace 😀 do vanoc hadam sa k tomu dostanem

rica1
12. nov 2016

@kubkovamama gratulujem!! a to 2 hodinyk trval porod?? super

juriva
13. nov 2016

Tak baby,ako zvládate starostlivosť o drobcekov?
Keďže som po cisársk.tak mi vôbec nedošlo mlieko a sú to už 2 tyz

ewisam
13. nov 2016

@juriva to je zvlastne, co ti povedali v porodnici? Mne mlieko nabehlo vzdy do dvoch dni po CR... Deturence cmulali aj na prazdno- dobrovolne na silu v porodnici ma do toho tlacili. Ale poznam aj maminky, kt. mliecko po cr proste nenabehlo, nasilu nutili silou mocou dojcit...Mamicka v depke, mi plakala na izbe, ze je zla matka a neviem co... ale ked to nejde tak to nejde...
Spokojne napapane babo je prvorade a je jedno, ci papa z flasky alebo didy 😉

kubkovamama
13. nov 2016

@rica1 o pol 8mej som vychystala syna do skoly,o 9tej sme prisli do porodnice-este som myslela,ze ma vratia domov.A po 11tej bola vonku.🙂

rica1
13. nov 2016

@kubkovamama waw štastná to žena 🙂

michellemi
13. nov 2016

Tak uz su tu: 9.11.2016 Oliver 2610g, 48cm, 8.54h a Šimon 1680g, 46cm, 8.56h. Drzte nam palce 🙂

sophina
13. nov 2016

My sme odvcera uz doma ,,, moji styria princovia