icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

Strana
z95
rica1
16. nov 2016

@pibza uf tak to mi je luto, a nakoniec teda sekcia, no ja som takto podobne dopadla pri prvej minuly rok, tiež akutna sekcia, ale teda 18 hodin to je makačka ☹ to si neviem ani predstavit ja som tam kolabovala už po 5tich kedy tiež zazneli slova akutna sekcia okamžite a monitor hukal na celu porodnu salu , sestričky na mna kričali že nech dýcham davali mi kyslík že babetku už nie je dobre , sama som musela na sál kde som po ceste odpadavala kontrakcie som mala tých 5 hodín ale čo minutu, alebo 30 sekund mala som pocit že skoncila a okamžite začala nová celu ma triaslo nezvladala som tie kontrakcie a mne po troch hodinách týchto silných častých kontrakcii kedy som mala pocit že už som určite tym otvorena na dostatočne tak mi zahlasili že 2 prsty.. to som skoro neprezila , ale potom to šlo rychlo za tych 5 hodin som bola na 7 prstov ale babo neklesalo stale bolo vysoko a tak rezali.. preto ja som druhž porod ktory bol teraz ani len nepomyslela na sekciu, a tuto druhú po prebudení sa mi zdalo že mam vecsie bolesti ale to preto lebo som sa zobudila moc skoro pri prvej som spalaa ešte 5 hodín po a teraz som bola hodinu po hore ale potom mi bolo dobre, teraz už beham ako srnka ani neviem že mam jazvu a kycham zakašlem bez bolesti..

lenkamarcisin
16. nov 2016

@mirka121212 ja som cakatelka ale mi sme mali termin uz 8-smeho a este stale nic nastastie je vsetko ok.tento tyzden sme boli na kontrolu uz 3 krat raz mi vybavila kamoska nech sa na nas ozre aj primar tak som kludnejsia len to cakanie je uz na nerva

mirka121212
16. nov 2016

Vyzera to, ze idem prenasat. Zajtra TP a podla dnesnej kontroly porod v nedohladne, krcok 2 cm, otvorena na spicu prsta. Do tyzdna vraj budu vyvolavat porod. Ja tak dufam, ze sa to rozbehne samo...

bonboniera15
16. nov 2016

@pibza gratulujem 🙂 prajem rýchle zotavenie a nech je maličká zdrava

bonboniera15
16. nov 2016

Aja pridavam princeznú uz 2 tt sme na svete ako ten cas leti...nedavno som mala kontrakcie a dnes je uz mala s nami...stalo to za tych 9 mesiacov aj ked neboli jednoduché

sophina
16. nov 2016

@bonboniera15 Simeon ma dnes 8 dni 🙂

bonboniera15
16. nov 2016

@mirka121212 ja som to mala tak isto a v noci v den termínu praskla voda a mala bola na svete... tal nezufaj mozno nebudeš prenášat

pibza
16. nov 2016

@lucka_220809 Mudr Duracka. Hej mám a som v strese 😂

pibza
16. nov 2016

@bonboniera15 ďakujem 🙂

ewisam
22. nov 2016

Dievcata, aj uvazujete niektora ako si dat postavu po porode do normalu? Ci to len ja chaosim, ked kuknem na seba?

elliottka
22. nov 2016

@ewisam samozrejme, ze ano, ale som po cisarskom, tak sa najskor musim zotavit sama a potom mozem na sebe pracovat. Tiez ma netesi pohlad do zrkadla, ale tak zase nezblaznim sa, ked do mesiaca nebudem mat six-pack ako pre tehotenstvom.

rica1
22. nov 2016

@ewisam a kolko si pribrala? ja som mala brucho plochéééé ako dosku po prvom tehu mi take aj ostalo a nič som pre to nerobila , uvidím ako to dopadne teraz ja som športový antitalent.. a nemam chut cvicit ☹

ewisam
23. nov 2016

@elliottka heh tak po cisarskom som aj ja 🙂 Neplanujem sa blaznit, ale uvedomujem si, ze cosi so sebou robit musim... a ja sa uz citim v pohode

ewisam
23. nov 2016

@rica1 nepribrala som vela, asi tak cca 10kg, len mi to brusko akosi zostalo... akoby som ani nerodila 😀 a to islo 10kg porodom dole

pibza
23. nov 2016

No ja som týždeň po cisárskom, zhodila som z 12 kg zatiaľ 9. Bruško ešte mám, som zvedavá ako bude po šestonedelí a potom plánujem cvičiť. Cvičila som aj pred tehu a chcem sa zas dostať do formy len či to pri malinke zvládnem lebo momentálne som úplne vyčerpana

ewisam
23. nov 2016

@pibza spi vzdy ked spi babo 😀 ono sa to spravi. Robota pocka

daisynka_
Odpoveď bola odstránená
ewisam
1. dec 2016

Gratulujeme vsetkym novembrovkam k ich ratolestiam a novembrovcatkam dlhy a krasny zivot v zdravi zelame 😘

daisynka_
2. dec 2016

@ewisam tak na mne zostalo 9 kg, len brucho som si dala do normálu po troch dňoch sťahovania neoprénovým pásom ... ja som bola predtým chudulinká a teraz keď pozriem do zrkadla tak des a hrúza 🙂 ... pri prvom som schudla všetko pôrodom a teraz neviem ako to dopadne, kojím, takže nebudem zatiaľ nič vymýšľať

bibka026
18. okt 2017

Ahojte baby pridala som sa aj ja k vam. 3.11 budeme mat rocik. Co ste kupovali k roku? Dajte nejaku inspiraciu🙂

bibka026
18. okt 2017

Je tu aj skupina novembrovky?

monkop
18. okt 2017

Nasa ma tiez teraz 3.11.rocik, kupila som jej babiku v malej bugynke...

bibka026
18. okt 2017

Aj ja som rozmýšľala bud tiez o kocarik a babiku ale este som rozmyslala o trojkolke alr kedze zase ide zima zbytocne mi to tu bude stat.

jaruska18
18. okt 2017

@bibka026 aj nasa je narodena 3.11. 🙂 a kupili sme interaktivnu kocku, tatrovku pre dievcata 😀 kocik a pod. dostane k Vianocam 🙂

romana128
18. okt 2017

Ja vôbec neviem čo kúpiť, asi knihy a nejakú hračku, lebo bábiku, tatrovku, odrážadlo, hračky, oblečenie dostane od rodiny...

mmsm
18. okt 2017

Joj baby ani nevravte, ja som rozmyslala nad uciacov vezov bol by to pre mna velky pomocnik a hlavne by dcerka videla co robim v kuchyni... lebo je velky živan. 🙂

daisynka_
18. okt 2017

kupujem hrací stolík chicco - overený a fungoval u staršieho 🙂 a odrážadlo Puky (tiež overené) :D Ja už od septembra pracujem, takže hračiek veľa nenakupujem, nakoľko je 5 dní v týždni v jasliach.

krpeccukru
21. okt 2017

Ahojte mi kupujeme sanky pre drobca k rociku

bibka026
21. okt 2017

@krpeccukru to my chceme na vianoce

Strana
z95