Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@mirka121212 ja som cakatelka ale mi sme mali termin uz 8-smeho a este stale nic nastastie je vsetko ok.tento tyzden sme boli na kontrolu uz 3 krat raz mi vybavila kamoska nech sa na nas ozre aj primar tak som kludnejsia len to cakanie je uz na nerva
Vyzera to, ze idem prenasat. Zajtra TP a podla dnesnej kontroly porod v nedohladne, krcok 2 cm, otvorena na spicu prsta. Do tyzdna vraj budu vyvolavat porod. Ja tak dufam, ze sa to rozbehne samo...
@pibza gratulujem 🙂 prajem rýchle zotavenie a nech je maličká zdrava
@bonboniera15 Simeon ma dnes 8 dni 🙂
@mirka121212 ja som to mala tak isto a v noci v den termínu praskla voda a mala bola na svete... tal nezufaj mozno nebudeš prenášat
@lucka_220809 Mudr Duracka. Hej mám a som v strese 😂
@bonboniera15 ďakujem 🙂
Dievcata, aj uvazujete niektora ako si dat postavu po porode do normalu? Ci to len ja chaosim, ked kuknem na seba?
No ja som týždeň po cisárskom, zhodila som z 12 kg zatiaľ 9. Bruško ešte mám, som zvedavá ako bude po šestonedelí a potom plánujem cvičiť. Cvičila som aj pred tehu a chcem sa zas dostať do formy len či to pri malinke zvládnem lebo momentálne som úplne vyčerpana
Gratulujeme vsetkym novembrovkam k ich ratolestiam a novembrovcatkam dlhy a krasny zivot v zdravi zelame 😘
@ewisam tak na mne zostalo 9 kg, len brucho som si dala do normálu po troch dňoch sťahovania neoprénovým pásom ... ja som bola predtým chudulinká a teraz keď pozriem do zrkadla tak des a hrúza 🙂 ... pri prvom som schudla všetko pôrodom a teraz neviem ako to dopadne, kojím, takže nebudem zatiaľ nič vymýšľať
Ahojte baby pridala som sa aj ja k vam. 3.11 budeme mat rocik. Co ste kupovali k roku? Dajte nejaku inspiraciu🙂
Je tu aj skupina novembrovky?
Nasa ma tiez teraz 3.11.rocik, kupila som jej babiku v malej bugynke...
Aj ja som rozmýšľala bud tiez o kocarik a babiku ale este som rozmyslala o trojkolke alr kedze zase ide zima zbytocne mi to tu bude stat.
Ja vôbec neviem čo kúpiť, asi knihy a nejakú hračku, lebo bábiku, tatrovku, odrážadlo, hračky, oblečenie dostane od rodiny...
Joj baby ani nevravte, ja som rozmyslala nad uciacov vezov bol by to pre mna velky pomocnik a hlavne by dcerka videla co robim v kuchyni... lebo je velky živan. 🙂
kupujem hrací stolík chicco - overený a fungoval u staršieho 🙂 a odrážadlo Puky (tiež overené) :D Ja už od septembra pracujem, takže hračiek veľa nenakupujem, nakoľko je 5 dní v týždni v jasliach.
Ahojte mi kupujeme sanky pre drobca k rociku
@krpeccukru to my chceme na vianoce

@pibza uf tak to mi je luto, a nakoniec teda sekcia, no ja som takto podobne dopadla pri prvej minuly rok, tiež akutna sekcia, ale teda 18 hodin to je makačka ☹ to si neviem ani predstavit ja som tam kolabovala už po 5tich kedy tiež zazneli slova akutna sekcia okamžite a monitor hukal na celu porodnu salu , sestričky na mna kričali že nech dýcham davali mi kyslík že babetku už nie je dobre , sama som musela na sál kde som po ceste odpadavala kontrakcie som mala tých 5 hodín ale čo minutu, alebo 30 sekund mala som pocit že skoncila a okamžite začala nová celu ma triaslo nezvladala som tie kontrakcie a mne po troch hodinách týchto silných častých kontrakcii kedy som mala pocit že už som určite tym otvorena na dostatočne tak mi zahlasili že 2 prsty.. to som skoro neprezila , ale potom to šlo rychlo za tych 5 hodin som bola na 7 prstov ale babo neklesalo stale bolo vysoko a tak rezali.. preto ja som druhž porod ktory bol teraz ani len nepomyslela na sekciu, a tuto druhú po prebudení sa mi zdalo že mam vecsie bolesti ale to preto lebo som sa zobudila moc skoro pri prvej som spalaa ešte 5 hodín po a teraz som bola hodinu po hore ale potom mi bolo dobre, teraz už beham ako srnka ani neviem že mam jazvu a kycham zakašlem bez bolesti..