Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
@majka_3 chcela by som ist k Vam do sukromnej skupinky ..pridas ma
@b.bardyova ved som ta uz pridala ako som ti pisala 😉
@bleee ahoj, aj ja mam take pichanie, mala som aj pri prvom, pichalo ma aj v piatom mesiaci obcas este.
AHOJTE vsetky,aj ja by som rada do sukromky.dakujem.a este nieco...bola som na sono v piatok,dr videl gest.vak a drobunke nieco s tvrdil.ze tam nieco aj bije,ako srdiecko,ale videl lrn vagin.sonom,cez brucho este nie,ale,ze kedze vak narastol z 9mm na 20mm za necele dva tyzdne,ze je dobre,mam na kontrolu ist teraz v piatok,ze to uz musi byf cez brucho vidno,teda babo so srdieckom,ze kednie,ze je zle..podla ms som 6.tyzden,ale myslim,ze ovu bola 100%na 20.den...bojim sa
@vaapeter66 nezda sa mi to to je hovadina ved v takom rannom stadiu tehotestva nie je sanca vidiet cez brucho,ja ked som bola tehotna este aj v 9tt musel pozerat zo spodu nebola sanca vidiet cez brucho 🙂
@siska765 ja uz doma 3deti vlastne porodene,som tiez prekvapena,vyplasil ma
@siska765 neviem,ako prezijem do piatku zas,no ja ho donutim este cakat,kedby naaaahodou sa mu daco nevidelo,ale snad male narastie za tyzden a ukaze sa mu🙂
@vaapeter66 strasna hovadina,mojmu bilo srdiecko cca od 6tt a ked som bola na kontrole tak vravel ze musi stale zospodu,videla som na vlastne oci ze ked cez brucho robil nebolo vidno nic lebo som mala sono monitor otoceny k sebe a potom zo spodu uz bolo vidiet vsetko.nestresuj
Hadam to bude vporiadku,ked videl nieco malinke,aj mi ukazal,no daco tam drobne bolo,ci bilo,som nevidela,on videl...ale ma naplasil
@vaapeter66 ak ti bude robit len cez brucho povedz mu ze si zelas aby ti urobil aj zo spodu,ak bude zo spodu vsetko ok,tak JE TO OK.Nie som doktor ale verim svojmu a mam s tym VLASTNE SKUSENOSTI
@siska765 vykonam🙂,potom napisem..
@vaapeter66 😉 uvidis ze vsetko bude ok,ak videl bit srdiecko,tak je to super,nestresuj,lebo to viac skodi.bud v pohode bolo tam a urcite tam bude🙂
No on videl,aj mi ukazoval,ja asi slepa🙂
baby mohli by ste si ma pridat k vam? som v 9tt 🙂
ahojte, mohli by ste aj mna pridat do sukromky? Som v 7 tt,, ale ci je vsetko v poriadku, uvidime az 11.3, boli sme na sono v stredu a este nebolo vidno srdiecko ☹ tak dufam, ze za tych 10 dni sa da vsetko do poriadku....
Ahojte,mam termín 1.10. a na sone som bola v 9+3 tt, srdiečko bolo pekne vidno,len ma dr,trochu vystrašila,vraj ešte plodove vajce nie je cele uchytene na maternici,berem Duphaston aj kyselinu listovu, v oktobri 2013 som mala MA ☹ mate stym niektora skusenosti?
Dievcata dnesne hcg 4462, ak zajtra na sone nieco bude,mozte ma pridat do sukromky 🙂
Pridavam sa, som v 8.týždni tehu, síce mi doki ešte predpokladaný termín pôrodu neurčil, ale ak pôjde všetko tak ako má tak by to malo byť okolo októbra 😉
Ahojte baby, rada by som sa pridala do sukromky, som cca 6 tyzden, hcg som mala na zaciatku dost nizke, ale pekne stupa, na sono idem az buducu stredu. Dufam ze uz uvidime aj <3 ... po tom co sme si prave dali ziadost na ivf, by som sa od radosti aj opila, samo ze z nealkoholickeho sampusu 😝
ahojteee, tak od dnes to uz mam aj ja potvrdene 😀 😀 😀 som cca 6tt 🙂 doktor mi robil vnutorne sono, ze vsetko vyzera v poriadku. tento tyzden idem na krv, ze tehotenske odbery, ci co a dalsia kontrola az zac. aprila. inak som rada, ze moj doktor mi nenuti ziadne vit. doplnky, skor sa vyjadril proti nim. ze treba prijimat dostatok ovocia a zeleninky 😉 no a termin, podla MS cca 26. oktober, i ked povedal, ze moze to byt neskor, teda aj zac. novembra 😀

@b.bardyova jasneee pod 🙂