icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

sunshine85
3. mar 2014

@majka_3 mozem sa aj ja k vam pridat? 😉

lin123
3. mar 2014

baby,mne je tak zle..uff..cely den.Mam dost.

extrate
4. mar 2014

ahojte, tato tema funguje alebo len sukromna? ak mozem pridam sa k vam, predbezny termin mi vychadza na 25.10.

minka2206
4. mar 2014

@majka_3 ahoj,prosim ta pridas aj mna do sukromky,dnes mi doktor potvrdil 5tt+4 🙂 dakujem

zuzka841
5. mar 2014

@majka_3 mohla by som sa k vam pridat do sukromky? 🙂

majka_3
5. mar 2014

@zuzka841 nooo ak si tehula tak aano 🙂 😀

robinka84
5. mar 2014

@majka_3 pridas aj mna? som 7tt a dnes som dostala tehu preukaz. uz som videla aj srdiecko 😀 😀 😀 😀 termin mam 22.10 😵 😵

litvikova
5. mar 2014

Ahojze ja mam termin 22 oktobra🙂

majka_3
5. mar 2014

@robinka84 pridaaam 🙂 az uz si tam neni 😉

zuzka841
5. mar 2014

@majka_3 som 8tt, pre upresnenie ideme k doktorovi buduci tyzden, ale hadam je vsetko OK 🙂

maja031
5. mar 2014

ahojte, aj ja sa poprosim pridat do sukromky 🙂 tehotna som, srdiecko bije, aj preukaz mam 🙂 dakujem krasne 🙂

kaingrid
6. mar 2014

Ahojte tak ja mám termín porodu 21.10.2014 🙂

ivanitka333
6. mar 2014

Tak dnes som dostala tehu- knižku v ktorej je termín pôrodu 4.10,mohli by ste aj mňa pridať...ďakujem 🙂

sunshine85
7. mar 2014

@majka_3 ahoj, mozes aj mna k vam pridat? predbezny termin ma koniec oktobra...zatial....

zuzka841
9. mar 2014

@majka_3 ahoj, prosim ta ako sa dostanem do tej sukromky? 🙂 pisala som uz v priebehu tyzdna a stale sa k vam neviem dostat ☹ dakujeeeeem 🙂

gubicka
9. mar 2014

ahojte...aj ja by som poprosila pridat do sukromky...termin mam 2.10.

kaingrid
10. mar 2014

@sjuzn_3 aj ja pevne verím že to bude tentokrát dievčatko ;) Aj keď bol by to iba taký detail - hlavné je nech je to zdravé ;) Prajem krásne tehotenstvo

lindesy
10. mar 2014

@majka_3 poprosim do sukromky, termin 15.10. dik

nanca5
10. mar 2014

@majka_3 Môžte si ma pridať do sukromky?? zatial to máme 13.10. Ďakujem 🙂

susi201
11. mar 2014

ahojte je tu aj mamicka z okolia ZM, ak nie nevadi. ja mam termin na 7 oktobra . mame uz dve babi . 5 rocnu a 1,5 rocnu . tretie sme neplanovali a bolo to pre nas prekvapenie . najskor som si myslela ze na mna ide chripka a potom mi to nedalo a isla som si kupit test a hned ako vysiel poz. tak som utekala k doktorke a ta mi to potvrdila . manzel si myslel ze si robim srandu . ale teraz ked sme to uz predichali tak sa tesime . bude toho vela ale dako bude hlavne nech je vsetko v poriadku . boli by sme rad kebyto je chalanisko tak uvidime .

susi201
11. mar 2014

a chcem sa opytat myslite si ze je vhodne uz kupit kocit . asla som super kocik za super cenu . neni to skoro pre tretie dietatko?

yyyyanula
11. mar 2014

Ahojte baby, pridávam sa medzi šťastné budúce mamičky október 2014 🙂 Termín mám 3-5. október. Dnes som bola na kontrole a videla som to malé drobčiatko, ako máva ručičkami aj nožičkami, bol to nádherný pocit 🙂

evkasto
11. mar 2014

Čaute kočky, takže sa pridávam s termínom 24.10.2014. Zatiaľ všetko ok, ale mali sme trochu problémy, takže beriem duphaston a ascorutin. Verím, že všetko dobre dopadne a v oktróbri sa budeme tešiť z nášho druhého pokladu.

romana01
12. mar 2014

Ahojte, tak sa pridavam. Termin mam 20.10.:-), mozem sa k vam pridat do sukromnej skupiny?

moonlightflower
13. mar 2014

Ahojte, aj ja by som sa chcela tak pošepky pridať do skupiny 😉

suzzinkaa
13. mar 2014

Ahojte 🙂 taktiez by som sa k vam rada pridala s terminom oktober 2014 🙂 Vsetkym tehulkam prajem krasne a bezproblemove tehotenstvo 🙂

mirkacik
13. mar 2014

ahojte.mozem aj ja do sukromky? termin mam 24.10

ladysparky
14. mar 2014

eej, ale nas tu je 😉 aj moja gynekologicka na prvej navsteve konstatovala, ze sa roztrhlo vrece s oktobrovymi terminmi 🙂 hlasim, ze uz mam aj tehu knizku, konecne mam pocit, ze som tehotna 😀 deťátko je velmi aktivne, ma skoro 4cm a vrtelo sa pri sone ako maly cervicek.. vraj je to ucebnicove babatko, vsetko idealne 😵 najblizsia kontrola 2.4. a to uz mi budu robit test na cukor - skor ako sa zvycajne robi kvoli tomu, ze dcerka pri narodeni mala cez 4kg.. ale nepotesila ma, ze sa ocakava ze aj druhe bude urcite take velke. uff..
co ma ale prekvapilo bolo, ze aj po 4,5 roku po prvom cisarskom nemam moznost volby a aj druhe musim odrodit cisarskym. desim sa toho, ked viem, ake je rodit sekciou v zahranici a z rozpravania ako je to tu na sr. desim sa intubovania a narkozy.. neviete ci sa niekde na slovensku da rodit cisarskym tak, ze by pri tom bol manzel? v irsku sme si to absolvovali a bolo to super......

ladysparky
14. mar 2014

dievcata, uz obzerate tehotensku modu? mate nejake oblubene stranky prosim?

moonlightflower
14. mar 2014

@ladysparky neviem, kto rozhodol, že MUSÍŠ rodiť po cisárskom zase cisárskym, ale je to prežitok. Ak to nie je pre zdravotný stav nevyhnutné, pokojne môžeš rodiť vaginálne. Len v tom prípade je potrebné upovedomiť personál pri pôrode, aby Ti netlačili na brucho, to je všetko.

Veľa októbrových termínov? Rok 2014 sa asi začal rozdávaním lásky 🙂