Termín pôrodu október 2014
Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂
@wewuliatko174 ahoj, ja mám síce termín neskôr, ale som zo Serede a bolo by fajn byť v kontakte s mamičkami z okolia 🙂
moonlightflower a kedy maš termin?? sered nieje velmi daleko od tt 🙂
@moonlightflower odtial z okolia pochadzam...ale uz dlhsie tam nie som..
@wewuliatko174 termín mám akože 12teho, ale bude to najskôr 16teho.
@mrsbrown no ja vlastne tiež už dlhšie nebývam doma, ale v KE, no za týchto okolností sa vraciam domov 🙂
@moonlightflower aj ked si stale na sk,tak si dalej odo mna...ja som v AT a za vsetkych okolnosti zostavam tu...lebo tu som uz doma :D
Ahojte dievčatá. Pridávam sa k Vám, termín pôrodu mám 8.10.2014. Je to naše obrovské prekvapenie, nakoľko sme sa snažili niekoľko mesiacov a už sme to vzdali... Som rada, že Vás je tu takto veľa a môžeme sa podeliť o svoje radosti a starosti. Prosím Vás o pridanie do súkromky. Ďakujem 🙂
ahojte mozete aj mna pridat k vam? termin mam jeden 27.september a po novom moze byt aj 1.oktober 🙂)) dakujem
Ahojte,tak sa aj ja pridávam ku Vám ženičky 🙂 Termínik mám 22.10. ´14 PU a okolie ? Ďakujem moc 🙂
Ahojte, rada by som sa pridala aj ja k Vám 🙂 Termín mám 6.10.14.
Ahoj 🙂 my máme termin 28.10 ale asi to bude skor kedze su dve 🙂
Ahojky tak my máme taký pekný termín, že 1. október 🙂🙂.
Už je nám trošku lepšie, toľko nezvraciame. A akosi mi stále nedochádza, že niečo vo mne rastie 🙂
ja mám termín 13.10.2014 🙂 a unavená som neskutočneee
emilka01 pekny termín ja mam tiež 1. oktober 🙂 mne je rano stale tak všelijako stale vraciame ale ked to prejde cez den vela papkame 🙂 zato unavena furt ... ja čakam kedy sa ozve naša fazulka aby som si naplno uvedomila že vomne rastie novy život 🙂
baby, priznajte sa, už máte niečo nakúpené? 🙂
ahojte, rada by som sa k vam pridala. Termin mam 19.10. a je to nase druhe babo 🙂 Prosim o pridanie do sukromky.
pridate aj mna pls? termin mam 31.10. 🙂
Ahoj baby, ja mam termin 4.10. ,mozem poprosit tiez o pridanie do sukromky? Dakujem 🙂
Ahojte ja mám termín 17.10.2014 niekto z BA alebo okolia s týmto termínom. Mimochodom už viete kde budete rodiť??? Poprosím pridať do súkromky. Ďakujem ;)
@lenkadenisa ahoj, zatiaľ som nič nekúpila, ale ani nebudem nič kupovať, pretože mám strašne veľa vecičiek po starších detičkách, ale musím kúpiť kočík (kedže som predala) 😉
Ahojte, poprosim o pridanie do sukromky, termin mam 4.10., dakujem 🙂
Ahojte, pridavam sa k Vam. Termin mam 1.10, aj ked podla ultrazvuku v 12. tyzdni 28.9. Uz sa mam fajn, nevolnosti v podstate presli a uz par dni veselo kopkame. Tak sa kazdemu kopnutiu vytesujem 🙂 .
ja mam termin 30.10.2014:-)
@simicita ahoj...ja mam 30.10.2014 a som z okolia PU....este mame par mesiacov cas🙂))))
@ivjeck tak to mame spolocny termin 🙂
Ahojte, gratulujem k tehotenstvu baby, budem predavat veci po mojich babach, jedna je oktobrova, ked budete vediet co cakate a mali by ste zaujem si prist vybrat, napiste mi ip. Prijemne tehulkovanie prajem
ja mam 20.10.2014)
ahojte, ja mám 26.10. termín. Je tu niekto z TO a okolia?

Termin mame 1.oktobra prvorodička 🙂 uf len čakam kedy už vykukne bruško a ucitim moju fazulku 🙂 niekto s rovnakym datumom porodu? TT a okolie