icon

Termín pôrodu október 2014

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte oktobrovky,ak mate pozitivny test,ci ine priznaky,kludne sa pridajte,ste vitane🙂

levandulova20
17. máj 2014

@nikky025 bude to chlapisko 🙂 uz druhy krat mi to doktor povedal, tak sa to hadam uz nezmeni ..🙂 a vy uz viete? Inak, ak ta pridaju do sukromky, mozes mi dat vediet, lebo ja som ziadala uz dva tyzdne a nic... Tak ma zaujima, ako to funguje 🙂

luk25
17. máj 2014

@nikky025
@levandulova20 baby napiste tejto holke : majka_3 alebo atreyu, oni su zakladatelky a iba oni vas možu pridat

nikky025
17. máj 2014

@majka_3 ahoj , možeme ta poprosit ist do sukromky ? 😉

nikky025
17. máj 2014

@levandulova20 oki dám ti vediet , my tiež chlapčeka zatial hihi 🙂 tak neviem ako to bude na dalsom ultrazvuku som zvedavá 🙂 😲

levandulova20
17. máj 2014

@majka_3 aj ja ta poprosim, dakujem 🙂 atreyu som uz pisala asi 3 krat...:/
@nikky025 tak budeme mat chlapiskov.. Ja som inak aj chcela chlapceka, tak sa moc tesim... Aj meno uz mate ?🙂

nikky025
17. máj 2014

@levandulova20 tak ano mame už vybrate mená aj pre dievcatko aj pre chlapčeka 🙂 chlapček bude tobias ty ? 😉

levandulova20
17. máj 2014

@nikky025 No my asi Jakubka... Ale ktovie, ci nezmenime.. Mne sa pacia vselijake, len manzel musi schvalovat 🙂 a nastastie je to chlapcek, lebo dievcenske sme nevedeli vybrat...
A co aj nieco uz kupujes? Lebo mna to strasne láka, ale vravim si, ze je skoro..🙂

nella7777
18. máj 2014

@majka_3 ahoj Majka. My čakáme dievčatko (dúfame veľmi že sa to už nezmení) a termín pôrodu máme 8.10.2014. Máme doma Nikolku a práve tá vybrala meno pre sestričku a bude to Natálka, takže to budeme mať vymenené, ale tie isté mená 🙂 Môžeš ma pridať do súkromky?

erikasvk
18. máj 2014

Ahojte baby. My čakáme chlapčeka a termín mám 2.10.2014. Ak je tu niektorá z banskobystrického kraja chcem sa spýtať kde plánujete ísť rodiť 🙂 Nakoľko som z VK a pôrodnicu máme zrušenú. Ktorú nemocnicu odporúčate 🙂?

svetka66
18. máj 2014

jeeej, vy tu uz vsetky viete pohlavie?len my cakame =) snad do zajtra vydrzim a ukaze sa aj nam =)....je tu niekto, kto ma termin okolo 7/10/2014?

majka_3
18. máj 2014

@levandulova20
@nella7777 baby pridat vas mozem ale pravidlo mame ze pravidelne prispievanie 🙂 cize suhlasite s pravidlom??? 🙂 take kocky ktore nepisali...ale len citali alebo do temy nechodili sa zmazali....tak ste si vedome pravidla? mozem vas pridat? 🙂
@nikky025

nikky025
18. máj 2014

@majka_3 ano jasne možes ma pridat 🙂 😉

gabko26
Odpoveď bola odstránená
erikasvk
18. máj 2014

poprosim pridať do skupiny 🙂

magdulik
18. máj 2014

@levandulova20 ahoj, nie, nepridal...neviem na koho konkretne sa ozvat. ti, co su v sukromke sem uz zrejme nechodia...

magdulik
18. máj 2014

@majka_3 ahoj, aj ja poprosim pridat...🙂

nella7777
18. máj 2014

@majka_3 Jasné, teším sa že budem v pravidelnom kontakte s babami s podobným osudom 🙂

levandulova20
19. máj 2014

@majka_3 mozes aj mna samozrejme;) dakujem

tmonika
19. máj 2014

@erikasvk ahoj kedy mas termin? ja som z LC, a tiez neviem ze kde :/

levandulova20
19. máj 2014

@magdulik 🙂 tak uvidime teraz.

erikasvk
19. máj 2014

@tmonika ahoj ja mam termin 2.10.2014. Uvažujem isť do Zvolena alebo B. Štiavnice. Určite nie Lučenec. A ty ? 🙂

ariesi
21. máj 2014

@majka_3 poprosim aj mna pridat. termin mam 22.10. ci chlapcek alebo dievcatko, to este neviem.
a co je to pravidelne prispievanie? mam 15 mesacneho drobca, chodim do prace a teda kazdy den sediet na nete sa fakt neda.

majka_3
21. máj 2014

@ariesi od nikoho nevyzadujeme kazdodenne prispievaniee...nie si sama ktora ma dieta..pracu a podobne rodinne zalezitosti...pravidelne prispievanie je na kazdom ako casto... ide len o to ze ak budes v sukromnej teme treba prispievat lebo ak tam budes len na citanie tak citat mozes aj tu alebo inde..chapes??? 🙂 nemyslim to zle..ale predsa sukromna tema je o sukromi...cize budes sa delit o sukromie aj ty 🙂 nemyslim tym kolko mas na ucte 😀 ale co cakas....aky kocik zvazujes..postielku...vysledky s poradni a podobne inee veci 🙂

ariesi
22. máj 2014

ok,. to je jasne, ja uz som v jednej sukromke, pri prvom drobcovi a tam sme to tiez casom preriedili a nechali len kocky aspon obcas diskutujúce.

katkakatka88
22. máj 2014

@majka_3 mozes pridat aj mna prosim ta? Chcem si urcite podebatovat s kockami 🙂 Termin mam 16.10. Dakujem .)

femmka1
22. máj 2014

Ahojte, ja mam termin 19.10. a bude to chlapcek 🙂, mozem poprosit do sukromky? Dakujem 🙂

majka_3
22. máj 2014

kocky a kde ste boli doteraz??? ved uz ste v polke tehotenstva 🙂

michaela2008
23. máj 2014

@majka_3
Ahoj, prosim daj ma do sukromky, uz davnejsie som to tu o to ziadala, ale asi sa to prehliado. Dakujem 🙂 Nevedela som, ako to tu funguje, par rokov som na MK nebola. Chodila som sem, ked som cakala prve dieta a potom ked zacal kolobeh skolka praca, uz nebol cas. Teraz cakame babo 11.10, ale podla UTZ a aj mojho pocitu o tyzden skor.

ariesi
23. máj 2014

@majka_3 tak napriklad ja do konca 3-tieho mesiaca nehovorim o tehu nikomu. ked uz na mne vidiet, potom potom poviem, ze ano. a preto dovtedy nechodime ani na MK diskusie- proste obycajny strach zo zakriknutia, ako sa hovori.aj tak mam este strach, ako dopadnem na morfo, kedze mam odporucanie na geneticku konzultaciu, aj ked asi len z opratrnosti z dovodu veku

wewuliatko174
23. máj 2014

Tak mame za sebou morfologicky ultrazvuk vs
etko v poriadku tesime sa 🙂 od 19.tyzdna si uzivam prve pohyby a sme coraz aktivnejsi mrvime sa a maminka ma z toho radost 🙂 a sme dievcatko Emka 🙂 termin mame 1.10