icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

angelina91
4. mar 2015

@martinka4211 ahoj, no čo bolo včera u lekára? ja som bola dnes , 10tt+1, všetko ok 🙂 videla som ručičky, nožičky , krásne pohyby 🙂 ale doktor že on tam vidi akú výrastok, že možno chlapček 🙂 tak som prekvapená že tak skoro sa to dá vidieť? máte skúsenosti s týmto?

nisa_666
4. mar 2015

ahojte aj ja sa k vám pridávam, som po IVF a tak vyzerá, že vyšlo. len sme troška pozadu aj v nemocnici som pobudla týždeň bo si myslel lekár na klinike že mimo. v 4tt... 11.3. idem na sono a to mám aj národky tak verím, že bude všetko ok a naj darček. a mám záujem o súkromku. Ďakujem denča

andrea679
4. mar 2015

Ahojte, tak konečne sa pridavam aj ja sme po 2 potratoch tak snaď to vyjde teraz🙂) mam už doma jedneho šinterka z oktobra 2011 tak dufam že aj 2015 bude pre nas šťastny🙂)

katkafs
4. mar 2015

@andrea679 velmi drzim palce aby vam to vyslo

andrea679
4. mar 2015

@katkafs Ďakujem aj ty čakaš babo?

katkafs
4. mar 2015

Aj ja 8 tt, tiez po 2ma

zuhu
4. mar 2015

@katkafs myslela som na teba, drzkas sa, to som rada. tak sa drzkajte aj s bublinkou nadalej a sem/tam dajte o sebe vediet.

nyallka
5. mar 2015

ahojte maminy, je Vas tu uz neurekom, ja som sa len vcera zaregistrovala 🙂 rada si tu najdem zatial virtualne kamaratky s ktorymi sa poradim a poklebetim.. prvorodicka, termin porodu 5.10., par dni pred mojimi 28 narodeninami 🙂 mate uz brusko ? ja som v 10tt pribrala uz 3 kilecka a nenormalne mi chuti jest..vsetko a vela 🙂 buduci tyzden idem na vysetrenie, tak snad uz dostanem aj tehotensku knizku 🙂

adulkam
5. mar 2015

@nyallka vitaj medzi nami. Ja mam zase opacny problem,nic mi nechuti =-O .Mame uz 11 rocneho syna,este to nevie,v pond.idem k dr.,tak potom cez vikend povieme. To budem koncit 9 tt

nyallka
5. mar 2015

@adulkam dakujem za privitanie 🙂 takze uz skusena mamina..ja som v okoli nemala ziadnu maminu, aj kamaratky bezdetne, takze sa budem musiet ucit za jazdy 🙂 sem tam ma to trosku stresuje ked neviem ktora o com toci, lieky neberiem ziadne, ani vitaminy, som taky natural typ, takze ovocie, zelenina a verim ze matka priroda to zariadi tak ako ma..najlepsie 🙂 drzim palce, "maly" uz je velky, urcite sa potesi, ze mu pribudne surodenec.. tak sa pochval potom ako ste to doma oslavili ..

nyallka
5. mar 2015

@helulik ahoj 🙂 rada by som sa k vam pridala 🙂 som prvorodicka, s oktobrovym terminom, ktora byva vo vedlajsej dedine ako ty 🙂 to by nemuselo byt na skodu :D

adulkam
5. mar 2015

@nyallka pri Samkovi som brala akurat magne b6,ziadne vitaminy,extra som sa nesledovala. Darmo mlade telo 19 rocne zvladne vsetko lepsie,teraz v 30tke vsetko je tazsie,tam ma boli,tam ma picha.. a musim brat kys.listovu,duphaston,magnezium a asi zase zelezo. A vela musim oddychovat,citim,ze to telo potrebuje. Ani sa nepretrham. Minuly rok som mala zamlknuty potrat v skoro 10 tt( ale ja som to ratala od IUI( INSEMINACIE) takze v 8 tt ) . Ale uz bude len dobre.
A to fakt ziadne babatka okolo??? Zase moje kamosky aj po dve tri deti maju 😀

nyallka
5. mar 2015

@adulkam ja som sa lekara pytala ci si mam kupit nejake vyzivove doplnky i ked toho nie som moc zastancom, a povedal, ze na kyselinu listovu uz je neskoro.ze prospesnost sa nikdy poriadne nedokazala.. ale premyslam ze si ju dnes zaobstaram.. nech mam aspon lepsi pocit.. snazim sa ju ale prijimat v salatoch, brokolici... nam sa zadarilo pred 8 tyzdnami, inak teda skoro 10tt, ale nepripustam si, ze by to nevyslo.. je to moje poprve, ale citim sa fajn, som zdrava, takze len pozitivne 🙂 uz som si aj myslela, ze to je celkom neskoro na to, aby sa nieco pokazilo.. urcite bude vsetko OK 🙂 a cakala som, ze ma predbehne aspon sestra a priucim sa..ale je pravda, ze ta ma este cas, len som si to chcela niekde natrenovat 🙂 kazdopadne sa spolieham na internet, maminu a teraz dam aj na rady z konika 🙂

simusska
5. mar 2015

@helulik mozem sa pridat do sukromnej? diky

andrea679
5. mar 2015

@katkafs Neboj teraz to vyjde ja si nepripušťam nič ine🙂)

liviaba
7. mar 2015

Ahojte,chcela by som sa aj pridat k vam,som 8+2tt. Mam uz knizku,vsetko je zatial v pohode...priznaky mam...ale mam aj obavy a velky strach,kedze som v oktobri mala ab.incoplet.. Tak ked idem na zachod,vzdy trpnem....☹ beriem duphaston,kys.listovu a zelezo a najblizsie idem na poradnu a na uzv 30.3 to budem v 12 tt. Ach jaj....snad bude vsetko ok.....

simusska
7. mar 2015

@liviaba ahoj ja som po potrate v 17tt v auguste...taktiez stale trpnem ked idem na wc...a to uz mas tak skoro aj knizku? hm...mne lekar nedal ziadne lieky na udrzanie len ja sama som si kupila kyselinu listovu a ked ma boli v bodbrusku tak si dam magnézium...ja idem na uzv 13,3, lebo naposledy som bola v 5+4 a este som mala len dutiku tak musim ist skontrolovat srdiecko snad budem mat vsetko v poriadku

loli9511
7. mar 2015

@liviaba
@simusska babky aj ja sa velmi bojim v septembri som tiez potratila teraz som 6+4 bola som na sone 5+1 bol gestacny vacok 11x10mm vraj to sedelo berem duphaston utrogestan aj kyselinu listovu. minuly tyzden som taku chripku dostala vysoke teploty hroza strasne sa tiez bojim dalsie sono mam 23.3 dovtedy ma porazi

monika319
7. mar 2015

@liviaba
@simusska
@loli9511 baby pridavam sa k vam. ja som minuli rok v maji potratila. teraz som v 9tt a berem duphaston. tiez som si pred 2 tyzdnami presla chripkou ale nastastie vsetko je v poriadku. k lekarovi chodim kazdy tyzden akurát tento som nebola lebo mal dovolenku. najblizsie idem 12.3

loli9511
7. mar 2015

@monika319 mala si aj ty horucky? kokos ja nad 39 dva dni vkuse. a do predvcera mi byvalo paradne zle teraz dva dni vobec a uz sa obavam

liviaba
7. mar 2015

Loli9511 kazdy tyzden chodis k lekarovi?? To je super...ja idem az 30.3 a dovtedy ma asi aj porazi....☹
Simusska ano,dala mi knizku a uz som bola. 4.3 aj na komplet odberoch....tak uvidime.

monika319
7. mar 2015

@loli9511 mala som len zvysenu teplotu. mala som len do 38.

katkafs
7. mar 2015

@andrea679 dakujem pekne, ja nam vsetkym drzim palceky , tiez si nepripustam nic ine, drzkaj sa

loli9511
8. mar 2015

@liviaba ahoj mna objednal az o mesiac od prveho sona a je to na nevydrzanie kazdy tyzden chodi monicka319 🙂 ta to ma ozaj super

simusska
8. mar 2015

@loli9511 ale zas na druhej strane...nemoze byt take caste sono pre mimi skodlive?

ladyblcha
8. mar 2015

@simusska napr. mne moj gyndak povedal, ze to nechce prehanat so sonom, lebo nikde nie je dokazane, ze je to bezpecne, ale ani ze je to skodlive. vazim si jeho otvorenost v tomto. ma nove sono, 3D ci 4D ci hocijakeD, akurat teraz v januari ho kupil, takze nema ziadnu staru masinu a predsa to berie opatrne. 😉
na druhej strane, ked je zena v nemocnici, casto robia sono castejsie ako 1x tyzdenne.

inak vsetky kamosky, co maju uz vyssie stadium tehotenstva vravia, ze ked su na sono, vzdy sa im babatko mrvi, ako keby mu to vadilo.

andrea679
8. mar 2015

@simusska ja som mala v 22 tt tak ta plne chápem čo je to chodiť so strachom na wc

simusska
8. mar 2015

@andrea679 a ako ti je teraz? sme skoro v rovnakom tt

andrea679
8. mar 2015

Celkom to ujde☺ stále by som spala a som aj tak unavená a tiež vma často napína ale negrciam a ty ako? A stále sa obávam aby sa niečo nestalo píchal si denné tie injekcie do brucha

simusska
8. mar 2015

a preco si potratila ak sa smiem opytat...mne moj lekar nedal absolutne nic...akurát som si sama kupila kyselinu listovu a magnerot, mam totiz bolesti v podbrusku....ja som mala problemy s hematómom od cca 10tt az do 17tt som skoro stale krvacala a lezala v nemocnići a nakoniec mi v tom tt aj voda odtiekla:(