Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
mam doma dcerku..zajtra bude mat 5 rokov ale pri nej som mala tehotenstvo uplne bez problemov....ja uz som 2 krat potratila raz v 9tt plod sa nevyvijal a sam mi vypadol na wc druhy minuly rok v 17tt odtok vody takze toto je uz moje 4te tehotenstvo a aj sme si vraveli ze posledne ...musi to vyjst ine si ani nepripustam...do istoty som uz tyzden pn
@simusska drzim silno palceky, aj mne sa prve prestalo vyvijat, tak teraz sa stale sledujem a mam pocit, ze ma vobec nebolia prsia tak uvidim....
baby ja uz som pridana v sukromnej len potrebujem poradit kde ju najdem, kde v akej kolonkde dakujem
@biancaadamko bud chod na svoj profil (klikni si na meno) a tam mas skupiny, kde si pridana. alebo chod na "fotoblogy" a po lavej strane mas "skupiny".
Ahojte nastávajúce mamičky. Pomýšľate už na výbavičku? Máte chodiť v čom oblečené? 😉 Hľadám maminku, ktorá by mala záujem o nejaké tehotenské veci a pomôcky a hlavne vecičky (nielen oblečenie) pre bábätko, ktoré budem postupne od júla/ augusta predávať. Najlepšie z BB a blízkeho okolia. Ponúkam túto možnosť, lebo sama dobre viem, ako fajn padne mať spoľahlivý a pravidelný zdroj, ba až zásobáreň vecí pre bábo. Píšte mi na internú poštu! Teším sa na vás 🙂 Ivana
Iwi83 ja by som mala zaujem,ale som z ba.
@simusska Držím palce, všetko dobre dopadne.
Ahoj helulik....mohla by som k vam aj ja vstúpiť do súkromnej? 🙂 Termín mam koncom októbra, doma 7rocnu dcérku a za sebou jednu MA.
Ďakujem a teším sa 🙂
Ahojte, pridávam sa k Vám. Zatiaľ nemám určený termín ale vychádza mi to na koniec októbra. Zatiaľ sa mimo drži aj napriek komplikáciám. Som momentálne doma, po chrípke a na liekoch /beriem Duphaston, Utrogestan, pichám Fraxiparine/. Prvé odbery a poradňu mám 31.3. Tak dúfam, že bude všetko v porádečku.
@barb84 no Tominovi zle vychadzaju roky (december 2008) takze nas skola caka az teraz v septembri 🙂 bola som u doktora len preto, lebo som mala spinenie a som na liekoch..inak som mala prist az 25.3., ale videla som buchat srdiecko a odvtedy iny pocit a viac tesim, kedze ja som druhe uz neplanovala a mala som dva tyzdne sok a depresie 😝 😝 😝 😝
ahoj dievčatá, môžem vás poprosiť o pridanie do súkromnej skupiny?

@simusska mne takisto nič nepovedali čo bolo pričinou i keď vraveli že budu vedieť:( na vyšetreniach mi akurat zistili trombofiliu tak potom povedali, že asi sa upchala cieva v placente a tym padom prestalo vyživovať plod a babo zomrelo:(( tak teraz picham tie injekcie od 5tt. ja beriem kyselinu listovu takisto predpisala mi ju hematologička a okrem toho beriem asi pol roka vkuse už femibion. Dúfam že ti tie bolesti v podbrušku prejdu ja som teraz taka že mňa pichne a už rozmyšlam že idem do nemocky:(( ja mam už jedneho šintrika doma a pri ňom mi voda začala odtekať v 24tt ale potom to naštastie zastavili a ešte som prenašala 10 dni🙂 ty už maš doma babo či toto je prve?