icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

andrea679
9. mar 2015

@simusska mne takisto nič nepovedali čo bolo pričinou i keď vraveli že budu vedieť:( na vyšetreniach mi akurat zistili trombofiliu tak potom povedali, že asi sa upchala cieva v placente a tym padom prestalo vyživovať plod a babo zomrelo:(( tak teraz picham tie injekcie od 5tt. ja beriem kyselinu listovu takisto predpisala mi ju hematologička a okrem toho beriem asi pol roka vkuse už femibion. Dúfam že ti tie bolesti v podbrušku prejdu ja som teraz taka že mňa pichne a už rozmyšlam že idem do nemocky:(( ja mam už jedneho šintrika doma a pri ňom mi voda začala odtekať v 24tt ale potom to naštastie zastavili a ešte som prenašala 10 dni🙂 ty už maš doma babo či toto je prve?

simusska
9. mar 2015

mam doma dcerku..zajtra bude mat 5 rokov ale pri nej som mala tehotenstvo uplne bez problemov....ja uz som 2 krat potratila raz v 9tt plod sa nevyvijal a sam mi vypadol na wc druhy minuly rok v 17tt odtok vody takze toto je uz moje 4te tehotenstvo a aj sme si vraveli ze posledne ...musi to vyjst ine si ani nepripustam...do istoty som uz tyzden pn

biancaadamko
9. mar 2015

@simusska drzim silno palceky, aj mne sa prve prestalo vyvijat, tak teraz sa stale sledujem a mam pocit, ze ma vobec nebolia prsia tak uvidim....

biancaadamko
9. mar 2015

baby ja uz som pridana v sukromnej len potrebujem poradit kde ju najdem, kde v akej kolonkde dakujem

zuhu
9. mar 2015

@katkafs papulka, zajtra na teba silno myslim a cakam same dobre spravicky.

ladyblcha
9. mar 2015

@biancaadamko bud chod na svoj profil (klikni si na meno) a tam mas skupiny, kde si pridana. alebo chod na "fotoblogy" a po lavej strane mas "skupiny".

katkafs
9. mar 2015

@zuhu dakujem ti velmi pekne, dufam ze to bude dobre , dostavam aj injekcie b12 aj si picham fraxiparin, uz 4.krabicu, dufam ze ty sa mas dobre, kedy ides na kontrolu?

zuhu
9. mar 2015

@katkafs ja idem az 19.3., uz som ako na ihlach, hadam bude vsetko dobre, mne byva neskutocne zle, ale to mi byvalo v kazdom tehotenstve.

iwi83
10. mar 2015

Ahojte nastávajúce mamičky. Pomýšľate už na výbavičku? Máte chodiť v čom oblečené? 😉 Hľadám maminku, ktorá by mala záujem o nejaké tehotenské veci a pomôcky a hlavne vecičky (nielen oblečenie) pre bábätko, ktoré budem postupne od júla/ augusta predávať. Najlepšie z BB a blízkeho okolia. Ponúkam túto možnosť, lebo sama dobre viem, ako fajn padne mať spoľahlivý a pravidelný zdroj, ba až zásobáreň vecí pre bábo. Píšte mi na internú poštu! Teším sa na vás 🙂 Ivana

liviaba
10. mar 2015

Iwi83 ja by som mala zaujem,ale som z ba.

kokoloko11
10. mar 2015

@simusska Držím palce, všetko dobre dopadne.

barb84
11. mar 2015

Ahoj helulik....mohla by som k vam aj ja vstúpiť do súkromnej? 🙂 Termín mam koncom októbra, doma 7rocnu dcérku a za sebou jednu MA.
Ďakujem a teším sa 🙂

iwi83
11. mar 2015

@liviaba nspisals som ti spravu do internej posty 🙂

talinka
11. mar 2015

@barb84 to sme na tom dost podobne, mam doma takmer sedemrocneho a termin asi koncom oktobra 🙂 som v dvoch sukromnych skupinach....oktobrovky a oktobrovciatka

andrea679
11. mar 2015

@simusska tak to mame tu istu bilanciu:(( ja som mala prvy v juli 6tt a potom vo februari minuly rok 22tt takisto je toto asi moje posledne tehotenstvo tak ani nemyslim na zle hoci ma to v kutiku duše riadne nahlodava:(( dcerke všetke najlepšie prajeme🙂)

tous
11. mar 2015

Ahojte, pridávam sa k Vám. Zatiaľ nemám určený termín ale vychádza mi to na koniec októbra. Zatiaľ sa mimo drži aj napriek komplikáciám. Som momentálne doma, po chrípke a na liekoch /beriem Duphaston, Utrogestan, pichám Fraxiparine/. Prvé odbery a poradňu mám 31.3. Tak dúfam, že bude všetko v porádečku.

barb84
12. mar 2015

@talinka
Jeej, super 🙂 Tiež ste v 1.ročníku? Ako ide škola? 🙂 A už si bola u doktora? Mne povedal, že kedykoľvek po 19-tom sa mám zastaviť....tak som zvedavá,aj sa bojím troška, aby to opäť nebol MA...uvidíme.

simusska
12. mar 2015

@andrea679 musíme verit a bude vsetko dobre....

talinka
12. mar 2015

@barb84 no Tominovi zle vychadzaju roky (december 2008) takze nas skola caka az teraz v septembri 🙂 bola som u doktora len preto, lebo som mala spinenie a som na liekoch..inak som mala prist az 25.3., ale videla som buchat srdiecko a odvtedy iny pocit a viac tesim, kedze ja som druhe uz neplanovala a mala som dva tyzdne sok a depresie 😝 😝 😝 😝

andrea679
16. mar 2015

@simusska ja som dneska začala 10.tt tak snaď bude iba dobre. Citim sa celkom v pohode poobede som si pospala s malym 2 hodinky tak mi to tak prospelo že až🙂) a ty ako?

simusska
16. mar 2015

@andrea679 ja mam stale bolesti v podbrusku....dnes cely den lezim akurát co som bola po malu do skolky...

zuhu
17. mar 2015

@katkafs kati, dnes to date. myslim na vas a silno drzim pasticky.

andrea679
17. mar 2015

@simusska len lež a nohy hore aby to prešlo držím palce

simusska
17. mar 2015

@andrea679 zajtra skocim k lekarovi sa opytat, ze ci to je normalne...lebo uz to nie je sranda

zuska007
17. mar 2015

ahoj dievčatá, môžem vás poprosiť o pridanie do súkromnej skupiny?

andrea679
18. mar 2015

@simusska držím ti palce daj mi vedieť ako si dopadla v mysli
som s tebouu

simusska
18. mar 2015

@andrea679 tak prave sa doma balim...doktor ma posla na 4 dni do nemocky na pozorovani....

tecko28
18. mar 2015

@simusska fuuha, tak sa drz! Vela sil prajem a nech ti to dobre dopadne vsetko.

simusska
18. mar 2015

@tecko28 tak ked bude vsetko ok tak v piatok, najneskôr v sobotu ma vraj pustia...naordinoval mi magneziove infuky a duphaston 3x....joj strasne mi bude chybat moja mala princeznicka

ladyblcha
18. mar 2015

@simusska drz sa. je to nebezpecne? ci len pre istotu?