icon

Termín pôrodu október 2015

helulik
26. jan 2015

Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂

angelina91
25. feb 2015

baby kto ide 4.3. k doktorovi? na jednej strane sa teším, že ubehlo ďalší mesiac bez problémov na druhej strane sa bojím aby všetko bolo ok 😒

martinka4211
25. feb 2015

@angelina91 ahoj ja idem 3.3 na dalsi kontrolu, podla sona som pred dvoma tyzdnami bola 7 tyzden, srdiecko bilo,,od zaciatku som pn kvoli spineniu a teraz mam dilemu ako to oznamit v praci,ci sa tam vobec vratim,aby si nasli nahradu,alebo nepovedat do toho 12tt nic,,,som zufala

ladyblcha
25. feb 2015

@martinka4211 ak nie si v skusobnej, oznam im (pisomne), ze si tehotna na rizikovom a ze do prace nastupis po RD. nemozu ta vyhodit, ked im raz oznamis, ze si tehotna - si chranena. a nech ma sef sancu niekoho najst. teda - ak mate dobre vztahy a tak 🙂 a uz nespinis? teraz si kolky tt?

angelina91
25. feb 2015

@martinka4211 no ja tiež mám dilemu ako to spraviť v práci. hoci nemám žiadne ťažkosti, chcela by som vydržať do konca mája aspoň. tak som staršej kolegynke som povedala (lebo som si myslela že to nikomu nepovie, ale mýlila som sa ), aby som sa dozvedela ako to riešili baby predtým.ale ako ja mám v pláne tiež tak že vedeniu to poviem už len vtedy ked idem preč.

helulik
autor
25. feb 2015

Baby 🙂 máme aj sukromku... Ktorá máte záujem dajte vedieť 🙂

zarzisia
25. feb 2015

@helulik mam zaujem 🙂 😅

angelina91
25. feb 2015

ináč ano, sme chránené, nemali by nás vyhodiť, ale predsa poznám takú babu, ktorá to povedala skôr, nemala ešte papiere a vyhodili ju ☹ takže stáva sa, v dnešnej dobe je všetko možné

helulik
autor
25. feb 2015

Veď ty už si medzi nami 😉

angelina91
25. feb 2015

@helulik ja by som mala 🙂

stelluska1
25. feb 2015

@helulik ahoj, aj ja by som chcela do skupiny 🙂

martinka4211
25. feb 2015

@helulik mozem aj ja do skupiny?nerada pisem takto na verejnosti 🙂
@ladyblcha tak uz som to oznamila veducemu,zial iba telefonicky kedze je na dovolenke v horach,,nezobral to tragicky,taky pripad uz mal ked predomnou nastupovala na matersku,tiez bola pn od zaciatku...povedal ze ziadny doklad mu netreba,ked som na pn,ze pravdepodobne budem az do materskej,tak si uz hlada nahradu..konecne si mozem uzivat tie moje traviace tazkosti naplno :D, spinenie uz nemam, duphaston som zacala brat od zaciatku toho spinenia,co som bola na vysetrenie kde bolo vidno iba vacok,,teraz by som mala byt 9tt
@angelina91 ja som to uz musela oznamit,vobec neviem dokedy budem pn tak aby mal viac casu na hladanie novej posily 🙂

angelina91
25. feb 2015

@martinka4211 no to je super....už nemusíš nad tým lámať hlavu ako to bude....aj ja by som už tak rada odišla, keď som sa dozvedela, že som tehotná tak mi hneď napadlo, že hurá aspoň to nemusím riešiť ja....rozmýšlala som aj nad tým že v máji by som išla na dovolenku, mám dosť dní, len neviem či sa to dá takto spraviť 🙂 aj tak budem potrebovať voľno kvôli štátniciam 🙂

martinka4211
25. feb 2015

@angelina91 uz si nelamem 🙂 mne lekar povedal ze nemusim v praci nikomu nic hovorit,takto na zaciatku,ale okolnosti ma prinutili spravit inak ....sprav tak aby bolo pre teba a tvoje mimco najlepsie,mne to sestra furt hovori 🙂

angelina91
25. feb 2015

@martinka4211 a más nejaké príznaky? je ti zle?

lucka1025
25. feb 2015

Ahojte,dneska som bola u doktorky TP mi dala 11.10.2015

jeny
25. feb 2015

@martinka4211 a teraz ked si pn tak si im nepovedala preco? ci zatial si na pn od obvodnej ci uz od gynekologa?

lavinis
25. feb 2015

@jeny ja som bola tiez mesiac PN a povedala som len, ze mam gynekologicky problem. Nikto sa ma nic nepytal. Obvodna mi napisala dg dohlad nad tehotenstvom a na papier sa aj tak pise len cislo diagnozy

jennstella
25. feb 2015

@lucka1025 aj ja mam taký istý termín 🙂

martinka4211
25. feb 2015

@jeny mam pn od zaciatku od gynekologa

martinka4211
25. feb 2015

@angelina91 priznaky?hlavne plnsie a bolestive prsia a inac neviem ci mi je zle z toho ze som hladna ci z toho ze mi zle :D

mishelmamka
25. feb 2015

zajtra idem k lekárke zasa mám strašne krče a brutálne sa mi zväčšujú prsia

biancaadamko
25. feb 2015

ahojte, tak aj aj by som sa chcela pridat, momentalne som v 9 tyzdni a k moje malej rocnej princezne pribudne dufam dalsia 🙂

jeessie
25. feb 2015

ahojte, ja idem k dr az zajtra, zatial len na krv, ale podla mojich vypoctov mi to vychadza na oktober, tak sa hlasim do skupiny 🙂
@biancaadamko aj ja mam doma rocnu dcerenku 🙂
@helulik aj ja mam zaujem o sukromku 🙂

talinka
25. feb 2015

Aj ja sukromka

nikusa6
26. feb 2015

Dievcata aj ja by som sa rada ku vam pridala do sukromnej skupiny;)

sissi5
26. feb 2015

@helulik ahojte rada by som sa pripojila k Vám v pondelok idem na druhú kontrolu, presný termín ešte od doktora nemám ale podľa kalkulačky je to 17.10.2015 🙂 dúfam, že v pondelok už uvidím srdiečko

stanka33
26. feb 2015

Ahojte, aj ja by som sa k Vam rada pridala, dneska som zacala 9tt ,sice som uz 4 tyzden PN lebo som silno krvacala a urobil sa mi hematom, ale po dnesnej kontrole by uz malo byt vsetko v poriadku dufam.....
bude to nase 3 dieta ,sice neplanovane aj ked som v duchu este jedno chcela...tak to teraz rozdychavame.snad to nejako zvladneme.....aj vdaka tomu ze si tu budem moct s vami sem tam popisat.....

talinka
26. feb 2015

ahojte, tak aj ja som objednana uz na gyndu,ale som prekvapena, ze az na 25.3. vraj skor netreba, poslednu menzes som mala 20.1. , ze to som este malo tehu a nic by nebolo vidiet, aj som jej povedala (sestricke) ze mam pocit, ze som aj skor (predtym menzes 27.12.) ale aj tak az na 25--tak neviem teraz som mozno v 5tt ale mozno aj v 8tt...mam sice uz jedno dieta, ale citim sa jak blba, stale mam sok a nic ma netesi, necitim sa ani ako tehula, len rastiem asi a nejak skoro a chuti mi jest, nie je mi zle a nic mi nevadi, akurat mam depky.... 😝 nechapem preco ma nedala aspon nech pridem na krv,viem, ze som tehu len podla testu pozitivneho a ciarky boli obe hned jak som cikala a teda silno viditelne

ladyblcha
26. feb 2015

@talinka pekne. ja by som nevydrzala 😲 ved o tyzden uz budes mat akciu srdiecka, ak teda ratame 20.1.2015
inak to co mate za lekarov, ze sa objednavate? ja nabehnem a som tam. nikdy nevolam vopred a neobjednavam sa.

martinka4211
26. feb 2015

@ladyblcha tiez sa nikdy neobjednavam,ani nevolam,proste pridem poviem aky problem a zoberie ma,,nechapem to..
@talinka na tvojom mieste na druhy tyzden skocim k lekarovi, aspon pre svoj osobny pocit,,ja som ho tiez nepocuvla ked mas objednal po vysetreni az o 3 tyzdne,,necitila som sa dobre tak som isla o tyzden skor,a nemal ani namietky,ty si prvorada teraz 🙂