icon

Termín pôrodu september 2014

tonjadabik2
13. dec 2013

Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀

pingu7
19. jan 2014

@maja923
ahoj ja som tu tiež nová, len dnes som sa prihlásila 🙂
ešte nie je nič potvrdené lekárom, ale testy, a moje pocity a zmeny hovoria jasne.
Mne vychádza termín podľa tehu kalkulačky na 23.9.2014
môžeme si teda navzájom odovzdávať informácie .)
pekný dník a gratulujem

maja923
19. jan 2014

@pingu7 Jeeejda tak to sa tesim s tebou - ja budem prave vtedy oslavovat narodeniny, takze urcite si spomeniem na teba a mojho spoluoslavenca 🙂. Budem tiez rada za kazdy postreh a skusenost kedze toto je moje prve tehu a tak sa so vsetkym ,, zoznamujem". Ja uz to mam aj potvrdene ale zatial nic viac- ziadna knizka, poradna ci cokolvek. Dokonca ani ziadne priznaky nemam, vsetko mi chuti aj vonia tak ako predtym..takze u mna ziadne nove pocity 🙂

maja923
19. jan 2014

@pingu7 A ty ake zmeny na sebe pocitujes?

pingu7
19. jan 2014

Ahoj,
toto je tiež moje prvé tehotenstvo 🙂
začalo to ako bežné bolesti pred MS, ale potom nad ránom som chodila stále na WC, bolo mi teplo, čo sa mi bežne nestáva, a veľmi sa mi zväčšili prsia, teraz mi stále v brušku kmitá 🙂
Mám aj ovulačné testy a ten vyšiel tiež pozitívne najprv silná prvá čiarka a až potom sa objavila kontrolná.
Už pol roka užívam kyselinu listovú aj vitamín E.
Ty berieš nejaké lieky ?

rebellefleur
19. jan 2014

Ahojte ženy 🙂 tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 dva testy pozitivne, v utorok idem k dr akurat, ak by všetko dopadlo v poriadku, termin by som mala mat okolo 17.9 😝

pingu7
19. jan 2014

@rebellefleur
Ahoj, tak super, ze uz sme viacere 🙂 Gratulujem
aj ty si tehotna prvy krat?
Tie vianocne sviatky nam prospeli 😀

rebellefleur
19. jan 2014

@pingu7 - nie nie, u mna by to bolo už druhé, mam takmer 2ročného synčeka 🙂 My sme si s drahym v polke decembra povedali, že skúsime malému súrodenca a zatial to vyzerá, že sa aj podarilo, len to ešte nechcem zakríknuť, predsa je ešte skoro 🙂 A samozrejme gratulka všetkým vám tu v skupinke 😉

23petka
19. jan 2014

Ahojte,tak aj ja sa k vam pridavam,ja by som mala mat priblizny termin 10.9.,tiez nam velmi pomohli sviatky 🙂

nuklia
19. jan 2014

Ahojky.. Tak sa pridavam k vam... Ms nedorazila, miesto nej niekolko pozitivnych testov... Buduci tyzden idem k dokymu, tak uvidime, co povie... Termin by som mala mat 18.9, tak uvidime... 🙂

pingu7
19. jan 2014

My sme stale v pracovnom zhone, takze predlzene sviatky vianocne nam priniesli nielen nejake to kilecko navyse, ale dufam aj noveho prvorodeneho clena do nasej rodinky 🙂
Drzim Vam vsetkym palce nech to dobre prebieha 🙂

ellie222
19. jan 2014

@saska042 ja si robim kazdy druhy den a stale na teste nic.. MS meska 9dni, prsia bolia, napina ma na vracanie.. nechapem to..

saska042
19. jan 2014

no mne sa to stalo tiez ale preto ti to neukazuje, lebo este by si mala mat MS a vtedy ti to testiky nemusia ukazat pockaj este a uvidíš neskor ja som si tiez robila a potom ten druhy som nechala az o tyzden neskor a bola len taka slabulilinka 😀 😀 😀 😀 😀 tak drzim palceky necjh je to aj tvoj pripad 😀 😀 😀

saska042
19. jan 2014

@zvolsiinylogin duphaston beriem zatial preventiovne 2 tbl ale ak by sa nieco tak si mozem dat max.4za den a co najskor prisk k lekarovi ale zatial stále len 2tbl vsetko zatial v pohode

duratlicka
20. jan 2014

Ahojte,podla poslednej ms 12.12. som vraj septembrovka,ale kedze som otehotnela az 27.dc,spravny termin je 1.10. Ale to mi aj tak ziadny lekar neuveri☹Takze isto ma donutia rodit v septembri.Mozem sa pridat? Na testoch duch,ale caste cikanie a ziadna ms ma prezradza😀

barborkark
20. jan 2014

Ahojte aj ja by som sa k vám chcela pridať 😉 dnes tehu potvrdené dokim, ukončený 6tt tak nech nám aj vám to vydrží do šťastného konca 🙂

evka111
20. jan 2014

Ahojte, tak ja som prave bola u lekara, povedal mi, ze to vyzera tak na 6-7 tyzden /kalkulacna na nete mi ukazuje 5tt a 5 den/ ze vyzera vsetko ok. na sone bolo vidno vacok . A objednal ma na 14.2 uz aj na krv. Tak sa tesim. Dnes som bola u lekara sice asi len 2 minuty, ale nabuduce sa snad dozviem uz viac 🙂

sinette
Autor odpoveď zmazal
23petka
20. jan 2014

Ahojte,prosim o radu,som tehotna 6tt+5 a bola som teraz na wc a zacala som trosku spinit,tak ruzovo s mocom,myslite,ze je to v poriadku?

monulik0209
20. jan 2014

ahojte tak aj sa sa kvam pripajam,sice mam termin 28.8.2014 ale myslim si ze to bude v septebri,pretoze aj moju malu som prenasala tyzden 🙂

saimaa
20. jan 2014

Mne potvrdila dr.minuly tyzden, na vonk.sone nebolo vidno nic, ale na vnutornom taku gulicku. Ale povedala,nech dojdem buduci tyzden na krv a tak, tak ani neviem, v ktorom tyzdni som. Som strasne zvedava, co povie, a uz sa trocha vsetkeho aj obavam,nech to skonci dobre...prosim vas, ak sa da, nepridate ma do tej skupiny, tu sa velmi asi diskutovat nebude...vdaka!

misell09
21. jan 2014

@pingu7 Ahojky, aj mne podla kalkulacky vychadta TP: 23.9.2014 🙂

16.1., som si nasla // s 1 dnovym meskanim, a na dalsi den opat pozitivny test.....Tesime sa este opatrne, lebo v sept. 2012 som skoncila MA v 8 tt, a preto sa velmi bojim, ale zaroven aj upokojujem, ze to dopadne dobre a modlim sa k sv. Gerardovi, patron mamiciek 🙂 pobolieva ma brucho, ako pri mrche, snad je to len roztahovanie maternice a robenie si miesta babatkom, aklo ste na tom vy? mate podobne bolesti ?
Ked som volala dokymu, povedal, ze este je skoro, zbytocne by som chodila, tak vo stvrtok mu mam volat a dohodneme sa kedy pridem na sono.... 🙂

angels882
21. jan 2014

ahoj baby je to mimo temu ale chcem vediet vas nazor vcera som si robila test rapid clier kazetovy vysiel negativny a pozeram na neho dnes rano a je tam slabunka ciarka je mozne ze ukaze vysledok az ked ten moc na tom uschne ? co myslite ? dakujem

saimaa
21. jan 2014

No väčšinou píšu na tých testoch, že po určitej uplynutej dobe už výsledok nemusí byť správny, že máme pozrieť za tie 2-3 min, ale po takých 20-30min. sa tým, aj ked nám tam niečo ukázalo, nemáme riadiť. Ale počula som, že na teste nebolo nič, a za takú polhodinu tam tá druhá čiarka trocha už bola...Treba asi spraviť ďalší test, alebo možno počkať pár dní a potom zas...

niki85
21. jan 2014

Ahojte 🙂 Dnes som bola u lekara, je to 8tt+0. Dostala som tehotensky preukaz, a co najhlavnejsie pocula som ako drobeckovi bije srdiecko,... neuveritelny pocit uzasne 🙂

jankastela
21. jan 2014

Ahojte,mohla by som sa pridat do sukromky?termin mam sice koniec augusta,ale rada by som patrila k vam🙂

tini33
21. jan 2014

@mistisa mozes aj mna prosim pridat do sukromnej .. dakujem

saimaa
21. jan 2014

Ja mavam tiez take bolesti,ale nic strasne,hlavne vecer.

saimaa
21. jan 2014

Pridate aj mna do vasej skupiny? Dakujem moc moc!!

pingu7
21. jan 2014

@misell09 ahoj ja som si robila test 17.1 a vysla velmi silna ciarka.Dnes mi lekar potvrdil 6.tt.vsetko je ok az na tie krce v bruchu ako pri menz.a tiez spinim tmavsim hlienom ale vraj je to normalne kym sa vajicko zahniezduje. Dal mi na to ale liek Duphaston.Dufam,ze nam bude vsetko dobre prebiehat😀

pingu7
21. jan 2014

@23petka peti nic sa neboj, vajicko sa zahniezduje v maternici dnes mi to lekar potvrdil mam presne rovnake priznaky. Su na to lieky, aby sa nic nestalo. 🙂
Drzim palce