Termín pôrodu september 2014
Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀
@pingu7 Jeeejda tak to sa tesim s tebou - ja budem prave vtedy oslavovat narodeniny, takze urcite si spomeniem na teba a mojho spoluoslavenca 🙂. Budem tiez rada za kazdy postreh a skusenost kedze toto je moje prve tehu a tak sa so vsetkym ,, zoznamujem". Ja uz to mam aj potvrdene ale zatial nic viac- ziadna knizka, poradna ci cokolvek. Dokonca ani ziadne priznaky nemam, vsetko mi chuti aj vonia tak ako predtym..takze u mna ziadne nove pocity 🙂
Ahoj,
toto je tiež moje prvé tehotenstvo 🙂
začalo to ako bežné bolesti pred MS, ale potom nad ránom som chodila stále na WC, bolo mi teplo, čo sa mi bežne nestáva, a veľmi sa mi zväčšili prsia, teraz mi stále v brušku kmitá 🙂
Mám aj ovulačné testy a ten vyšiel tiež pozitívne najprv silná prvá čiarka a až potom sa objavila kontrolná.
Už pol roka užívam kyselinu listovú aj vitamín E.
Ty berieš nejaké lieky ?
Ahojte ženy 🙂 tak sa k vám pridávam aj ja 🙂 dva testy pozitivne, v utorok idem k dr akurat, ak by všetko dopadlo v poriadku, termin by som mala mat okolo 17.9 😝
@rebellefleur
Ahoj, tak super, ze uz sme viacere 🙂 Gratulujem
aj ty si tehotna prvy krat?
Tie vianocne sviatky nam prospeli 😀
@pingu7 - nie nie, u mna by to bolo už druhé, mam takmer 2ročného synčeka 🙂 My sme si s drahym v polke decembra povedali, že skúsime malému súrodenca a zatial to vyzerá, že sa aj podarilo, len to ešte nechcem zakríknuť, predsa je ešte skoro 🙂 A samozrejme gratulka všetkým vám tu v skupinke 😉
Ahojte,tak aj ja sa k vam pridavam,ja by som mala mat priblizny termin 10.9.,tiez nam velmi pomohli sviatky 🙂
Ahojky.. Tak sa pridavam k vam... Ms nedorazila, miesto nej niekolko pozitivnych testov... Buduci tyzden idem k dokymu, tak uvidime, co povie... Termin by som mala mat 18.9, tak uvidime... 🙂
My sme stale v pracovnom zhone, takze predlzene sviatky vianocne nam priniesli nielen nejake to kilecko navyse, ale dufam aj noveho prvorodeneho clena do nasej rodinky 🙂
Drzim Vam vsetkym palce nech to dobre prebieha 🙂
no mne sa to stalo tiez ale preto ti to neukazuje, lebo este by si mala mat MS a vtedy ti to testiky nemusia ukazat pockaj este a uvidíš neskor ja som si tiez robila a potom ten druhy som nechala az o tyzden neskor a bola len taka slabulilinka 😀 😀 😀 😀 😀 tak drzim palceky necjh je to aj tvoj pripad 😀 😀 😀
@zvolsiinylogin duphaston beriem zatial preventiovne 2 tbl ale ak by sa nieco tak si mozem dat max.4za den a co najskor prisk k lekarovi ale zatial stále len 2tbl vsetko zatial v pohode
Ahojte,podla poslednej ms 12.12. som vraj septembrovka,ale kedze som otehotnela az 27.dc,spravny termin je 1.10. Ale to mi aj tak ziadny lekar neuveri☹Takze isto ma donutia rodit v septembri.Mozem sa pridat? Na testoch duch,ale caste cikanie a ziadna ms ma prezradza😀
Ahojte aj ja by som sa k vám chcela pridať 😉 dnes tehu potvrdené dokim, ukončený 6tt tak nech nám aj vám to vydrží do šťastného konca 🙂
Ahojte, tak ja som prave bola u lekara, povedal mi, ze to vyzera tak na 6-7 tyzden /kalkulacna na nete mi ukazuje 5tt a 5 den/ ze vyzera vsetko ok. na sone bolo vidno vacok . A objednal ma na 14.2 uz aj na krv. Tak sa tesim. Dnes som bola u lekara sice asi len 2 minuty, ale nabuduce sa snad dozviem uz viac 🙂
Ahojte,prosim o radu,som tehotna 6tt+5 a bola som teraz na wc a zacala som trosku spinit,tak ruzovo s mocom,myslite,ze je to v poriadku?
ahojte tak aj sa sa kvam pripajam,sice mam termin 28.8.2014 ale myslim si ze to bude v septebri,pretoze aj moju malu som prenasala tyzden 🙂
Mne potvrdila dr.minuly tyzden, na vonk.sone nebolo vidno nic, ale na vnutornom taku gulicku. Ale povedala,nech dojdem buduci tyzden na krv a tak, tak ani neviem, v ktorom tyzdni som. Som strasne zvedava, co povie, a uz sa trocha vsetkeho aj obavam,nech to skonci dobre...prosim vas, ak sa da, nepridate ma do tej skupiny, tu sa velmi asi diskutovat nebude...vdaka!
@pingu7 Ahojky, aj mne podla kalkulacky vychadta TP: 23.9.2014 🙂
16.1., som si nasla // s 1 dnovym meskanim, a na dalsi den opat pozitivny test.....Tesime sa este opatrne, lebo v sept. 2012 som skoncila MA v 8 tt, a preto sa velmi bojim, ale zaroven aj upokojujem, ze to dopadne dobre a modlim sa k sv. Gerardovi, patron mamiciek 🙂 pobolieva ma brucho, ako pri mrche, snad je to len roztahovanie maternice a robenie si miesta babatkom, aklo ste na tom vy? mate podobne bolesti ?
Ked som volala dokymu, povedal, ze este je skoro, zbytocne by som chodila, tak vo stvrtok mu mam volat a dohodneme sa kedy pridem na sono.... 🙂
ahoj baby je to mimo temu ale chcem vediet vas nazor vcera som si robila test rapid clier kazetovy vysiel negativny a pozeram na neho dnes rano a je tam slabunka ciarka je mozne ze ukaze vysledok az ked ten moc na tom uschne ? co myslite ? dakujem
No väčšinou píšu na tých testoch, že po určitej uplynutej dobe už výsledok nemusí byť správny, že máme pozrieť za tie 2-3 min, ale po takých 20-30min. sa tým, aj ked nám tam niečo ukázalo, nemáme riadiť. Ale počula som, že na teste nebolo nič, a za takú polhodinu tam tá druhá čiarka trocha už bola...Treba asi spraviť ďalší test, alebo možno počkať pár dní a potom zas...
Ahojte 🙂 Dnes som bola u lekara, je to 8tt+0. Dostala som tehotensky preukaz, a co najhlavnejsie pocula som ako drobeckovi bije srdiecko,... neuveritelny pocit uzasne 🙂
Ahojte,mohla by som sa pridat do sukromky?termin mam sice koniec augusta,ale rada by som patrila k vam🙂
Ja mavam tiez take bolesti,ale nic strasne,hlavne vecer.
Pridate aj mna do vasej skupiny? Dakujem moc moc!!
@misell09 ahoj ja som si robila test 17.1 a vysla velmi silna ciarka.Dnes mi lekar potvrdil 6.tt.vsetko je ok az na tie krce v bruchu ako pri menz.a tiez spinim tmavsim hlienom ale vraj je to normalne kym sa vajicko zahniezduje. Dal mi na to ale liek Duphaston.Dufam,ze nam bude vsetko dobre prebiehat😀

@maja923
ahoj ja som tu tiež nová, len dnes som sa prihlásila 🙂
ešte nie je nič potvrdené lekárom, ale testy, a moje pocity a zmeny hovoria jasne.
Mne vychádza termín podľa tehu kalkulačky na 23.9.2014
môžeme si teda navzájom odovzdávať informácie .)
pekný dník a gratulujem