icon

Termín pôrodu september 2014

tonjadabik2
13. dec 2013

Ahojte baby tak nam to vyslo..po dlhom snazeni neprisla ms a my sme vcera zistili ze mame 2 ciarky na teste 😀 takze sa tesime.uz mame deticky ale aj tak. velmi sme chceli babetko a ked sa nam nedarilo tak sme sa nato vykaslali.no a zrazu bum..ms nikde..pichanie v brusku,tahanie alebo natahovanie,vytoky v den ms..a vcerajsi pozitivny test.ja som to uz tusila ked sa mi v obdobi ovulky 3 dni tocilo v hlave.. takze kto sa ku mne prida??? vychadza mi to na koniec augusta ale viem ze porodim az v septembri 🙂 kedze som uz raz toto zazila 😀 pri dcerke. bude aj foto testu..ked ma to pan manžel nauci hehe. tak vitajte 😀

tonjadabik2
autor
28. jan 2014

@tamarka9 teraz som 12tt vlastne mi nenapisali termin porodu ale to je jedno asi.. hlavne nech je to zdrave.. hej je to vela az moc.. snad hej snad je vsetko ok.. 🙂

pingu7
28. jan 2014

Ahojte,
dnes nam plod odisiel, slo o spontanny potrat,
riadne som sa rozkravacala a vsetko zo mna zial vyslo :(
uplne ma ale zarazil pristup lekarov a personalu v nemocnici.

drzim vsetkym vam ostatnym palce 🙂

tamarka9
28. jan 2014

@tonjadabik2 juuj tak to uz bude babo velike, ja som bola v 8 tt a to bola len taka machulka 🙂 tak to vyskusaj tesim sa ako vyzera take mimco v 12tt 😉

tamarka9
28. jan 2014

@pingu7 och to mi je luto,ale neboj sa, prejde vsetko bolest, zle myslienky a mala fazulka bude o chvilu opat v brusku, drzim palce 😉

monika0001
28. jan 2014

@pingu7 ja som na tom podobne.. uz po niekolky krat.. a teda okrem.mojho dokiho mam s lekarmi.tiez zle skusenosti..
Drzkaj sa a ak budes chciet popisat.. kludne sa ozvi

littleoneno2
29. jan 2014

@ewik333 ahoj, objednala som sa na tento piatok, podla tehotenskej kalkulacky budem v 6+4tt. Myslim, ze by stacilo ist aj neskor, ale chcem si byt ista, ze je plod v maternici a tiez ma zaujima dlzka tehotenstva podla utz, kedze som mavala nepravidelny cyklus a ovulaciu... Mas aj nejake chute alebo ine symptomy?

ewik333
29. jan 2014

to som zvedavá ako dopadneš, daj vedieť ja sa chystám v stredu o dva týždne, nech je poriadne niečo vidieť. Pri prvom som sa dozvedela že som v 19tom týždni tak to bolo na isto :D do vtedy som ani nevedela že som v tom :D prekvapko.... tak preto som si teraz neni ístá že kedy by bolo najvhodnejšie. Príznaky? Prsia ma občas pobolievajú a keď som si skúšala kvapku z nich vytlačím ale ja si myslím že je to spôsobené aj prvým tehotenstvom... lebo mlieka som mala toľko, že som ho odovzdávala a aj po kojení som strašne dlho mlieko mala... nie veľa ale mala... a inak som dosť unavená a čo mi je divné neviem či to súvisí s tehu ale stále mi je zima... čo ma najviac hnevá je že som aj nádchu dostala, to bude asi tá tehotenská :D inak chute a nechute vôbec, ale to som nemala ani pri prvom...

ewik333
29. jan 2014

@dulkagabulka ahoj a nechystá sa niečo v okolí Žiliny?
Ďakujem

ewik333
29. jan 2014

@littleoneno2 to som zvedavá ako dopadneš, daj vedieť ja sa chystám v stredu o dva týždne, nech je poriadne niečo vidieť. Pri prvom som sa dozvedela že som v 19tom týždni tak to bolo na isto :D do vtedy som ani nevedela že som v tom :D prekvapko.... tak preto som si teraz neni ístá že kedy by bolo najvhodnejšie. Príznaky? Prsia ma občas pobolievajú a keď som si skúšala kvapku z nich vytlačím ale ja si myslím že je to spôsobené aj prvým tehotenstvom... lebo mlieka som mala toľko, že som ho odovzdávala a aj po kojení som strašne dlho mlieko mala... nie veľa ale mala... a inak som dosť unavená a čo mi je divné neviem či to súvisí s tehu ale stále mi je zima... čo ma najviac hnevá je že som aj nádchu dostala, to bude asi tá tehotenská :D inak chute a nechute vôbec, ale to som nemala ani pri prvom...

dulkagabulka
29. jan 2014

@ewik333 zatial nie, ale sleduj stranku www.zenskekruhy.sk - mávame akcie aj v žiline- tot nedavno
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/ako-bolo/item/2...

pripadne pod medzi nas do skupiny na FB /ale to mi musis poslat mail, aby som ta pridala, skupina je tajna/

ewik333
29. jan 2014

@dulkagabulka rada sa pridám a dozviem sa niečo viac eborosinec@gmail.com

dulkagabulka
29. jan 2014

@ewik333 prosim ta napiš mi to do IP, lebo tu sa mi to strati- na FB pojdem až večer a to vieš, hlava derava 😉 aby som nezabudla

littleoneno2
29. jan 2014

@ewik333 Fiha objavit tehotenstvo az v 19tt, to si ani neviem predstavit 🙂 Ale predpokladam, ze ta tak neskoro aspon nezatazovali tripple testami a pod. Ake stare mas prve dietatko? Moje ma 2 roky 🙂
Vcera som objavila novu pachut a dnes rano sa to zopakovalo - nemozem ani citit biely chlieb, co ma dost prekvapilo, pri prvom tehu som nic take nemala, v 1.trimestri mi iba nechutila kava, inak som jedla uplne vsetko. A co sa tyka zimy, tiez mi pocas dna byva z nicoho nic zima, obleciem si sveter a po chvili zasa az prilis teplo, ale to som mavala aj v minulosti, uzivala som kvoli tomu ginkgo biloba, ktore som ale kvoli tehu pred tyzdnom vysadila..

misell09
29. jan 2014

@pingu7 Ahoj, mojko, velmi ma to mrzi, 😢 😢 😢 prajem vela sil na prekonanie toho tazkeho obdobia, a cim skor sa zotav, nech sa mozte opat snazit a dotiahnut to do stastneho konca ...

ewik333
29. jan 2014

@littleoneno2 moje prvé prekvapenie bude mať v apríli 5 rokov. No to bolo tak ms žiadna, tehu príznaky žiadne a keď sme začali s drahým spolu bývať uzavreli sme stávku on pôjde s hrčkou na hlave k lekárovi a ja, či vôbec môžem mať deti. A dr. mi oznámila že som vysoko tehotná, však som skoro z tej kozy spadla... ale stalo sa najlepšie ako sa mohlo stať :D a tak že sme o tom ani nevedeli, čo sa nedá povedať o tomto druhom balíčku šťastia, to sme sa potrápili ale teraz sme šťastní len aby to bolo všetko v poriadku. Bojím sa sklamania...

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

@tamarka9 nee to bolo fotene tak vraj v 5-6tt je to malinkee 🙂 teraz som az v 12tt.. taze fotka je starsia.. idem na to pozret ci do dostanem do pc 🙂

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

BABY POMOOOC vcera som bola cikat..a utrela som sa a zrazu ze krv..utrela som znova a viacej krvi..skussila som dast palec ze co a krv.. velmi som sa zacala bat az som sa triasla.. ved som v 12tt.. potom som si sla lahnut a cakala som ze co bude.. po pol hodine som sla znova na wc zo strachom ze budem vykrvacana na gatkach..ale na moje velke prekvapenie vobec nic.. ani kvapka krvi..nic.. vycikala som sa utrela a nic ziadna stopa krvi.. Viete mi povedat co to moze byt????? Dakujem babiky za kazdu odpoved..a dnes tiez nic ziadna krv zatial aj ked rano brusko bolelo... Pomozte..je to nase 4te babo..ale naozaj som sa zlakla..

kazunomiya
29. jan 2014

@tonjadabik2 jeej ty si teda tehotná? (som zistila až teraz). Nuž radšej by si mala ísť k lekárovi nech skontroluje, či je všetko OK, ale ak to prešlo, asi sa nič vážne nedeje.. ale pre istotu choď k lekárovi, ak sa dá, tak hneď, určite budeš pokojnejšia keď zistia, čo sa deje, než keby si mala čakať, čo sa bude diať.

tamarka9
29. jan 2014

@tonjadabik2 moja mne lekar povedal, ze keby sa nieco taketo stalo aj jednorazovo, nemam vahat a prist sa ukazat, lebo ze niekdy baby aj silnejsie krvacaju a vsetko je ok a niekedy len slabulinko a uz je zle 😖 Ak sa ti uz dnes neda a krvacanie sa nevrati, tak chod zajtra, ak by zacalo, tak pohotovost. velmi drzim palce aby sa uz neopakovalo a vsetko bolo dobre, neboj sa bude!

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

baby zatial je ticho a uz nekrvacam..ono som neze krvacala len na toaletaku ked som sa utrela po cikani.. a po pol hodine nic ani po utreti.. taze neviem noo.. snad je vsetko ok.. ak by sa zopakovalo tak urcite pojdem do nemocky.Dakujem za rady 🙂 mala uz neaka z vas TAKYTO PROBLEM???ako ja?

mima300
29. jan 2014

@daniela7481 prosim ta a co videl doktor na ultrazvuku ? Lebo ja som bola u dokiho a v piatom tyzdni videl dve machulky. Nechcel to nejak riesit ze ved uvidime. No ja sa bojim ze by to mohli byt dvojicky.

zuzkalenka
29. jan 2014

Tak ahojte baby rada by som sa aj ja ku vám pridala ešte síce nemám prestný dátum pôrodu ale vyzerá to na 16 sebtember na budúci týždeň to uprestním 🙂))

dulkagabulka
29. jan 2014

@tonjadabik2 ano, toto sa stava, že žena takto špiní ešte dost týždňov čo je tehu..ale pre istotu ak by sa to opakovalo, by som šla k lekarovi

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

@zuzkalenka Gratulujeeeeeeeeem 😀 Vitaaaaaj

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

@dulkagabulka myslis? Dakujem. jasne ak by sa to zopakovalo tak hned letim do nemocky..

dulkagabulka
29. jan 2014

@tonjadabik2 niekedy sa stáva, že ako sa babatko uhniezduje, tak nejaká cievka ešte krváca...

tonjadabik2
autor
29. jan 2014

@dulkagabulka ale ta ja som v 12tt.. uz by sa nemalo uhniezdovat nie? to uz je dlho.. si myslim..mozno v prvych tyzdnoch ano ale teraz? ale tak zatial je vsetko ok tak dufam ze vydrzime az do porodu 😀

dulkagabulka
29. jan 2014

@tonjadabik2 budem ti držat palce

dulkagabulka
29. jan 2014

@pingu7 po potrate je maternica akoby pohnojena- nech sa ti dari otehotnieť 😉

daniela7481
29. jan 2014

@mima300 dve gulicky videl, ozvy zatial nie... mam prist o dva tyzdne🙂 ale mam velmi vysoke hcg preto si je na 100% vraj isty ze zatial su dve, dokonca tyzden predtym na sone videl len jednu strbinku