ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@mirka285 to ste dobre pokrstili to nove tesco 😀 my sme akurat dovecerali, robila som spagety s muslami a uz mam aj kuchynu upratanu, o 7 okupem maleho a pojde spinkat lebo je od 3 hore a potom chcem cvicit 😉
@merikac a este za 11 eur !
@monline..ked som bola doma teraz cez vikend,tak pochovavali 35 rocneho chlapa na nasledky chripky.......chalan prechodil chripku a uz mal silny obojstranny zapal pluc a doktorka ho liecila na krize....... 🙂
inak mala uz spi a dufam,ze potiahne do rana 🙂
@katarina7777 a ved bola draha,,tak aspom cast investicie nech sa vrati 😀
@merikac tak asi bola zachovala 😀 no vidis to,su ludia co vsetko predaju,to len ja som taka sprosta,ze vsetko posuvam kamoskam...
@katarina7777 spagety s muslami veru nezneju najhorsie,ale to by som si nemohla dat to vino po veceri...raz som si dala na musla sampanske a zgrcala som sa z podoby 😒
@mirka285 tak to by si aspon nepribrala 😀
moj ty boye,,to je akz maly caaavo..........strasne chutnucky 😀
@katka55 perfektny je Patko, baby traste saaaa 🙂
@adelaine dakujem za popis, budeme skusat, urcite lepsie ako Vojtovka
a zaujimave, ze toto nam ziaden doktor neporadil aj ked som sa pytala na nejake hrave metody
jaj, baby, dakujeme 😉 asi vsetky pozerate panelak, co? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
baby aha co som nasla,,neni toto ninkina zirafka, co presla pusov vsetkych julovcatiek na navsteve u @maxara ? https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/0oxr/zir...