Termín pôrodu v júli 2010
Ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky :-N x-)

•
21. okt 2010@bambola uz dlhsie som sa chcela opytat, ci ste boli u neurologicky a ci je vsetko okk, mozno si to uz sem aj pisala, len som nezaregistrovala.. 🙂
0
@lulu1983 lulu boli sme nakoniec na kramaroch, mm vybavil, povedala doktorka, ze mala je v poriadku akurat jej oblubenejsia strana je lava takze teraz ju kojim doprava, vsetky predmety jej ukazujem sprava aj nosim ju tak aby pozerala cez prave place.....tak som sa dohodla s dr a o mesiac kontrola, ak sa to nezlepsi tak pojdeme na rehabilitacie, ale uz teraz sa mi zda, ze je to lepsie 🙂
@bambola u nas je to podobne, akurat jeho oblubena strana je prava, takze vsetko mu ukazujem nalavo 🙂 a rovnako mam pocit, ze sa to dost zlepsilo odvtedy 🙂 to som rada, ze je martinka v pohode 🙂 nemozem si pomoct, ale z tej vojtovky mam cudny pocit, najradsej by som sa jej vyhla
@mirka285 Duchoňa počúvam občas u brata v aute...... čudné.... ja mám rada černochov 😃 ale tiež doma vobec nič nepočúvam, aby mala zaspala,kedy sa jej zažiada. aj si to vyčítam,lebo vraj je dobré púšťať deťom hudbu. moj synovec sa ide zblázniť z Karla Gotta a Lady Karneval. úplne je vo vytržení,keď si to zapne!
Začni písať odpoveď...

Odošli