icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

monline
28. okt 2010

@maxara
@merikac tuším machrujete aké pekné účesy si dokážete urobiť..ešteže ja nemám foto toho môjho copu, tiež des .-))

bambola
28. okt 2010

@merikac @maxara zastrelim vas, teraz aj mne beha proper po rozume 😠

monline
28. okt 2010

@bambola díky..viac čítam a menej píšem..a včera som spravila niečo, čo si sem ani netrúfnem napísať a tuším ani do súkromnej nemám odvahu 🙂

merikac
28. okt 2010

@maxara tak emma extremne a to jej nasrelovali, cize to necitila,,jej vadila uz len ta priprava,,ale davam to za chybu nekusenej doktorke,,,,,,,,,,

merikac
28. okt 2010

@monline nebud labud a najdi odvahu,,,,,,,,,,,,,,,,,jaka som zvedava

bambola
28. okt 2010

@monline no tak nas navnadis a potom nic 😠 sup ho do sukromnej 😉

monline
28. okt 2010

@maxara mňa pri nike tiež poslali von z ambulancie, sestrička prepichovala..raz dva to bolo, inak- čím skôr, tým menej to bolí ževraj

maxara
28. okt 2010

@merikac no to vis bobe.. ziaden lebkoun zverejneny nebude.. mam kuty ako mikymaus.. a navrchu fontanu.. a tie vlasy, co mi idu do fontany, mam tak prilepene o hlavu, ze ich ani nevidno.. no otras..

@merikac ako to, ze si nepamatas? u nas este chodia.. zavolam ti ju? 😀

@bambola tu tu rututu 😀

merikac
28. okt 2010

@bambola 😀 😀 chytlave,,ze?!

monline
28. okt 2010

@merikac
@bambola dobre..idem to tam napísať

bambola
28. okt 2010

@merikac @maxara a ja sa stale neviem rozhodnut ci nausnicky teraz al nie 😒 mm je proti tak neviem

merikac
28. okt 2010

@maxara oni este funguju???????? od nich som jedla 1x v zivote vyprazane sampiony 😀

merikac
28. okt 2010

@monline tak daj vediet, ked bude napisane, nech sa tam mozeme prehupnut 😉

bambola
28. okt 2010

@maxara super, uz pocujem aj family frost , to budu sny 😀

inac kuty fajne mam aj ja , zacalo sa to pred rokom ked som otehu

maxara
28. okt 2010

@bambola 😀

@monline napiiiis, usmievas sa, takze to bude nieco pozitivne..

Inak ja som bola pri tom, ked moja sestra prostredna, prepichovala ako ucnica sestricka najstarsej usi.. a ta este len vrieskala 😀 ale to mala asi 18 a v usiach dve ihly zapichnute..

Musim ist spat, dobru.. prisiel mm

merikac
28. okt 2010

@bambola ja som dost o tom citala a cim dlhsie som citala, tym viac som vahala,,lebo ked niekto zacal zastavat nazor ZA- tak som suhlasila, ked niekto argumentoval PROTI, tiez som musela v urtcitych veciach suhlasit,,ale napokon som sa rozhodla, ze dam a ze v tom3. mesiaci je to najlepsie

maxara
28. okt 2010

@monline ja kuknem zajtra.. dobru

merikac
28. okt 2010

@maxara dobru nas lebkoun 😉 ..............

tinaki1275
28. okt 2010

jezis baby vy ste rychle nestiham😢 dala som malej este flasku ..nejedla od osmej a dnes papala strasne malo tak som vyuzila ze spi ..a aspon daco spapala- nejakych 115 ml ..dufam zebude aspom 4-5 hod.este spat aleteplotu ma zase..☹ mne sa to zda prisilna reakcia na ockovanie..ved mi ju ockovali vcera rano o desiatej..

macik27
28. okt 2010

no ja ked som si ju zobrala tak už neplakoala len potom večer ked som jej tie ušká umývala trošku zamrnkala a ked sme boli na odber krvi tak len tak zamekala a bola tichučko ona je také statočné dievčatko 🙂 len dnes to bola zrada injekcia do každej nožičky to by bolo moc aj na mňa ☹

merikac
28. okt 2010

@tinaki1275 aj moja mala este na druhy den, teda noc jej zas vystupila,,a cez den mi hnackovala k tomu

bambola
28. okt 2010

@maxara dobru a rano poprosime zase nejaku funny story 😉 😀

tinaki1275
28. okt 2010

@macik27 tak toto som aj tu pocula😉 to sa hovori asi vsade..

tinaki1275
28. okt 2010

@maxara dobru

tinaki1275
28. okt 2010

@merikac no mne tiez dnes...ale zajtra je to uz 48 hodin tak dufam ze to skonci ..-(
boze mm chrape tak ze ho pocujem az sem..

tinaki1275
28. okt 2010

no mala sa mi budi idem zrusit mm ,asi ho vyhodim zo spalne..

merikac
28. okt 2010

@tinaki1275 ,,,,,,,,,,,,aj moj syn 😀

merikac
28. okt 2010

@tinaki1275 inac, ja som chrapavala ked som bola tehu,,normalne som sa na to vzdy prebudila 😀

bambola
28. okt 2010

@tinaki1275 @merikac inac moja mala mavala kedysi tvrdsi spanok, nezobudila ju ani betonova bruska 😠 ale teraz uz ma taky lahsi. a vsimla som si aj ze plati ze ak zaspi v hluku resp pri zapnutej telke alebo v aute tak sa tak nebudi na zvuky ako ked zaspi v tichu

monline
28. okt 2010

@merikac odoslané