ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
@luludi tak pozor.. ja mam vodicak na traktor a milujem johndeerey 😵 😵 velke zelene krasne traktory.. a uz som skoro mala vybavene, ze nas pred obradnu sien doveziem ja, ale kedze nemal mi kto traktor doviezt pred dom, tak to zlyhalo.. z trucu som chcela ist autobusom MHD 😀 😀 ale potom ma ukecali na krasny nacancany mercedes
Dievcence oupstam vas, idem na spacirku s malym..
@booklover nepoznas ten vtip, ze pri ranajkach sa pan pyta svojej zeny: "draha prosim ta ako sa vola ta rastlina, co nam rastie pod oknom?" Zena odpoveda: "Myslis ruzu?" Muz si tukne do cela a vravi: "Ruzenka prosim ta, uvaris mi kavu?" 😀
u nasich pouzivame dost casto..
@luludi aj su krasne 🙂 akurat ze ja ju mam momentalne pekne zasratu ako tak pozeram, idem si ju nalestit, kedze budeme v nedelu okukovat 😉
my mame kombinaciu bieleho a zlteho zlata,kedze sme sa nevedeli dohodnut,ake budu a mame zvnutra vyryte nase inicialky a datum svadby,keby sme nahodou zabudli 🙂
@aalexis007 😵 ruzova je ako spravena pre teba 🙂 velmi pekne
ahojte
baby dnes mate akysi romanticky den...boli ste naadherne nevesty jedna krajsia ako ta druha,,,,ja som mala kremove saty a kyticu z fialovych tulipanov s paperim a to paperie som mala naaranzovane aj do vlasov....
mne osobne sa paci najviac fotka @kafoditka kde tak pozeraz na kyticu...ta foto je ako vystrihnuta z katalogu.....Domi bola si fakt prenadherna nevesta,
idem pohladat nieco aj ja
@jaruska8
@aalexis007 kocky ste. ako som uz dnes pisala, aj tak je kazda pre svojho zenicha najkrajsia na svete! 🙂
Akurát som ta šupla tú, kde mám zavreté oči. 😉 😉 😉 😉
inak, damy, co sa graviru tyka, my mame: 4.10.2008 1Jn 3,18
aby sme si pamätali cely zivot: nemilujme len slovom a jazykom, ale skutkom a pravdou.
aby to nebolo o peknych reciach... tak sme si dali aj vygravirovat 🙂 len dufam, ze to neolutujeme v starobe, ked tam nemame tie mena, aby sme teda nezabudli koho sme si zobrali 🙂 pripadne, ak by bola dalsia svadba v ten isty den, da sa pouzit aj na dalsie manzelstvo 😀 zartujem 🙂 😝
Ninka píše:(Maxi opakujem)
ymnkbjhvgjm n ,bzhvz dfdfuvuhu jhf cxcxánsazeazgy
baby tak ja na chvilku odidem do skoly a vy zapisete 6 stran? 😠 ako si to predstavujete 😀
vsetky ste boli krasne nevesty 😵 ja som taky sportovejsi typ ale raz by som aj ja chcela byt za taku krasnu princeznu 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@luludi svetova traktorova fotka 😵 😵
@maxara aj my mame vygravirovany datum sobasa, ale bez mena 😉
@monline no tuto nedelu ta to asi neobide ani keby si velmi chcela 😀 😀