Termín pôrodu v júli 2010
ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵
a este som zabudla, ze konecne som dostala kramy 😝 takze vyzera, ze fungujem celkom dobre.. o dva tyzdne mam kontrolu 😔 snad bude vsetko ok
@maxara Ninka má parádny tragač..teda- mala, kým jej ho neobsadila mačka...neznášaš mačky? inak.- ani ja mačky nemusím, akože- mačiatka krásne milé, ale nemusím ich chytať a do domu by som ich nechcela...Nika mala kým bola malá mačku Kiaru, ona si ju našla na dvore a skrotila, to bola jediná mačka, ktorá občas potajomky bola v dome..bola fakt milá, prítulná, potom, ked sme mali šteniatko, tak sa o neho dosť starala (myslím Kiara), bolo to milé..ale keďže Kiara bola kocúr, tak pravidelne chodila na zálety a vracala sa s väčšími či menšími zraneniami až sa raz nevrátila..
@monline nie ze neznasam macky.. nemam ich rada.. resp nikdy si ich neoblubim natolko, ze by sa mi nehnusilo si ich zobrat hopa.. ☹ uplny vrchol nechutnosti bol, ked som bola tehu, v lete, saty a sedim na stolicke u nasich a Cica (obe makke c) sa presla popod stolickou so vztycenym chvostom a mne nim presla po stehnach zospodu 😝 😔 fuuuuj.. som sa citila ako znasilnena..
@monline http://www.lunna.sk/index.php?page=shop.browse&... kukni, sem mozes napisat a urobia ti tricko ake chces
ahojte 😉 tak som vás prišla trošku nakuknúť a tu taká téma že krámy...tak ja čakám už štvrtý deň a nič tak dúfam že tá návšteva mm sa obíde bez následkov 😀 ale som chorá tak to bude asi tým
@maxara ja som mala veľmi ťažký záver môjho pohodového tehotenstva 😒 skončila som v noci na chirurgii kde mi za živa rezali zlatú žilu (nepomohlo) za dva dni musela ísť malá von a mne to museli hneď po cisaráku operovať a cítim to dodnes ☹ a pravdepodobne by sa to opakovalo pri dalšom bábätku takže radšej nieeeeeee
joj dievcence tak som akurat dotelefonovala s tou kamoskou z cypru co bude rodit za tyzden...chcela som tam ist ,ale letenky su sialene drahe ze 400 eur a to je priamo z krety let do larnaky ..ale a cena..a let rrva hodinu .. 😒 ale dojde aspon jej mamina tak jej pomoze..
a vy preberate kramy ..ja ze co zaujimave tu budu rozoberat maxi s mon .. 😀 dnes ste nejake nudne..
@maxara ozaj ti co budes robit so steniatkami ?Nechate si ich?|
@tinaki1275 haha..že nudné 🙂))
@dugyna pôvodne som chcela kúpiť takú hojdačku aj so stojanom..no ale ked sme ju nemali doteraz, tak sa mi zdá, že ju už toľko nevyužijeme...tak preto takúto

@tinaki1275 no to ano, ona aspon to mliecko pije v pohode.. akoze ona aj krasne papa, ale niekedy proste nema chut, alebo to co jej uvarim nechce.. ale ma smolu 😀
inak @kafoditka oco to urobil z tatrovky starej, co chalosi oddrapili korbu 😀 a oni v tom vozili plysaky, potom aj Haska a tak.. a mama tu bednicku umyla, dala tam deku, napchali sme Ninusu (inak je to pre nu ako na mieru) a prikryli sme ju starou poduskou 😀 a len co som ju odtial vybrala, uz aj sa tam napchala macka.. 😒 takze ja ju tam uz nedam. Ja akoze nic proti mackam, ale mne to niekedy pride strasne nechutne.. ani psi nechodia nejako velmi k Ninke a macku by som uz asi nerozchodila. Kamoska teraz caka babo a ma toho yorkshiraka a stale sa s nim cucka a spava v posteli.. bleee