icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

julca23
11. okt 2010

čavte kočky...asi sa aj ja ku vám pridávam....tak sa teším na spoločné chvíle a zážitky...inak môžete ma pridať do súkromnej??

helenkasabinka
11. okt 2010

@julca23 ahojky jasne pridaj sa k nam do sukromky kludne 😉 tam to beziiiii

e.lle
11. okt 2010

@helenkasabinka ahoj, aj ja by som poprosila pristup do sukromnej 🙂

helenkasabinka
11. okt 2010

@e.lle jasneeee 😵

sofi98
11. okt 2010

ahojte kočky aj ja zatial tak po tichu,aj ja chcem ist do sukromky len neviem čo to je vysvetlite to aj nam menej chapavim

lubica69
11. okt 2010

@sofi98 ahoj vitaj moja
súkromná skupina je skupina do ktorej majú prístup len členovia ktorých do skupiny púšťa zakladateľ a tak isto môže zo skupiny vylúčiť 😀

penelope10
11. okt 2010

ahoj, aj ja by som poprosila pristup do sukromnej ? 😵

emka0
12. okt 2010

ahojte, pridate aj mna do sukromky??? termin mam okolo 14,6. 🙂

mariro
12. okt 2010

ahojte,este to nemam potvrdene od lekara ,ale som zrejme tehotna 😉 ,mozete ma pridat do sukromnej temy? 😉

samila
12. okt 2010

ahojte kocky, pridavam sa k vam. termin mame 14.juna, uz som videla nasu malu bublinku aj na uzv. mozem poprosit o pristup do skukromnej temy? Je to super napad, nech to nemoze citat kazdy 🙂

vavrenka
12. okt 2010

dievcata, bola som u lekarky, kvoli paleniu - vraj mam silnu mykozu, tak som jej spomenula, ze mam pozit. test (MS mam dostat najskor zajtra alebo az v piatok), bola zlats, hned ma objednala na krv HCG a progesteron - tak zajtra idem a vo stvrtok budu vysledky.. tak velmi dufam, ze je vsetko ok....
Inak, videla mi na UTZ taku minibodku v maternici - a vraj je to tehotenstvo alebo koagulat - ked mam este pred MS. Mate niektora s tym skusenost, ze by tehotnost bola vyidiet tak skoro? Lebo ma rovno objednala o 2 tyzdne, vraj to by mal uz byt vidiet gestacny vak. CO vlastne videla teraz?

samila
13. okt 2010

@helenkasabinka ahojte kocky, pridavam sa k vam. termin mame 14.juna, uz som videla nasu malu bublinku aj na uzv. mozem poprosit o pristup do skukromnej temy?

helenkasabinka
13. okt 2010

@samila ahojky jasne 😉

helenkasabinka
13. okt 2010

@emka0
@samila chcela som Vas pridat do sukromky a vase nicky mi nejde-nechapem 😕 😅

emka0
13. okt 2010

@helenkasabinka dakujem ja uz som tam!!!!! 😉

helenkasabinka
13. okt 2010

@emka0 no vidim a nechapem preco vas tam neukazuje medzi pridanymi ostatnymi 😕 ale podstatne ze si tu 😉

ajusabok
13. okt 2010

Ahojte! Mozte si ma pridat? 🙂 Dnes som bola u doktora a zatial je vsetko v poriadku, mam knizku 😀

samila
13. okt 2010

@helenkasabinka hmmm... co teraz? skusis to este raz? alebo si vytvorim novy nick?

xifa
13. okt 2010

Ahojte, asi aj ja patrim k vam, nemam to sice este potvrdene, ale dve / / vyšli 😉
Aj mna prosim pridajte do sukromky, dufam, ze to vyjde a budeme spolu zdielať radosti.

lenki7
14. okt 2010

ahojte dievcata rada by som sa pridala do vasej sukromne skupiny, aj ked zatial trosku opatrne. test mi vysiel pozitivny (sice len s jemnou ciarkou) v pondelok uz dva dni pred prichodom mrchy. Bolo to najma zo zvedavosti, ale tiez som mala termin kontroly na endokrinologiu (kam sa mam v teho okazmite ohlasit) - tak som aspon nemusela chodit dvakrat... uz od pondeloka mam take zvlastne pocity v bruchu, obcas ma boli niekdy nieco pichne a zacala som mierne spinit. Zacinam sa trochu obavat, aj ked viem, ze je to uplne normalne,... ale clovek nikdy nevie do coho sa to spinenie moze rozvinut... pozitivne vsak je za ciarka na teho teste bola dnes rano taka intenzivna ako kontrolna ... 🙂 ostava mi len cakat, akurat keby sa ten cas tak nevliekol ...

mirka1004
14. okt 2010

ahojte 🙂
aj ja sa pridávam..ak teda smiem 😅 včera mi vyšiel pozitívny testík, ale od dokiho to nemám potvrdené...tam sa chystám až o 2 týždne 🙂 ale všetko len tak po tichúčku 🤐 🤐
všetkým nám tu želám bezproblémové tehu, krásne zdravé detičky 😵 😵

mirka1004
14. okt 2010

@helenkasabinka - mojka ahoj 😀 môžem aj ja do súkromky ?? 😀

helenkasabinka
14. okt 2010

@mirka1004 jasne,ze mozes srdco 😵 😵 😵

helenkasabinka
14. okt 2010

@lenki7 ahojky mas pristup 😉

sofi98
14. okt 2010

možem sa spytat či aj ja som v tej sukromke nejako to neviem.dakujem 🙂

helenkasabinka
16. okt 2010

@sofi98 ahojky este som ta tam nedavala ale idem ta tam zapisat

helenkasabinka
16. okt 2010

mala by si tam uz byt 😉

monchis
16. okt 2010

čaute, pridávam sa, tiež mám júnový termín, návšteva u lekára ma ešte len čaká, bude to už druhý svištík 🙂) možem i do sukromky ?

helenkasabinka
17. okt 2010

@monchis jasne 😉

ladybirds
17. okt 2010

ahojte, som 4tt, ale doki mi vravel, ze sa plod vyvija pomalsie akoby sa mal, dal mi duphaston a ze mam prist o tyzden. nemate niekto s niecim takym skusenost??