icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

helenkasabinka
17. okt 2010

@ladybirds tak budem drzat palceky aby vsetko dopadlo uplne super a aby babatko sa vyvijalo tak ako ma

erin365
18. okt 2010

@tehulka14 ahoj, aj ja mám zatiaľ predbežný termín 9.6..2011 😉 My to zvládneme 😝

erin365
18. okt 2010

Som v 7.týždni a doktor mi našiel hematóm 20x4mm...dúfam, že sa tá mrcha vstrebe a neozrozí naše baby ☹

erin365
18. okt 2010

@zajo79 mne zase sladké vôbec nechutí...a to som čokoládky "žrala" na kilá 😀

vevusiatko
18. okt 2010

Ahojte tak v piatok az idem prvy krat k lekarovi ale zatial vsetko vyzera tak, ze sa pridam k vam 😝
tak drzte palce 🙂

mooc
18. okt 2010

@ladybirds mam ale radsej nechci vediet aku.. tes sa ze si tehu a ver svojmu telu a tomu mrnusovi, ze to dokazu.

a zaroven sa k vam hlasim... 6tt.. termin u lekara mam buduci tyzden v stredu.. tak drzte palce..

gabucinka
19. okt 2010

Caute kocky, mozte aj mna pridat do vasho sukromneho zoznamu?? Ja som asi v 6,tyzdni, bola som u lekara a povedal nech pridem az toho 8,novembra.A predpisal mi duphaston, a vravel nech aj femibion berem. A to je takeee tazkeee cakat, a cakat...Akurat to vie moj manzeliik, a vyzera to na juuun 🙂)

marikac
19. okt 2010

Ahojky, tak ciarocky uz mam , ale este nemeskam. Vyzera to, ze tie budeme mat junovcatko. Posledny junovy den. Buducu stredu som objednana na krv.

erin365
19. okt 2010

ja som tiež mala čiarky a ešte som nemeškala 🙂 Držím palce 🙂

marikac
20. okt 2010

@erin365 dakujem, buducu stredu idem na gyndu 😉 v piatok to este len poviem muzikovi

erin365
20. okt 2010

@marikac jaaaj, moja, ja som to povedala tiež len manželovi, ale nevydržala som to a povedala som to aj mojej najkamoške...proste som sa potrebovala o ten pocit podeliť aj s niekym "cudzím". No a po tom prišla rodina a fakt len tí najbližší kamaráti. Ale potom som si povedala, že bude ako bude, podelím sa o túto radosť so všetkými...Aj tak je to v týchto prvých 3mesiacoch len a len na prírode... Treba fakt myslieť len pozitívne...to pomáha!

Babenky, každým dňom sa nám to kráti 😀 Užívajme si tehotenstvo plnými dúškami 😵

marikac
20. okt 2010

@erin365 praveze, az by muzik zistil , kolko ludi o tom vedelo skor ako on, asi by sa hneval 😀 😀 Ale ked, chcela som si vychutnat ten pocit, ked mu to poviem. On je totiz odcestovany do piatku a po telefone sa to vobec nehodi.

erin365
20. okt 2010

@marikac jasné že muž to musí vedieť ako prvý...to bolo aj u nás tak...nevedel sa zo šoku spamätať a ani mi nechcel veriť...bo sme sa snažili rok a pol...už sme to začali riešiť v centre asistovanej reprodukcie...a ono sa to zázrakom podarilo...FAKTICKY ZAZRAKOM...sa z toho moc moc tešíme a dúfam, že nám toho drobca Boh nepovolá k sebe!!! Nedáme si ho!!!!!!

marikac
20. okt 2010

@erin365 ani na take nemysli.....nic sa nestane. Tak mna caka tazke obdobie, vies , ze na zaciatku tehu sa musis dobre chranit chorob a bacilov?). Ja robim v pokladni s ludmi. Och to bude problem. Mozno sa necham casom prelozit. Aby bolo ok.Tak zajtra je den M-mrcha. Uvidime. Ciarka silnie, tak dufam,ze ani nam sa nic nepokazi. Vidis,zazraky sa deju uz ked na nich ani neverime. 😉 Mali ste nejaky problem? ci len ten cas?
My sme snazili 6 mesiac, ale uz som toho mala dost......neverila som uz ani. Som si ista,ze nam pomohol gel pre seed, prvy krat sme ho skusili a hop-je to tu.

mojalili
20. okt 2010

Ahote dievčatá, keď som zbadala termin JUN 2011,tak spomienky zauradovali: PRAJEM VAM VELA VELA ZRAVICKA A RADOST Z TYCH 9. MESIACOV 😉 😉 😉 Ja mam doma junovciatko 2010. 🙂
@erin365 NEboj sa, len treba odpocivat a klud a byt pod lekarskycm dozorom. Bola som 2x v nemocnici kvoli hematomu a vstrebal sa krasne, spinila som do 13.tt a teraz mam krasneho 7 kg chlapca 🙂 NEboj, myslim,ze kazda 3.mamicka si tymto prejde, chce to len KLUD a nestresovat.
TAK ESTE RAZ, PEKNE TEHULKOVANIE VAM PRAJEM 🙂 🙂 🙂

erin365
20. okt 2010

@marikac asi sme moc moc chceli bábätko a preto sa nedarilo...nebola som psychicky vyrovnaná a keď sme na to už nemysleli...tak sa to stalo 🙂 Vieš, ja mám taký menší hematóm...aj keď ďaleko od plodu...ale aj tak ma to štve...teraz mám hnedkastý výtok, tak dúfam, že to mi už dáva ten hematóm pá pá 😉

erin365
20. okt 2010

@mojalili ďakujem za povzdbudivé slová 🙂

marikac
20. okt 2010

@erin365 vstrebe sa, verim tomu. Poznam to, kazdy mi len radil, prestan na to mysliet... a podobne bla-bla reci...nie je to lahke a vobec sa to neda.... a pravdou je,ze som na to neprestala mysliet ani na chvilu a aj tak to vyslo. Tak neviem, kolko naozaj toho zvlada ta psychika. Alebo to bola nahoda u nas? Neviem,kazdopadne sa potichucky tesim.

erin365
20. okt 2010

Strašne sa teším na jún 2011 😵

marikac
20. okt 2010

@erin365 mne podla intern.kalkulacky vychadza 30.6. a mozno sa to aj posunie podla lekarky....nie? lebo je to prelom mesiacov

erin365
20. okt 2010

@marikac ono to ešte bude závisieť od všelijakých meraní v priebehu tehotenstva...aspoň tak mi to povedal doktor. Ja má termín 9.6. ale podľa mojich výpočtov by som mala rodiť okolo 21.6. tak neviem... 🙂 Doktor povedal, že ten termín je predbežný... Moja mama ma napr. prenášala 2týždne 🙂

marikac
20. okt 2010

@erin365 takze je mozne,ze nakoniec moze byt aj "julovča" 😀 😀 😀 (manzel je 3.7.)

marikac
20. okt 2010

@erin365 kedy sa dava tehu knizka?

lucka1987
20. okt 2010

@marikac ahoj mne tiez este nedal, idem na prvu poradnu az 23.11 a vtedy mi ju vraj da.. to budem v nejakom 11 tt 🙂 aj ked najradsej by som uz sla teraz az vidim fazulku ze je vsetko v pohode...

erin365
20. okt 2010

@marikac ja som ju už dostala v 7.tt Ale aj tak sa tam záznamy robia od 10.tt Nosím ju stále v kabelke 🙂 To mám jak občiansky preukaz drobca 🙂 he he

marikac
20. okt 2010

@lucka1987
@erin365 tiez som pocula az o tom 10-11t. Tak ved uvidim, kedy mi ju da a co mi v stredu povie. Isto sa bude dr. zdat mimco male neskor na utz...lebo ja som ovu mala az 21 den cyklu. A oni sa ohanaju ukazkovymi menstruaciami 28 dni :D o tom ja som mohla len snivat 😀
Brali Vam krv na prvom vysetreni....? a dalej? este nieco sa robi?

lucka1987
20. okt 2010

@marikac len mi vzali krv... ja si aj teraz tehu ratam od poslednej menstuacie 🙂 vlastne aj gynkac tak rata .nie od ovu... pretoze ked som mala mat akoze ovu robila som si ovu test a ziadnu som nemala.. cize som musela byt uz vtedy tehotna.. asi... a potom asi v 5_6 tt som bola na ultrazvuku kedy bolo vidiet fazulku.. no srdiecko este nebilo... som myslela ze ma posle este raz na kontrolu ci bije.. ale poslal ma az o 5 tyzdnov.. cize v novembry.. take blbe cakanie... 😕

marikac
20. okt 2010

@lucka1987 srdiecko je vidiet 6-7 t, neboj, bude 😉 ja som len chcela povedat,ze isto sa budem stretavat s tym,ze mi budu vraviet lekari,ze babo je na svoj "vek" male 😀 cca ma oproti ovu 14 den- meskanie rovny tyzden, takze budeme cca 1t pozadu ☹

erin365
20. okt 2010

@marikac mne nerobili okrem SONA žiadne vyšetrenia...ani krv, ani moč...nič...zatiaľ...ďalší termín mám budúci štvrtok 28.10. tak uvidíme. Som strašne zvedavá, či zrazenina zmizla a chcem znova vidieť biť to malé pojašené srdiečko nášho drobca 🙂

marikac
20. okt 2010

@erin365 bola si sama? ci s manzelom? podla mna ti aspon krv mali vzat, ci hcg dobre rastie....nie?