Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka tak potom je to OK, je nas viac 🙂
@kaara1980 Nepochopila som Tvoju reakciu, ani na čo bola.
@andrea1977 ja si ju urcite necham odobrat, lebo by som si nikdy neodpustila keby sa nahodou niec stalo a vedela by som ze som mala taku moznost a neviuzila som ju. Je to podla mna skvela vec. 🙂
@andrea1977 pupocnikovu krv som zvazovala a rozhodla som sa,ze nie ked si o tom pozistujes viac zistis ,ze to nieje az take uzasne ako o tom vsetci hovoria,ma to velmi malo vyuzitia mozno o par rokov ked vyskum pokroci tak bude to vyuzitie a pomoc detickam vacsie,ale rozhodne ju darujem ved moze pomoct niekomu kto to bude potrebovat
@andrea1977 my sme o tom s manželom veľa diskutovali a nakoniec sme sa rozhodli pre darovanie 😉
@kukujka ja prave kvoli tomu, ako ide veda a zdravotnictvo dopredu, zvazujem, ze si ju necham odlozit. za par rockov ju budu uz vediet hadam viac vyuzit, aj ked dufam, ze to potrebovat nebudeme. ale aj darovanie je pekna vec 🙂
@micu13 tiez si ju necham odlozit, mame v rodine leukemiu, tak to ma asi najviac utvrdzuje v mojom rozhodnuti.
@kukujka My sme tiež o tom už debatovali, ale zatiaľ rozhodnutá na 100% nie som. Ale určite ak si ju nenechám odložiť, tak darujem... prečo nevyužiť túto možnosť, ak je. 🙂
@janina7911 jaj,pardon.Na to ako každý čaká že už ideme rodiť
@kaara1980 Jaj... tak to hej. Najprv keď som mala malé bruško, tak sa každý pýtal, že kde je, potom keď vykukne, tak naraz som jak sloník... 🙄 Proste, nijak im nedobre.
A je úplne jedno, akí tí naši krpci sú a aké máme brušká, nejak vošli, nejak vyjsť musia a podľa mňa všetky tehu brušká sú krásne, aj keď každé iné. Hlavne nech sú zdravé miminká a my pekne s nimi. 🙂
@janina7911 presne tak 😉 .A či ja za to môžem že mi také narástlo?však malá sa narodí a brucho hádam spľasne 😅
@kaara1980 Zo mňa sa cez víkend smial svokor (pupkatý), že idem do rodiny (aj manžel už má "pupček"). Ja mu na to, že ja sa toho brucha v júni zbavím, ale oni dvaja nie! 😀
@janina7911 to iste aj ten môj.on sa smeje zo mňa,ale to že on má prsia pomaly dvojky a pupok,tak to nevidí 😠
@janina7911
Kde si citala hodnotenia? Ja by som si tiez chcela pozriet recenzie na moju 😉
@sisi0211 Ja som pozerala na http://www.znamylekar.sk/ a http://www.nasilekari.sk/
@janina7911 A aké tabuľky zvykneš pozerať a kde ... Takéto veci by aj mňa celkom zaujímali ... Tak aj sa vraví, že pri dievčatkách bývajú brušká také skôr špicaté dopredu a pri chlapcoch také okrúhlešie ... Mne sa to moje nejak nevidí 😉 Nie je nejaké dopredu, skôr do šírky asi???
@benice Stiahla som si toto už dávnejšie z netu, ale keď ma zabiješ, nepamätám, že odkiaľ. 😅 A ja mám brucho jak futbalku, okrúhle a dopredu a čakám dievčatko, takže to o bruškách berme s rezervou. 🙂
super stránka,zajtra objednávam.Lacnejšie som nič nenašla 😉 http://kojenecke-obleceni.eu/
@kaara1980 Jéj, sranda, ja tiež idem u nich nakupovať, niektoré veci majú fakt lacné. 🙂 Čo čaká Teba? Ja chcem postieľky, teplomer do vaničky, bavlnené plienky a hraciu deku. 😀
@janina7911 @kaara1980
Poradte, ktore bavlnene detske plienky su dobre? Aby neboli "priesvitne", s dobrou gramazou a dobra cena. Ja som zatial nerobila ziaden prehlad, ale ked hovorite, ze tu sa oplati..... 😉
@sisi0211 Ja čo som kukala na nete, tak si baby chválili KIKKO LUX, majú vysokú gramáž a vraj kvalitné šitie po obvode, že sa nepáru, nie sú priesvitné a po praní nestratia tvar. Tak neviem, ja idem skúsiť tie, tak snáď dobrý výber. 🙂 A na tej českej stránke sú teraz v akcii, v balení 10 ks jedna vychádza na 1,194 €, čo je podľa mňa veľmi dobrá cena. A podľa môjho názoru v pohode stačí rozmer 70x70 cm, čiže menšie, aby boli vhodné aj na prípadné balenie naširoko. 🙂
@janina7911
Hmm, pozerala som. Maju fakt asi najlacnejsie, sice som porovnavala len s jednym obchodom tu v KE, ale ak pripocitam postovne 3 eur, tak to uz je ta ista cena ako v obchode.....
@janina7911 ja tam chcem košieľky také tie prekladacie,to sú pre novorodeniatko najlepšie.Netraba to preťahovať cez hlavu.A nejaké dupačky.musím to tam pokukať všetko,nech objednám toho naraz viac 😉
Dnes idem aj ja PRAT 😀
Drzte palce 😀 😀 😀
Ahojte, ja som si z http://kojenecke-obleceni.eu/objednala 3 košieľky prekladacie a sú krásne. Objednala som aby som mala aspoň niečo nové 😀 🙂 ostatné mám také čo som dostala. Baby idete kupovať aj pančušky alebo bude stačiť keď budem dávať dupky alebo polodupačky. Ja si myslím, že bude teplo tak ho nebude treba tak veľmi obliekať. Neviem čo spraviť ☹ .
@nenullienka
Ja som nejake pancusky dostala. Ale podla mna ak jej bude zima, tak ju dam do zavinovacky s dupackami... 😒
Ale ja som zaciatocnicka 😅

baby a pupocnikovu krv si davate odobrat a odlozit?