icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

zufzufmeister
13. apr 2011

@zajo79 neviem ja som to kupovala podľa kamošky, ktorá má teraz malé mimčo a to jej odporučila lekárka aj to používajú, tak neviem....

sisi0211
13. apr 2011

Mam este jednu otazku ohladom prania.
Zvykne niekto babatkovske veci susit v susicke? Smie sa to? A zehlit je povinne? 😒 😖

zajo79
13. apr 2011

@zufzufmeister ktora lekarka odporuci prosim ta tolko kozmetiky??? asi jej zato plati dana znacka... 😅

zufzufmeister
13. apr 2011

@zajo79 ja netuším 🙂 pre istotu kúpim a uvidím, ja som teraz v panike tak skupujem všetko možné, aby mi náhodou niečo nechýbalo :D

zajo79
13. apr 2011

ked chces kupuj, ale pouzivanim takeho mnozstva kozmetiky akurat tak uzenies malemu ekzem. teda nikomu to nezelam, ale nieco mam odskakane, tiez som zo zaciatku skupila pri prvom synovi pol lekarne 😀

andysok
13. apr 2011

@sisi0211 ja by som okamzite vyuzivala susicku ak by som ju mala urcite to nevadi a co sa zehlenia tyka podla mna je to hlavne koli zabitiu bakterii.....ale to je len moj nazor skusenost nemam

nenullienka
13. apr 2011

@sisi0211 Aj ja som začiatočníčka, tak sondujem čo a ako 😉 😀

janina7911
13. apr 2011

@sisi0211 Hej, beriem, že keď neurobíš objednávku nad 60 €, tak to poštovné vlastne zdvihne cenu... ja som to brala nejak automaticky, lebo mne už len tie postieľky urobia cenu... 😅

mim111
13. apr 2011

@sisi0211
ahoj , zatiaľ detské veci som neprala a nesušila v sušičke, ale len preto, lebo ich mám málo nakúpených... 😀 , keď ich bude viac, operiem a šup do sušičky...nech je to mäkké a bez prachu...žehliť nebudem, len keď niečo bude strašne "pokrkvané", čo dúfam, že nebude, lebo ešte aj rifle sú zo sušičky v pohode a mäkké...a netreba žehliť
- no ale možno je to tým, že je to 3.dieťa, tak to tak neprežívam 😀
ja som najradšej, keď žehličku nevidím čo najdlhšie 😒

kaara1980
13. apr 2011

tak my sme sa vrátili z utz.Malá je už hore nohami,presne tak ako som predpokladala.Prdelka pod pravými rebrami 😅 .Podľa výsledkov som vyčítala,že má 1627g 😉 .Takže všetko ok 😀

mariro
13. apr 2011

@sisi0211 ja som uz susila v susicke babetkovske veci,segra takisto.Ziadny problem,co s azehlenia tyka ako uznas za vhodne,co je dokrcene ozehlim ale inak nie.Ved v tej susicke to prejde takym teplom a odstrani tolko chuchvalcov ze je zabita nejaka bakteria.Uvidis sama,kazde babetko je ine.Ja som zehlila akoze teraz vsetko,lebo som sa vytesovala z veci ale nebudem vsetko zehlit.
Susicka je super vec. 😉

zufzufmeister
13. apr 2011

Baby a ako idete kupovať plienky, chcela som si urobiť zásoby a nechcem prestreliť... Veľkosť 1 (2-5) kg bude asi koľko využívať, ja viem, že je to od toho ako veľké sa narodí, ale berme priemer... Má zmysell kupovať nejaké veľké balenia....? Aké značky budete používať?

mim111
13. apr 2011

@kaara1980
tak sa teším s tebou, že ste ok, kde ťa malá kope? že by som to porovnala...ale v piatok idem aj ja na mofrouzv, tak budem vedieť presne, ako ten náš krpec je otočený 😉

mimca20
13. apr 2011

Aj my sa radi pridavame 🙂, uz to nemame vsetky az tak za vela dni 🙂.

andysok
13. apr 2011

@kaara1980 jeeej krásna váha gratulujem;) u nás sme mali 2xpo1400g a robili ti aj prietoky a pozerali placentu?

andysok
13. apr 2011

@mariro JOJ zavidim susicku uz aby sa nám ta prácka čo mame v pivníci pokazila hahahaha ;-D

mimca20
13. apr 2011

@zufzufmeister Ahojky, ja mam v plane kupit na zaciatok Pampers Premium (tusim, ze su v bielom baleni) cca max. na prvy mesiac?? Velke balenie nejdem kupovat na zaciatok jeden balik 78kusov na doma (do nemocnice ine plienky). A uvidime podla spotreby. Ale jednoznacne Pampers.

mim111
13. apr 2011

@mimca20
no ja asi tiež tieto...myslím,že sú to ony, čo sme vybrali, ale stačí kúpiť potom...mám to blízko do obchodov...a do nemocnice berieš aké, ja predpokladám, že kúpim balík aký chcem a tie si zoberiem 😒 , treba nejaké konkrétne?

mimca20
13. apr 2011

Neberiem ziadnu konkretnu znacku do nemocnice. Uplne stacia nejake Tesco?? Kamoska co mala Pampersky, tak sa jej zahadne rychlo minuly a na tych par dni v nemocnici stacia hocijake. Alebo potom davat sestrickam plienky osobne napr. 5-6 na den a nie cely balik naraz.

mimca20
13. apr 2011

@mim111 Neberiem ziadnu konkretnu znacku do nemocnice. Uplne stacia nejake Tesco?? Kamoska co mala Pampersky, tak sa jej zahadne rychlo minuly a na tych par dni v nemocnici stacia hocijake. Alebo potom davat sestrickam plienky osobne napr. 5-6 na den a nie cely balik naraz.

sisi0211
13. apr 2011

@zufzufmeister
Ja mam zatial kupeny jeden balik Pampers, je tam tusim 43 ks. Zatial to asi staci do nemocnice a tam uvidim ci sa osvedcia 😉

sisi0211
13. apr 2011

@mimca20
Ale ked babatko mas pri sebe - rooming in, tak predsa prebalujes sama, nie?
OK, na prvych par hodin tam nie je ale to sa asi spytam kolko sestricka minula a tolko jej dam, hm? 😖

andrejecka
13. apr 2011

baby neviem ako teraz, ale ked sa mi pred 6timi rokmi narodila dcera tak som si plienky do nemocky nebrala, každý deň nám dávali 6 kusov, tak ako máš nárok na vložky tak máš nárok aj na plienky

kaara1980
13. apr 2011

@andysok ďakujem 😉 .Ale však tebe sa aj tak tam tlačia dvaja,tak aj musia mať menej.Ale aj tak majú dosť 😉 .Neviem či pozeral,lebo bol celý čas ticho,ale potom mi poukazoval malú a aj placentu.Takže ani neviem,som sa len zmohla opýtať,či je všetko ok ☹
@mim111 ja ju cítim,ako občas hlávkou tlačí na mechúr,ale hlavne zadoček vypúča pod pravými rebrami a kope buď okolo pupka,alebo tak po ľavej strane 😉

andysok
13. apr 2011

@kaara1980 mna kope jeden stale do criev a do mocoveho mechura, dost sexi..........uz chapem preco chodim furt cikiliki a dva krat na velku

andysok
13. apr 2011

@andrejecka ty spadas po ruzinov nie?sa mi zda ze kamoska hovorila ze tam vsetko fasnes

andrejecka
13. apr 2011

@andysok tak tak bola som v ružinove a aj teraz pojdem a plienky si brať nebudem, keď vidia že máš svoje tak ti nedajú

andysok
13. apr 2011

@andrejecka tak sa tam asi uvidime 😉 ja tam budem aj tak skor mas aj lekara ku ktoremu chodis ci len tak na blind

andrejecka
13. apr 2011

@andysok teraz chodím tu u nás v Malackách, ale za 3 týždne pojdem do ružinova za dr. Drábom, je vynikajúci, aj na prvý porod sme sa dohodli

mimca20
13. apr 2011

@janina7911 Ahojky, jedna dobra pediatricka ma ambulanciu na sidlisku Tahanovce. Chodi k nej moja 10rocna segricka a pristup lekarky je perfektny. Segra sa narodila v 6 mesiaci a 2 tyzdne, mala 1490 gramov a vypiplali su rodicia spolu s tou doktorkou do krasy. Zistim ti jej meno ak chces.pa