icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

erin365
20. okt 2010

@marikac hmmm...hádam mi krv zoberú, bo ja nemám ani šajnu akú mám krvnú skupinu 🙂

A bola som sama...zatiaľ ho nechcem brať kým mi robia vaginálne sono...až keď mi urobia ultrazvuk, vtedy ho zoberiem, nech vidí to maličké 🙂 Už sa nevie dočkať...a už sa vypytuje na pôrod a dosť ho vystrašilo, že mi môžu nastrihávať hrádzu...bo máme doma knižku a tú si sem-tam číta 🙂 Je dobré zasvätiť otecka do všetkého. Aj si píšem tehotenský denník...týždeň po týždni...bude z toho zážitok ho po rokoch čítať 🙂

marikac
20. okt 2010

@erin365 ani ja netusim nic o svojej krv. skupine 😀

erin365
20. okt 2010

Baby, keby ste mali možnosť vybrať si pohlavie, čo by ste si vybrali? Jasné že všetky chceme aby to malé bolo hlavne zdravé...ale aj tak 🙂 Určite ste o tom premýšľali 🙂

My by sme si priali princezničku 😉

lusilia
20. okt 2010

Ahojte zienky, asi sa k vam pridam, ale zatial som este opatrna...u nas to bude asi zazrak, kedze prve babo sme mali UO a povedali nam, ze prirodzene nehrozi, ale asi zazraky sa stavaju. Menstruaca mi meska uz 11 den, ale vo 4 a 6 den, ziadna ciarka, az vcera, co bol 10 den meskania sa tam slaba ukazala, tak dufam, ze to je pravda, ale aj prsia uz citim, co som citila pri prvom. A teda bola som v ten stvrty den meskania u gyndosa a nic tam nevidel, tak neviem vobec kedy tam mam teraz ist, ale pojdem asi az na dalsi tyzden, aj ked sa zasa bojim, aby som nieco nezanedbala, ci by som nemala radsej brat utrogestan. A teda predpoklad je, ze som v 6tt, ale ista som si tym neni, to len podla MS.

lucka1987
20. okt 2010

@erin365 my by sme chceli tiez dievcatko.. myslela som ze muzik by chcel chlapca, no vcera mi povedal ze radsej dievcatko, co ma prekvapilo 😕

erin365
20. okt 2010

@lucka1987 aj môj muž od začiatku rozpráva že by chcel malú Eriku 🙂 ale všetci tvrdia, že budeme mať chlapca...toľko chlapcov je už v našej rodine aj na dedine, že by už bolo načase im dohodiť nevestičku 🙂

marikac
20. okt 2010

ja tuzim po dievcatku a manzel nevybera, on sa potesi obom....u nas sa rodia len zeny...tak dufam,ze neporusim tradiciu 😀

marikac
20. okt 2010

@lusilia ver na zazrak a stane sa!

simko4
21. okt 2010

Ahojte, myslíte, že môže mať časté používanie PC vplyv na bábatko? Celý deň sedím s počítačom na kolenách a teraz mi tak trklo, že to asi nebude až také dobré hlavne v prvom trimestri ...myslím elektromagnetické žiarenie ☹ normálne som sa začala báť!

zajo79
21. okt 2010

@simko4 klud 😉

simko4
21. okt 2010

@zajo79 panika ...už mi asi šibe 🙄

katka888
21. okt 2010

ahojte baby, ak test zajtra ukaze // , tak podla vypoctov sa este k vam stihneme pridat 😉

katka888
21. okt 2010

@lusilia
drzim palceky 🙂

alca85
21. okt 2010

@katka888 potom napíš @helenkasabinka nech ťa pridá do súkromky....ja ťa tam už netrpezlivo čakám 😉

alca85
21. okt 2010

@lusilia aj ja držím palčeky 🙂

katka888
21. okt 2010

@alca85
ked tak silno uvazujem, ci sa netestnut uz teraz..... 😒 ale rano su lepsie vysledky, ze? teraz poobede pisam v podstate len vypitu vodu ☹

alca85
21. okt 2010

katka, ty už musíš mať Hcg dosť vysoké, takže už ti to určite ukáže aj večer.....aj ja som si pri prvom robila test na večer a to mi ani nemeškali krámy......len keď si si predsavzala, že si ho urobíš až v piatok tak už vydrž 😉 ....aj keď ťa obdivujem, že si vôbec tak dlho čakala..

alca85
21. okt 2010

a verím, že túto noc ani spať nebudeš 😀 😀

lenki7
21. okt 2010

@simko4 hmm ja s tiez bojim elektro ziarenia hlavne ked pracujem s pocitacom polozenom priamo bruchu ... minimalne je to skodlive v tom ze pocitac zbytocne vyhrieva maternicu a o ziareni ani nehovoriac.. od kedy som otehotnela tak som sa presunula k stolu pre istotu ...

batmanka
21. okt 2010

Ahojte babenky,ak môžem tak by som sa rad pridala...nám krásne na výročie vyšli 2 čiaročky po viac ako 3/4 ročnom snažení,už mám aj potvrdené od doktora ,budúci týždeň idem dať skontrolovať srdiečko a mala by som dostať knižku aspoň podľa slov doktora,tento týždeň je to 6tt ,ale do profilu si to žiaľ dať nemôžem nakoľko tu mám známich a zatiaľ to držíme po tichučky domka
@simko4 ahoj nie je to moc zdravé ,ale vôbec sa nemusíš báť ja som denne 10 hodín pracovala pri PC do 6 mesiaca a malá je zdrava 😀

deniskateniska
22. okt 2010

ahojte, ja len ked kukam na datum ze jun... tak si spomynam ze o takomto case minuly rok som bola tehu 😉 najkrajsi pocit na svete, ale zistila som to az 1.11. na moje meniny 😀 ako rychlo to ubehlo.. sa mi ani nezda 😀 😀
jun je super mesiac na rodenie 😀 drzim vam vsetkym palceky, aby ste boli zdrave a aj vasi drobci 😉

kakajka
22. okt 2010

@lusilia ahoj, drzim palce aby to vyslo.. a neboj, nic nie je nemozne.. moc sa ku doktorovi neponahlaj, ono do toho siesteho - siedmeho tyzdna to moc vidiet aj tak nie je, kludne ti staci ist az tak v osmom az deviatom tyzdni.. a hlavne, ked uz jedno mate, odpada par vysetreni, napr urcenie krvnej skupiny.. jedna mudra pani raz povedala, ze aspon dva mesiace po otehotneni by sa v zene doktor nemal "hrabat", ze ten plod si hlada miesto.. a mozno na tom nieco bude, lebo kamoska isla tak dost skoro, musel ju vysetrit hmatom, lebo na sone to nebolo vidiet a do tyzdna potratila... a tym ta nechcem strasit, prave naopak 😉

jajka81
22. okt 2010

Ahojte, vyzera to tak, ze sa mozno aj ja pridam do tejto skupinky. Uz dva testy mi vysli pozitivne - i ked tie druhe ciarocky boli oba razy take uplne slabuckoruzove. Neviete, od coho zavisi, akej farby je ta ciarka? V stredu si to idem dat potvrdit u lekara. Termin by mi vysiel 26.juna.

kakajka
22. okt 2010

@jajka81 tie ciarocky zavisia od koncentracie hcg, cim viac tyzdnov, tym vyssia koncentracia a potom teda aj silnejsie pasiky.. takze gratulujem 🙂

marikac
22. okt 2010

@jajka81 ahoj, nepridas foto testov? kedy si testovala? uz meskas,ci este nie?

nike8
22. okt 2010

Ahojte,chcela by som sa vas spytat,kedze viacere mate uz tehu potvrdene,ci ste mali uz od ovu nejake priznaky.ja mam strasne naliate a zvacsene prsia a sem tam ma pobolievaju vajecniky.O mimi sa snazime presne rok a momentalne som 23DC.Do mrchy mi zostava presne tyzden takze testovat je zbytocne,ale bolo by krasne keby sa to uz podarilo 😅

marikac
22. okt 2010

@nike8 ahoj,ja to nemam potvrdene od lekara, ale testami a skutocne vobec nic necitim, dokonca ani prsia ma nebolia... 😖 ale za par dni uz mozes testovat, tak dufam,ze si tam najdes // 🙂 drzim prsty

nike8
22. okt 2010

@marikac dakujem aj ja dufam,sice si nachcem nic nahovarat lebo uz viackrat som verila ,ze teraz sa to podarilo a potom prislo to sklamanie.To musel byt krasny pocit ked si si nasla tie vytuzene//,gratulujem a drzim ti palce u lekara aj ked si myslim ze testy ta neklamu 😉

marikac
22. okt 2010

@nike8 dakujem, ved som sa aj nacakala....ale mohla som nieco tusit, lebo asi pri uhniezdovani vajicka 7dpo som odpadla...takze skusala som testovat...

nike8
22. okt 2010

@marikac a vies priblizne termin porodu?mne ak sa podarilo tak to vychadza az na 7.jula.A dnes sa to chystas oznamit muzikovi?mas nieco extra pripravene?