icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

maxiberuska
22. okt 2010

Caute babule tehule:🙂 Pripájam sa aj ja k vám , mám urobené 2 testíky a vyšli ,ako inak na jednotku.Termín vyzerá na 10.7.

lusilia
22. okt 2010

zienky dakujem, zatial to vyzera nadejne, MS stale nikde, ale tak az buduci tyzden idem k tomu gyndosovi, tak hadam to bude na 100% a nie nejaky blud 🙂

jajka81
22. okt 2010

No fotky mi bohuzial nenapadlo spravit :( Ale uz meskam 5 dni a nikdy predtym mi nemeskala ani pol dna.... Tak snad to bude tak a mimco je na ceste 🙂 A neviete mi povedat, ked idem na krv k doktorke, kedy tak asi zvyknu byt vysledky?

lusilia
22. okt 2010

@kakajka no vsak mna uz vysetroval v tom asi 5tt a este tam nic nevidel, ale to som si teda myslela, ze tehotna urcite nie som, tak som sa bala ci to nebude nejaky iny problem...no a teda ako som uz pisala, zasa sa bojim, aby som neprisla neskoro, aby som nieco nezanedbala, asi bude najlepsie, ked mu zavolam a nech mi povie sam, kedy mam prist 😉
A este ma napadlo, ja som vlaste v tom 5tt bola na cytologii, lebo som unho bola prvy krat, tak hadam sa nic zle nestalo, ale asi nie, ked nekrvacam 😒

jajka81
22. okt 2010

@nike8 Ahoj, ja sice este nemam potvrdene od lekara, ale priznaky na sebe badam uz tyzden - bolesti hlavy, brucha, neustala unava a ked to bude takto pokracovat, zachvilu sa nezmestim do podprsenky 🙂

jajka81
22. okt 2010

@marikac Testovala som v utorok vecer - MS som mala dostat v nedelu a potom kontrolne vo stvrtok rano. Ale obidva razy boli tie pruzky iba bleducke....

nike8
22. okt 2010

@jajka81 tak do tej podprsenky sa nezmestim ani ja a to mam este tyzden do mrchy,tak ty sisi nasla //,tak to ti gratulujem,skus pockat este par dni a urcite ztmavnu 😉 drzim palce.

nike8
22. okt 2010

@maxiberuska ahoj gratulujem k //,mozem sa spytat kedy si presne testovala,Pred alebo po planovanej mrche?

jajka81
22. okt 2010

@nike8 Dakujem. Zatial sa aj bojim prilis sa tesit..... uvidim co povie dok

marikac
22. okt 2010

@nike8 mam pripavene oznamko, on je hasic, tak mam podobne oznamko,uz som ho vytlacila....
dam mu do tasticky, alebo nejakej skatulky pampers,digitalny tehu test a toto oznamko

marikac
22. okt 2010

@jajka81 ani mne hned nesilnel test, pozri v albume a uvidis....
@nike8 tu je oznamko

jajka81
22. okt 2010

@marikac Jeeej, super, mala si ich tusim presne take ako ja.... slabucka, ale zretelna ciarka. Dakujem!!!!!

marikac
22. okt 2010

@jajka81 za co dakujes? asi som ti dodala velku nadej,co? a pozri ako zosilneli, aj tvoje zosilneju,daj im cas 😉 😉

jajka81
22. okt 2010

@marikac Nadej je super vec 🙂 Trochu som sa bala, ze nieco nie je v poriadku ked je to take slabucke. Ved niekedy po strede uvidim co ukaze moja krv.....
Ja sa nateraz odpajam, prajem vam vsetkym pekny tehulkovsky den 🙂)

erin365
22. okt 2010

@marikac jejoooo, to oznamko je skvelé 🙂

marikac
22. okt 2010

@erin365 dakujem, uz ratam hodiny, dokedy sa stretnem s muzikom, citim sa ako male dieta, tak sa tesim 😀

maxiberuska
22. okt 2010

@nike8 testovala som ešte pred, nejako som nevydžala🙂

marikac
22. okt 2010

@maxiberuska ahoj,aj ja som testovala skor, 11 dpo a ty?

nike8
22. okt 2010

@marikac To je perfektnéééé 😀 naozaj krasne,chcela by som vidiet ako zareaguje.kedy mu to planujes dat,alebo uz sa stalo?potom daj vediet ako sa tvaril 😅

marikac
22. okt 2010

@nike8 uz som dala....netesil sa tak,ako som cakala....lebo vravel,ze nieco uz tusil...jednoducho to tusil...nevie mi to vysvetlit...ale jasne,ze sa tesil 🙂 🙂

nike8
22. okt 2010

@marikac no muzi tehotenstvo niekedy vycitia skor nez my,aj ten moj vravi ze tento mesiac sa podarilo.No bodaj by mal pravdu 😀

marikac
22. okt 2010

@nike8 ja by som mu verila 😀 aj moj to asi vedel skor ako ja 😀

nike8
22. okt 2010

@marikac No nieco na tom bude,len keby sa mi to tiez potvrdí,aj to cakanie je o to tahsie 😒

kat26
22. okt 2010

Ahojte baby, tak aj ja som sa vcera testovala a dve ciarky sa ukazali okamzite. Som asi len v 5tt, a termin vychadza na konec juna. K lekarovi sa chystam az tak v 9 tt. Ak bude teda vsetko bez komplikacii. Velmi sa tesime, babtko bolo planovane a podarilo sa hned v prvy cyklus. Ako aj nasa dcerka, ktora ma rok a pol. Tak patrime medzi tych stastnejsich, drzim vam velmi palce. A tesim sa na spolocne debaty.

marikac
22. okt 2010

@kat26 blahozelam, to si teda fakt stastna zena,ked ti to takto vychadza 😉

maxiberuska
23. okt 2010

@marikac aj ja tuším 11 dní, tak nejako 🙂

mvranka
23. okt 2010

@helenkasabinka ahoj, aj ja by som sa k vam rada pridala do sukromnej temy. este som vsak opatrna a nechcem to zakriknut, lebo zatial som si robila len doma testik a vysla slaba druha ciarocka, nie ako pri nasej prvej "fazulke" 🙂, tak uvidime...

catcate
23. okt 2010

Ahojte, aj ja by som chela do sukromky. Dakujeeem 🙂

ladybirds
23. okt 2010

ahojte, rada by som sa k vam pridala. po skoro dvoch rokoch som v 6t a termin cca 14.6.2011 😀 beriem femibion a tiez mi doki predpisal duphaston. tak dufam, ze stastne dojdeme do ciela. 🙂

majkabudka227
23. okt 2010

Ahojte baby, aj ja sa k vam s radostou pridam, zatial je to cerstve, 5 tyzdnov tehotna, 2 pozitivne tehotenske testy a more priznakov🙂