Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte, prosim rozpravali ste sa niektora s dok o tom, ako je to s cestovanim? Pravdepodobne som teraz v 5t a o tyzden by som mala ist na sluzobku (autom) 400km tam a 400km spat. Myslite, ze to je ok? Nechcem byt teda nejaka moc uzkostliva, ale tiez by som nerada cokolvek riskovala....
baby napíšte @helenkasabinka, nech vás pridá do súkromnej...tam sa zdržiavame viac 😉
@majkabudka227 no ja som sla hned ako som mala palicky na teste... koli tomu ze som brala hormony na otehotnenie a bala som sa mimomaternicoveho alebo tak 😅
Ahojte junovky 🙂 2011 🙂 ,
tiez som este uuplne cerstva tehulka, teda aspon verim, ze nou najblizsich 9 mesiacov aj zostanem. Zatial mam tehu potvrdenie z testov aj z krvi (dnes presne 5tt plus 0), hoci hodnotu neviem. Takto pred rokom som poskulovala po julovkach 2010, ale nepridala som sa, chcela az ked bude srdiecko, avsak napokon to bol MA v 8tt plus 3 dni 😖 . Tak teraz sa pridam k junovkam 2011 a verim, pevne verim, ze to dotiahneme do uspesneho konca 😉 . A cakam na srdiecko, tak cca o 2 tyzdne, skor nejdem.
Priznak y - iba citlive prsia, nic viac. Tak snad to bud e o.k. 😉
ahojte, mozem sa pridat k vam aj ja? 🙂
Ahoj baby dúfam že sa k vám robila som si tes a vyšiel // ale jedna bola čiarka bola slabá, chystám sa k lekárovy potom napíšem ako som dopadla.
ahojte som tu nova, 7tt, uz bilo aj srdiecko 🙂))
@helenkasabinka Ahoj, prosim, prichylite aj mna v sukromnej? 🙂 Dakujem...
Dobré ránko 🙂
@maxiberuska ahojky,ako sa citime??
@marikac Ahooj, dá sa to, včera som mala takú chut na segedín,tak som uvarila a ešte aj dnes si dám 🙂 A ty ako ?
@maxiberuska tak segedin neznasam 😀 😀 😀 ja sa necitim ani tehu a ako tak ratam v tych tehu kalkulackach na nete, zrejme budem musiet aj do juloviek 😀 kazdy program,inak rata...
citim sa uzasne. Ale asi je este skoro na tazkosti.
@marikac Ja som sa tam už dala🙂mne to vychadza asi na 10.7, ale máš pravdu, každé inak ráta..kedy sa chystáš k lekárovi?ty čakáš prvé bábatko však?
@maxiberuska ano, moje prve-teda nase prve....v stredu mam prist, volala som sestricke, kedy je najlepsie ist ku mudr. tak si ma objednala na stredu o 10,30 to som velmi zvedava....co sa bude diat
@marikac Tak potom napíšeš 🙂 Ja si ešte počkám, pri prvom som utekala hned a poslal ma domov, ešte bolo skoro 😉
@maxiberuska kedy si bola pri prvom? ja ratam,ze ked si ma zavolali oni,resp.povedali prist, tak uz vedia co robia.... 😀 ze ma neposlu domov 😒
@marikac myslim, že som bola asi v 4 týždni, povedal, že aspon za 2 tyždne aby som prišla
@marikac kolko ti to meška?
@maxiberuska od stredy.

Ozaj, a tiez sa chystam k doktorke az okolo 9-10 tyzdna ak bude vsetko OK, nemusi hned do mna vrtat.