icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

marikac
25. okt 2010

@jajka81 no tak mna si zavolali preto, lebo asi vedeli,ze sa ma nezbavia 😀 😀 ja som totiz chodila na folikulometriu,lebo som presviedcala lekarku,ze som neplodna 😀 a ona aby mi dokazala,ze to pravda nie je, tak mi robila vselijake vysetrenia.... 😀

jajka81
25. okt 2010

@marikac :D Tak drzim palce, aby mala doktorka pravdu :D Daj potom vediet, ci ste nieco uz aj videli.... Ja idem teraz v stredu na krv.

maxiberuska
25. okt 2010

@marikac no uvidíš , čo ti povie

maxiberuska
25. okt 2010

@jajka81 vitaj medzi nami 🙂

jajka81
25. okt 2010

@maxiberuska Dakujem, ja vsak este len tak nesmelo..... kym to nemam potvrdene od dokiho 🙂 Ale straaaasne sa tesim i tak....

maxiberuska
25. okt 2010

@jajka81 🙂

marikac
25. okt 2010

@jajka81 doktorka mala vzdy pravdu, ved som aj otehotnela ,takze neplodna nie som 😀 ja som vzdy vsetko strasne rada prehanala 😀 a kedze som chcela, aby sa mi venovala,tak som prehanala az privela 😀

marikac
25. okt 2010

@jajka81 nemas foto testov v albume??tiez idem v stredu, asi mi tiez vezmu krv.neviem

maxiberuska
25. okt 2010

@jajka81 odkial si?

jajka81
25. okt 2010

@marikac Celkom dobry pristup 😀
Mne ti tak nejak vobec nenapadlo ich odfotit 🙂 Ale aj ja aj moj muzik sme tam oba razy videli svetle, ale zretelne ciarky. A priznakov mam tiez habadej, takze snad to bude ok. Ale strasne sa tesim na tie krvne testy. To som sa este nikdy v zivote tak netesila na ihlu v zile 😀 Neviete ako dlho to potom trva kym dostanem vysledky?

jajka81
25. okt 2010

@maxiberuska z bratislavy

marikac
25. okt 2010

@jajka81 to neviem, prvy krat som tehu. Ale verim,ze na druhy den, vacsinou byvaju vysledky.nie? Odfot nam testiky , ja som strasne zvedava. 😵 😵 😵 Mas priznaky??? wau...to len ja som nejaka divna.... 😖

maxiberuska
25. okt 2010

@marikac pročo by si bola divná, je to ok , neboj

maxiberuska
25. okt 2010

@jajka81 čakaš prvé?

marikac
25. okt 2010

@maxiberuska aj
@jajka81 nieco citi....ma priznaky....myslis,ze patrim k malemu % zien,co nemaju ziadne tazkosti v tehu?
minule mi jedna holka pisala,ze ak negrckam, tak nieco nie je v poriadku, ze grcanie je "dobre"znamenie,ze v tele je vsetko ok....tak preto som domotana z toho celeho.... 😠

kuriatko33
25. okt 2010

ahojte babulky takto rok som sa ja pridavala k jun2010, trosku som si aspon zaspomínala 🙂 všetkým tehulkám drzim palčeky,aby v juni drzali svoje lásky v narucí 🙂 ak by ste potrebovali poradit tak kludne napíste a ak by nejaka zhanala obnosene veci, tak sa moze tiez ozvat mi sme z tt🙂)

maxiberuska
25. okt 2010

@marikac ale prd,každá to znáša inak, ja som sice grcala 3 tyždne, ale kamošky ani nevedeli, že sú tehotné, tomu never

kuriatko33
25. okt 2010

@marikac vobec sa neboj, nas malý je zdravý a krásny a vracala som raz z párkov, ja som si vzdy ráno dlhšie polezkala dala papat uz niečo v posteli a vobec mi nebolo zle. iba som mala prve mesiace divný pocit, ale ved tehotenstvo je druhý stav 🙂

alca85
25. okt 2010

baby a nechcete sa pridať do súkromnej?

maxiberuska
25. okt 2010

@kuriatko33 ahoj Trnaváčka 🙂

mvranka
25. okt 2010

caute baby, tak s tymi priznakmi a grcanim to je individualne. ja som si teda zatial robila len doma testiky a vysli pozitivne, sice ciarocka bola slabucka, ale je tam 🙂 A tiez nemam ziadne priznaky, ani negrckam, teda zatial... a pri prvom tehu som tiez nemali ziadne neprijemne priznaky cele tehu a vsetko bolo v poriadku 🙂 a tiez neviem kedy mam ist k doktorovi, ale asi tam zavolam tento tyzden a uvidim co mi povedia, ved nech oni povedia kedy mam prist 🙂

jajka81
25. okt 2010

@marikac Niektorych by som sa veru celkom rada vzdala 🙂 Hlavne bolesti hlavy.... navyse sa v noci budievam na smad - co som nikdy predtym nemala. Tak sa napijem a o polhodinu sa zas zobudim na to, ze sa mi chce ist cikat. Pri tej prilezitosti sa opat napijem.... a tak to chodi dokola cele noci :D

mvranka
25. okt 2010

a ja osobne by som rada k vam do sukromnej, len zatial som nedostala pristup ☹

jajka81
25. okt 2010

@maxiberuska ano prve 🙂

maxiberuska
25. okt 2010

@alca85 a ako sa pridáva, ešte v tom neviem chodit

mvranka
25. okt 2010

no treba napisat helenkasabinka, lebo ta sukromnu temu zakladala

jajka81
25. okt 2010

@marikac Mne sa momentalne rozrodili aj vsetky kamosky a je to fakt uplne individualne co ktora citi.... niektore baby by ani nevedeli ze su tehotne ak by im brusko nerastlo. Takze pohoda.

jajka81
25. okt 2010

Ja by som tiez chcela do sukromnej. Pisala som dnes rano helenkasabinka, ale este asi nie som pridana.....

marikac
25. okt 2010

@alca85 ahoj a v com je sukromna tema ina,nez tato??? mimo toho,ze je sukromna?

marikac
25. okt 2010

@jajka81 tak ja pijem vela vody, pripadam si ako vysmadnuta tava.. v noci sa budim na take suche hrdlo a skriabanie ,ze kym nevypijem pol litra vody, ani sa mi nerata,ze som pila 😀