icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nenullienka
15. máj 2011

@papulka167 v lekárni, môžeš si do pôrodnice priniesť aj svoj, ja idem rodiť do žiaru. Ale ak si si nie istá tak sa skús informovať tam kam ideš rodiť.

nenullienka
15. máj 2011

babenky tie ktoré ste si zazmluvňovali doktora k pôrodu, najprv ste ho kontaktovali tel. a dohodli si s ním stretnutie?

ivusik33
15. máj 2011

baby, čo tak puchnete, ja to nechápem, že to vaši dr. neriešia. Ak sa k tomu pridá zvýšený krvný tlak a bielkovina v moči, tak je to gestóza ako vyšitá!! A to nie je sranda pre mamičku ani bábo. Mňa si takto nechali v nemocnici hneď po prvej návšteve Štiavnice, musela som byť v kľude, strava úplne bez soli. Nebolo mi všetko jedno. Nakoniec to bol aj jeden z dôvodov, keď mi robili urgentnú sekciu.
Tak ak máte vyšší tlak, tak si to nenechajte.

kukujka
15. máj 2011

@nenullienka ahoj koho si mas v plane zazmluvnit,?ja som nad tym uvazovala ,ale nejdem si,ale ak mi vynde k porodu zeliznak tak neviem asi to zvrtnem do zv inak mi tam nikto nevadi vsetci su oki

nenullienka
15. máj 2011

@kukujka mne bol odporučený Ďurkech. Sesternica rodila v decembri a rodila ju Ficaj a bola spokojná. Ona odrodila na hranici lebo končila službu ale povedala, že to ešte dokončí. A ďalšia čo rodila po nej tak tá ukecala tiež Ficaj aby ju odrodila lebo nastupovala druhá služba a bála sa tam nejakej dr. A my máme v rodine zlú skúsenosť (sesternici roztrhli maternicu a už nemôže mať deti 😖 ☹ 😒 ) tak sme sa dohodli, že si zazmluvníme.
Bojím sa aj toho, že tiež budem mať to šťastie, že sa akurát budú striedať služby a niekto začne a iný dokončí.

sisi0211
15. máj 2011

@nenullienka
Ano, najprv sa dohodol termin telefonicky. Inac ja som mala kontaktnu osobu, ktora jej volala. Odvtedy som u nej bola uz 3x.

sisi0211
15. máj 2011

@nenullienka
To sa ako paneboze mohlo stat, ze jej roztrhli maternicu? Rodila spontanne, alebo sekciou?

nenullienka
15. máj 2011

@sisi0211 Ďakujem za info 😀 😀 😀 😀 😀

kukujka
15. máj 2011

@nenullienka ja to necham na nahodu a budem dufat,ze tam nebude to hovado

nenullienka
15. máj 2011

@sisi0211 spontáne ale dieťatko bolo na ňu veľké ale oni tvrdili, že to zvládne a keď už nevládala tak sa jej hodili na brucho. Tak preto chcem aby tam bol dr. ktorý ma pred pôrodom aj trošku spozná.

sisi0211
15. máj 2011

@nenullienka
Ja mam tiez 2 podmienky porodu:
1. dohodnuta lekarka
2. priatel pri porode
Bez tychto tam ani nejdem 😀 😀 😀 😀 😝 😝

nenullienka
15. máj 2011

@sisi0211 veď aj my sme sa dohodli, že si toho dr. zazmluvníme a priateľ už súhlasí že pôjde k pôrodu. Aby som tam mala nejakého svedka 😀 😀 😀

baska19
15. máj 2011

@martinafin ja som pri prvom mala tiež len take male bruško a mala bola viac pri chrbtici takže tesne pred pôrodom som vyzerala ako v nejakom 6-7 mesiaci ale vtedy sa mi dosť skoro otočila a už aj tak ostala teraz sa mi oveľa viac drobec pretača tak dufam že sa ešte dostane do správnej polohy 😉

katinka71
15. máj 2011

@ivusik33 ja uz tiez nenachadzam slov na dr,na zajtra som si dohodla termin v nemocnici,dietu drzim neslanu aj diabeticku,najhorsie je ze maly sa uz tlaci von,lezim a uzivam magnezium,ziaden navrh ze ist do nemocnice na infuzie na rizikove odd,zajtra budem vediet viac pekny vecer prajem

sisi0211
15. máj 2011

@nenullienka
😀 moj ide tiez ako "svedok" ale aj aby to tam zmanazoval 😀 😀 😀

siuzi007
15. máj 2011

@papulka167 Ahoj ja idem určite rodiť na Kramáre 😵

papulka167
15. máj 2011

@siuzi007 super uz som si myslela ze pojdem sama 🙂 aj si si zazmluvnovala doktora ?

siuzi007
15. máj 2011

@papulka167 no ešte nie a vlastne možno ani nebudem teraz v utorok idem Valentovi jeho celkom dobre poznám ešte zo školy tak uvidim a ty chodíš niekomu konkrétnemu ?

papulka167
16. máj 2011

ani ja si nejdem lebo ma tak mapalili minule ze koniec 😀 a chodim k Zidzikovi ale rodit budem u toho kto ma sluzbu 😀

kukujka
16. máj 2011

neviete mi poradit?pijem caj z malinika ten z obchodu ked si natrham listy v zahrade bude to to iste,ci je v tom caji aj nieco ine pridane?

kaara1980
16. máj 2011

@kukujka kľudne môžeš.Ten čaj sú len klasické sušené malinové listy.Len keď si robíš čaj z čerstvých byliniek,je tam sa mi zdá (nie som si ale istá)iné dávkovanie.

kukujka
16. máj 2011

@kaara1980 dakuhjem aj som si myslela,ze to bude to iste davkovanie odhadnem podla farby caju

kaara1980
16. máj 2011

@kukujka akurát čítam,že 1/2 listu.Hľadala som,či sa môže tento čaj luhovať 2x,lebo ja to tak robím a nedočítala som sa 😒

kukujka
16. máj 2011

@kaara1980 o tom luhovani netusim na drhykrat bude caj slabsi,ale stale bude asi obsahovat to co ma

janka830
16. máj 2011

@nenullienka Ahoj ja si lekára zazmluvňujem a pred tým som mu telefonovala, či sa môžem ukázať 😀

janka830
16. máj 2011

@kukujka
@kaara1980 Ahojte , tiež pijem ten čaj z malinovníka ale nie ten sypaný ale sačkový..aký je v tom rozdiel??

kaara1980
16. máj 2011

@janka830 ahoj,ja som pozháňala len ten sypaný 😠 .Nemáš v tom rozdiel,len že vo vreckovom to už máš nagramážované 😉

kaara1980
16. máj 2011

baby,koľko popôrodných vložiek ste si kúpili?A aké?Lebo v Brendone som videla aj také dlhé,no hádam 30cm mali

kukujka
16. máj 2011

@janka830 urcite v tom ziadny rozdiel nieje mas jedno ci si nasypes posekane bylinky,alebo ich uz mas pripravene v sacku,jedine co by som nepila je granulovy caj ja ich neznasam oni su zbytocne presladene a ja pijem caj vzdy len bez cukru.aj pre drobca som hladala feniklovy caj v sacku uz od prveho tyzdna a mali len granulove tie ja nechcem nebudem zbytocne ucit na sladke musim este obehnut lekarne a najst ten sackovy

kukujka
16. máj 2011

@kaara1980 ja som prisla do lekarne pytala som si poporodne vlozky a dali mi cele balenie ani soim to nepozrela len som to do tasky dala