Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
babenky tie ktoré ste si zazmluvňovali doktora k pôrodu, najprv ste ho kontaktovali tel. a dohodli si s ním stretnutie?
baby, čo tak puchnete, ja to nechápem, že to vaši dr. neriešia. Ak sa k tomu pridá zvýšený krvný tlak a bielkovina v moči, tak je to gestóza ako vyšitá!! A to nie je sranda pre mamičku ani bábo. Mňa si takto nechali v nemocnici hneď po prvej návšteve Štiavnice, musela som byť v kľude, strava úplne bez soli. Nebolo mi všetko jedno. Nakoniec to bol aj jeden z dôvodov, keď mi robili urgentnú sekciu.
Tak ak máte vyšší tlak, tak si to nenechajte.
@nenullienka ahoj koho si mas v plane zazmluvnit,?ja som nad tym uvazovala ,ale nejdem si,ale ak mi vynde k porodu zeliznak tak neviem asi to zvrtnem do zv inak mi tam nikto nevadi vsetci su oki
@kukujka mne bol odporučený Ďurkech. Sesternica rodila v decembri a rodila ju Ficaj a bola spokojná. Ona odrodila na hranici lebo končila službu ale povedala, že to ešte dokončí. A ďalšia čo rodila po nej tak tá ukecala tiež Ficaj aby ju odrodila lebo nastupovala druhá služba a bála sa tam nejakej dr. A my máme v rodine zlú skúsenosť (sesternici roztrhli maternicu a už nemôže mať deti 😖 ☹ 😒 ) tak sme sa dohodli, že si zazmluvníme.
Bojím sa aj toho, že tiež budem mať to šťastie, že sa akurát budú striedať služby a niekto začne a iný dokončí.
@nenullienka
Ano, najprv sa dohodol termin telefonicky. Inac ja som mala kontaktnu osobu, ktora jej volala. Odvtedy som u nej bola uz 3x.
@nenullienka
To sa ako paneboze mohlo stat, ze jej roztrhli maternicu? Rodila spontanne, alebo sekciou?
@sisi0211 Ďakujem za info 😀 😀 😀 😀 😀
@nenullienka ja to necham na nahodu a budem dufat,ze tam nebude to hovado
@sisi0211 spontáne ale dieťatko bolo na ňu veľké ale oni tvrdili, že to zvládne a keď už nevládala tak sa jej hodili na brucho. Tak preto chcem aby tam bol dr. ktorý ma pred pôrodom aj trošku spozná.
@nenullienka
Ja mam tiez 2 podmienky porodu:
1. dohodnuta lekarka
2. priatel pri porode
Bez tychto tam ani nejdem 😀 😀 😀 😀 😝 😝
@sisi0211 veď aj my sme sa dohodli, že si toho dr. zazmluvníme a priateľ už súhlasí že pôjde k pôrodu. Aby som tam mala nejakého svedka 😀 😀 😀
@martinafin ja som pri prvom mala tiež len take male bruško a mala bola viac pri chrbtici takže tesne pred pôrodom som vyzerala ako v nejakom 6-7 mesiaci ale vtedy sa mi dosť skoro otočila a už aj tak ostala teraz sa mi oveľa viac drobec pretača tak dufam že sa ešte dostane do správnej polohy 😉
@ivusik33 ja uz tiez nenachadzam slov na dr,na zajtra som si dohodla termin v nemocnici,dietu drzim neslanu aj diabeticku,najhorsie je ze maly sa uz tlaci von,lezim a uzivam magnezium,ziaden navrh ze ist do nemocnice na infuzie na rizikove odd,zajtra budem vediet viac pekny vecer prajem
@nenullienka
😀 moj ide tiez ako "svedok" ale aj aby to tam zmanazoval 😀 😀 😀
@papulka167 Ahoj ja idem určite rodiť na Kramáre 😵
@siuzi007 super uz som si myslela ze pojdem sama 🙂 aj si si zazmluvnovala doktora ?
@papulka167 no ešte nie a vlastne možno ani nebudem teraz v utorok idem Valentovi jeho celkom dobre poznám ešte zo školy tak uvidim a ty chodíš niekomu konkrétnemu ?
ani ja si nejdem lebo ma tak mapalili minule ze koniec 😀 a chodim k Zidzikovi ale rodit budem u toho kto ma sluzbu 😀
neviete mi poradit?pijem caj z malinika ten z obchodu ked si natrham listy v zahrade bude to to iste,ci je v tom caji aj nieco ine pridane?
@nenullienka Ahoj ja si lekára zazmluvňujem a pred tým som mu telefonovala, či sa môžem ukázať 😀
baby,koľko popôrodných vložiek ste si kúpili?A aké?Lebo v Brendone som videla aj také dlhé,no hádam 30cm mali
@janka830 urcite v tom ziadny rozdiel nieje mas jedno ci si nasypes posekane bylinky,alebo ich uz mas pripravene v sacku,jedine co by som nepila je granulovy caj ja ich neznasam oni su zbytocne presladene a ja pijem caj vzdy len bez cukru.aj pre drobca som hladala feniklovy caj v sacku uz od prveho tyzdna a mali len granulove tie ja nechcem nebudem zbytocne ucit na sladke musim este obehnut lekarne a najst ten sackovy

@papulka167 v lekárni, môžeš si do pôrodnice priniesť aj svoj, ja idem rodiť do žiaru. Ale ak si si nie istá tak sa skús informovať tam kam ideš rodiť.