Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@mvranka a už si písala @helenkasabinka ?
@kuriatko33 kde byvaš presnejšie?
jeeeeej už jún 2011, ja patrím k 2010, prajem vám všetkoooooooooooooooooooooooooo dobré, nech sa narodia samé zdravé detičky a hlavne si to tehotenstvo užívajte, je to naozaj to najkrajšie obdobie, aj keď sa to mnohým grckajúcim teraz možno nezdá 😎
@mvranka ok, skusim, ale tiež som asi skor júl
@maxiberuska mne to vychadza podla poslednej menstruacie na 29.6., ale ved to aj tak nikdy nie je iste 🙂 nechame sa prekvapit 😉 ale moja malicka sa mi narodila presne na termin 🙂
@mvranka ok, skusim, nejako mi tu blbne net..
@mvranka mne sa maly narodil o 3 týždne skor, ale s problem.
inac ani ja neviem, ci budem nakoniec jun alebo az jul. Predbezne mi termin podla tych tehotenskych kalkulaciek vychadza na 26.juna..... Ale v tejto skupine mi je zatial dobre 🙂
@marikac no jasne, ved aj ja hovorim, pocas prveho tehu som ani nevedela, ze som tehu, ziadne neprijemne priznaky, ziadne vracanie, az kym mi nezacalo rast brusko a aj to bolo dost neskoro (bolo to prve tehu a mala som malinke brusko 🙂) a cele tehu bolo bez problemov a moje zlaticko sa narodilo presne na termin a je uplne v poriadku 🙂 takze je to uplne individualne a myslim, ze mozes byt len rada, ze nevracias ani nic podobne 🙂 len si to uzivaj 🙂
@maxiberuska ahojcek pri centre aj ty si z tt?
@kuriatko33 ano, ja som na Kubinu
rada by som sa k vam pridala do sukromnej skupinky, pisala som uz aj helenkasabinka, ale zatial nic sa nestalo ☹
@junovciatko lebo doteraz si nemala ani jeden prispevok a tak som ta tam nemohla zapisat lebo mi vyhadzovalo,ze neexistujes 😅 😕
@helenkasabinka jej prepac, nevedela som, ze to tak treba 😅
@maxiberuska dala som aj tebe pristup do nasej sukromky 🙂
@junovciatko 😉
@helenkasabinka dakujem 🙂
@catcate ahojky mas pristup 😉
kocky ak mate zaujem ist do sukromky,treba mi napisat ak som niektoru prehliadla,moc ma to mrzi 😉
@junovciatko 😉
@helenkasabinka dakujem, este v tom neviem chodit, kde to najdem?
@maxiberuska dam ti link na nasu stranku 😉

@marikac v ničom, len že je súkromná a sme tam skoro všetky 😉