Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@marikac no uvidíš , čo ti povie
@jajka81 vitaj medzi nami 🙂
@maxiberuska Dakujem, ja vsak este len tak nesmelo..... kym to nemam potvrdene od dokiho 🙂 Ale straaaasne sa tesim i tak....
@jajka81 🙂
@jajka81 odkial si?
@marikac Celkom dobry pristup 😀
Mne ti tak nejak vobec nenapadlo ich odfotit 🙂 Ale aj ja aj moj muzik sme tam oba razy videli svetle, ale zretelne ciarky. A priznakov mam tiez habadej, takze snad to bude ok. Ale strasne sa tesim na tie krvne testy. To som sa este nikdy v zivote tak netesila na ihlu v zile 😀 Neviete ako dlho to potom trva kym dostanem vysledky?
@maxiberuska z bratislavy
@marikac pročo by si bola divná, je to ok , neboj
@jajka81 čakaš prvé?
@maxiberuska aj
@jajka81 nieco citi....ma priznaky....myslis,ze patrim k malemu % zien,co nemaju ziadne tazkosti v tehu?
minule mi jedna holka pisala,ze ak negrckam, tak nieco nie je v poriadku, ze grcanie je "dobre"znamenie,ze v tele je vsetko ok....tak preto som domotana z toho celeho.... 😠
ahojte babulky takto rok som sa ja pridavala k jun2010, trosku som si aspon zaspomínala 🙂 všetkým tehulkám drzim palčeky,aby v juni drzali svoje lásky v narucí 🙂 ak by ste potrebovali poradit tak kludne napíste a ak by nejaka zhanala obnosene veci, tak sa moze tiez ozvat mi sme z tt🙂)
@marikac ale prd,každá to znáša inak, ja som sice grcala 3 tyždne, ale kamošky ani nevedeli, že sú tehotné, tomu never
@marikac vobec sa neboj, nas malý je zdravý a krásny a vracala som raz z párkov, ja som si vzdy ráno dlhšie polezkala dala papat uz niečo v posteli a vobec mi nebolo zle. iba som mala prve mesiace divný pocit, ale ved tehotenstvo je druhý stav 🙂
baby a nechcete sa pridať do súkromnej?
@kuriatko33 ahoj Trnaváčka 🙂
caute baby, tak s tymi priznakmi a grcanim to je individualne. ja som si teda zatial robila len doma testiky a vysli pozitivne, sice ciarocka bola slabucka, ale je tam 🙂 A tiez nemam ziadne priznaky, ani negrckam, teda zatial... a pri prvom tehu som tiez nemali ziadne neprijemne priznaky cele tehu a vsetko bolo v poriadku 🙂 a tiez neviem kedy mam ist k doktorovi, ale asi tam zavolam tento tyzden a uvidim co mi povedia, ved nech oni povedia kedy mam prist 🙂
@marikac Niektorych by som sa veru celkom rada vzdala 🙂 Hlavne bolesti hlavy.... navyse sa v noci budievam na smad - co som nikdy predtym nemala. Tak sa napijem a o polhodinu sa zas zobudim na to, ze sa mi chce ist cikat. Pri tej prilezitosti sa opat napijem.... a tak to chodi dokola cele noci :D
a ja osobne by som rada k vam do sukromnej, len zatial som nedostala pristup ☹
@maxiberuska ano prve 🙂
@alca85 a ako sa pridáva, ešte v tom neviem chodit
no treba napisat helenkasabinka, lebo ta sukromnu temu zakladala
Ja by som tiez chcela do sukromnej. Pisala som dnes rano helenkasabinka, ale este asi nie som pridana.....

@jajka81 no tak mna si zavolali preto, lebo asi vedeli,ze sa ma nezbavia 😀 😀 ja som totiz chodila na folikulometriu,lebo som presviedcala lekarku,ze som neplodna 😀 a ona aby mi dokazala,ze to pravda nie je, tak mi robila vselijake vysetrenia.... 😀