icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

ajjkas
19. máj 2011

🙂 tak a dalsiu vec si mozem pripisat na zoznam 😝

ajjkas
19. máj 2011

@andrea1977 ano to je jasne v tomto su tie obvazove poporodne najlepsie,

andrea1977
19. máj 2011

@ajjkas a su dobre aj jednorazove poporodne nohavicky, take sietove, tiez su priedusne a vhodne do nemocnice, takisto kupis v lekarni. Ak chces dopis si aj to 😀

fatimuska
19. máj 2011

@marcela99 ahojko, úplne v pohode keďže je aj v Slovenskom kalendári, teda v tom rozšírenom, je to 29.5.:)

ajjkas
19. máj 2011

@andrea1977 😀 OK pripisujem 🙂 ved papier toho vela znesie,,,,co este??? 🙂

andrea1977
19. máj 2011

@ajjkas vlozky do podprdy mas? a mast na bradavky ?

ajjkas
19. máj 2011

ano konecne mozem napisat ano 🙂 ale mast si asi ani nekupujem,to mi pri prvej netrebalo a kojila som intenz, rok a pol,,,mozno kupim ked bude treba 😉

andrea1977
19. máj 2011

@ajjkas tak to sa mas, ze mas s kojenim taku dobru skusenost. Ja som kojila cca 2 tyzdne, ale to uz bolo hodne davno. Dufam, ze teraz to uz bude lepsie : starsia, skusenejsia, rozumnejsia 😀 aspon dufam 😉

ajjkas
19. máj 2011

@andrea1977 no ked to nie je niekedy o skusenostiach ☹ ale urcite budem drzat palce,ja uz by som ale tak dlho nekojila uz tak max.do roka

andrea1977
19. máj 2011

@ajjkas dakujem, dufam, ze aspon daky cas budem kojit. a preco by si uz tak dlho nekojila ?

mimiss
19. máj 2011

@monitas84 no ako sa cítim tak všelijako už ma všetko bolí tak sa teším už nato až to budem mať za sebou..budeme mať dievčatko Ninušku 🙂

monitas84
19. máj 2011

@andrea1977 Ahoj, počula som o tých popôrodných nohavičkách, koľko ich treba kúpiť a nevieš čo stoja v lekárni? Sú lepšie než obyčajné bavlnené nohavičky?

andrea1977
19. máj 2011

@monitas84 fuha, cenu si uz nepamatam, ale nie su drahe, nieco cez euro stali asi 3 kusy, mam kupene 2 balenia, cize 6 kusov. A je to podla mna prakticke, nebudem tam skladovat ani prat krvave gatky 😝 vyhodim a bude 😀

ajjkas
19. máj 2011

@andrea1977 no,lebo mala mi po prvom polroku nechcela ani zacat s prikrmami,bol to boj a ked mala viac ako rok a chodila za mnov cicu-cicu,a toho mlieka zas az tolko nebolo,tak som si pripadala skor ako cumlik,no a jest sa mi naucila az v skolke 🙂

monitas84
19. máj 2011

@mimiss Pekné meno. 🙂 Koľko si pribrala doteraz? To Ti verím, že Ťa všetko bolí, aj mňa bolí a ja som len v 34.t.t. Už nech nám to ubehne, nech to máme za sebou a hlavne nech to nie je také drsné a bolestivé ako hovoria. ☹

andrea1977
19. máj 2011

@ajjkas aha, tak to chapem, tusim vsetko ma svoje pre aj proti

ajjkas
19. máj 2011

@andrea1977 no presne 🙂

monitas84
19. máj 2011

@andrea1977 Máš pravdu a cena je výborná, tak si ich kúpim. 🙂

mimiss
19. máj 2011

@monitas84 Ďakujem..a ty čakáš čo chlapčeka či dievčatko?no zatial som pribrala 11kg a to najviac tento posledny mesiac to mi rapídne stúpa váha ale tak maličká asi pribera najviac tento mesiac tak asi preto..Veru nech nám to ubehne ale už len chvíľu dúfam 🙂 a snád to nebude take drsné a bolestivé tiež mám strach ale tak ako sa teším na maličkú to prežijem no nie..

kaara1980
19. máj 2011

@ajjkas no mám z toho trochu strach,ale Jakubko je v podstate samostatný.Skôr sa bojím,aby som dokázala rozdeliť svoj čas medzi nich rovnomerne a venovať sa im tak ,aby ani jeden nebol ukrátený.No ale uvidím až bude malá na svete.A ktovie aké bude miminko.Bodaj by bola ako Jakub,to bolo ukážkové miminko

monitas84
19. máj 2011

@mimiss My čakáme chlapčeka. 😀 No tak Ty si na tom výborne s kilami, ja som pribrala už 16 kíl a dúfam, že sa mi to priberanie už zabrzdí. ☹ Stačilo!

ajjkas
19. máj 2011

@kaara1980 no aj moja je samostatna v lete ma 4 roky ale tiez neviem ako to budem stihat,dufam,ze sa budem stihat obom venovat rovnako 🙂

mimca20
19. máj 2011

@ajjkas No aj nase brusko nie je az take velke, zeby sa to nedalo zvladnut. Ale miestami zavadzia - lebo sa castejsie ospinim ked papam 🙂. Inak tiez u nas pohodicka. Idem si prave pobalit veci do porodnice, aj ked este mame casu a casu ale lepsie mat to nachystane. Drzkaj sa taktiez. Mne zas tie dni velmi letiaaaaaaaa....

9lea
19. máj 2011

Ahojte, tak akurát som sa dostala dnes k netu a to som si myslela, že budem na materskej, tak bude toho času troška viac a stále sa niečo nájde. Akurát som si prečítala všetky dnešné príspevky, a tiež mi ešte toho dosť chýba a najlepšie na tom je, že ešte tiež nie som ani zbalená, ani vecičky pre bábo nemám popraté, akosi mám stále pocit, že do 19. júna mám ešte veľa času. A ešte keď som si teraz čítala všetky tie príspevky, tak som zistila koľko toho ešte nemám. No veru, budem musieť ísť ešte na nákup. Čo sa týka bruška, každý mi tiež hovorí, aké mám pekné malé bruško, že som taká pekná a pritom som už pribrala 18 kíl, no už vyzerám úplne ako korytnačka, ale tak čo už, dúfam, že sa to bude aj tak ľahko zhadzovať, ako sa to rýchlo naberalo 🙂

monitas84
19. máj 2011

@9lea Ahoj tak sme na tom rovnako, aj mne toho ešte dosť chýba, tiež to berem tak, že ešte času dosť. Pribrala si pekne. V ktorom si teraz týždni, ja to tu nevidím. 🙂

sisi0211
19. máj 2011

Ahojte,
chcem sa spytat tych co vam uz kleslo brusko. Nepopraskalo? Lebo moje zatial nekleslo ani nepopraskalo, ale mam obavy z toho, ze ked naraz klesne, tak mi popraska. Inac ako sa to deje? Rano vstanem a mam klesnute brusko? 😀

ivusik33
19. máj 2011

Mne tie dni tiež strašne letia.... zobudím sa v pondelok a zrazu je piatok 😝 Tiež ešte nie som pobalená, musím už začať aspoň tašku pre bábo, každý deň si to hovorím, ale stále je niečo.
Dnes som bola s drahým na príprave, dnes bolo s oteckami, trochu sme sa zabavili, vyskúšali dýchanie. Bol taj aj dr. pôrodník, tak sa mohli pýtať čo chceli. Pekný, poučný večer to bol.

ivusik33
19. máj 2011

Ja vôbec nemám skúsenosť s klesnutím bruška... Ja som mala pri Simči bruško stále vysoko, dokonca mi v stredu všetci hovorili, že pôrod je ďaleko, lebo bruško mám vysoko (a to som bola v 41 tt), no a v piatok ráno bola Simča na svete. Tak neviem... a teraz ho mám tiež vysoko.

sisi0211
19. máj 2011

@ivusik33
ahaaaa, takze to kazdej brusko neklesne? Stale sa dozviem nieco nove 😉 😀

kukujka
19. máj 2011

@kaara1980 nepovedali mi co to znamena,ale aj pri minulom zazname bilo rychlejsie doktorka dako nemala naladu nieco vysvetlovat len supla peciatku a odisla a sestricka uz na mna nemala cas lebo mala este vela zien natacat.