Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte baby, aj ja sa k vam idem pridat🙂 Terminik v strede juna, tak si budeme radosti uzivat spolu. Prosim Helenku o pristup do sukromny. Dakujem a tesim sa!
ahojte pridavam sa k vam, termin mam na konci juna zatial nepotvrdeny od dokiho, za 2 tyzdne kontrola teraz som v 5t+3
tak krasne tehulkovanie všetkym 😉
@kellka ahojky davam ti pristup 😉
baby ,ktore chcete pristup do sukromky,tak Vas poprosim napiste mi IP lebo ja tuto temu malo citam,tak aby som niektoru neprehliadla ak by chcela pristup -dakujem 😉 😉
zdravím všetky tehuľky 🙂 Tiež by som sa rada pridala, termín mám koncom júna a tak by ma zaujímalo či máme rovnaké dojmy a pocity 🙂 Tiež by som sa rada pridala aj do tej súkromky 😵 Ďakujém
ahojte🙂 vitam nove tehulky a gratulujem vam🙂
ahojte baby ja som len v 6 týždni, dokonca ešte ani akcia srdiečka na USG nebola a moja doktorka mi chcela vypísať už knižku.Povedala som, že ešte je skoro. Kontrolu mám o 2 týždne tak snáď už budem počuť srdiečko aj ja 🙂
ahojte, kocky, ja somtu uz bola, ale nevedela som,ci moje tehu vobec vydrzi (pozit. testik 21DC), a ono drzi 🙂 , mam termin niekedy v 2. polovici juna... rada by soms a pridala do sukromnej, nech mi ma byt s kym zle od zaludku 😀
@monchis tak sa nám zadarilo naraz 😀 a v ktorom týždni si? Ja sa priznám zatiaľ som ešte nebola na gynde, som totiž už viac ako dva týždne chorá a nejak sa mi nedarí sa z toho dostať. Ale u mňa to bude asi začiatok júna - myslím termín, podľa mojích výpočtov. A čo ty už vieš termín? Máte tiež prvé dieťatko synčeka ako som si všimla - čo by ste chceli ako druhé? Ja veľmi túžim po dievčatku do párika a tiež aj preto, lebo zatiaľ sú v našej rodine sami chlapci. No ale to si človek nevyberie-no nech je to čo chce, v prvom rade nech je dieťatko zdravučké to je najdôležitejšie. 🙂
Ahojte,
tiež som nová úplne na tomto fóre, a hned sa aj k vám pripájam. Nemám ešte potvrdený termín od lekára, ale tiež som nejak v 5.-6. týždni. Zajtra sa idem objednať, tak uvidíme 🙂)))
Ahojte baby, pridávam sa ako čerstvá tehula. 🙂
Pred dvoma týždňami mi lekár potvrdil tehu, urobil USG, ale zatiaľ to bola len taká malá fazuľka. 🙂
Dnes sme úspešne načali ôsmy týždeň, zajtra idem na kontrolné USG, tak snáď už uvidíme niečo viac. Predbežný termín máme niekedy v polovici júna, možno zajtra upresníme. 🙂
Máme sa fajn, prsia hrozne bolia už niekoľko týždňov (múdre knižky hovoria, že vraj koncom 28. týždňa by to malo prejsť, tak čakáme 😀 ), celodenné nevoľnosti kuštik ustúpili, ale hrozne nám chutí papať, tak by sme sa mali krotiť, aby sme neboli na konci ako dvojkrídlové dvere. 😀
@mimi69 ja už som bola minuly tyzden som v 8tt, termin mam v polovici juna, no až v 12tt tj 25.11. idem na odbery a potom dostanem i knižku tak zatiaľ vie len manžel 🙂) manžel by rád dievčatko, ja sa nechám radšej prekvapiť ale mená si pripravíme pre obe, zatiaľ je Dami prvý vnúčik na oboch stranách takže v pohode 😀 , dojčíš ešte? ja áno 😅
pridaj sa do sukromnej temy 🙂 (napis IP helenkasabinka )

ahojte, tiež sa pridávam, termín nám stanovili na 17.6. ... ja som úplne hotová z toho, že som videla biť srdiečko nášho drobčeka, najkrajší pocit na svete!!! 😵