icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

disky
11. nov 2010

@adjuskax aj ja som tu nova, ale citala som si tuto temu a tu som sa dozvedela o moznosti pisat sukromne 🙂 tak skus precitat predosle stranky. Vraj je potrebne kontaktovat zakladatelku miestnosti, ja som jej uz pisala spravu, ale zatial mi neodpisala :( tak stale cakam. ako sa mas? ja som dnes nemohla spat :(

adjuskax
11. nov 2010

@disky No ja som jej uz tiez napisala. Hned po tom ako som si precitala od teba spravicku tak som sa do toho vpustila a pohladala tu sukr. miestnost. Poziadala som ju o pridanie do miestnosti, tak uvidime ze ked sa ukaze "na ciare" (online), tak ci nas prida 🙂 Snad ano. 🙂 Inak sa mam dnes celkom dobre. Trosku som unavena aj ked som spala dost, citim sa akokeby som bola mechom udreta. 😒 Ach jaj...ake kadejake stavy my musime pretrpiet pre tie nase zlaticka... Ale zase ked pridu na svet tak vtedy pochopime ze to stalo za to! 🙂

A ty si nevedela spinkat? Coze co? Nenachadzala si si svoju polohu? Alebo?

disky
11. nov 2010

@adjuskax tak uvidime, ci odpise 🙂 nie ze som si nevedela najst polohu, poloha bola v pohode, ale jednoducho som sa zobudila sama od seba, akoby som bola uz vyspata a pritom bolo este len nieco po polnoci a potom sa mi uz tazko zaspavalo... :(

adjuskax
11. nov 2010

@disky Juuuj to poznam. Tak nedobre sa mi spinka ked priatel nie je pri mne, ked je v nocnej. Tak vtedy nie a nie zaspat najskor a potom ked sa kvoli zachodu zobudim nejak po polnoci tak potom je to opat problem zaspat. A rano sa potom budim s ockami malymi ako pomlcky na pocitaci a pomalicky aj kruhy pod ocami sa mi objavuju co mne nezvykli.. Uff.

disky
11. nov 2010

@adjuskax No a predstav si, ze toto je iba zaciatok :( ale ako si uz pisala, co by sme pre nase zlaticka neurobili no nie? vytrpime vsetko, co bude treba! vsak sme nejake zeny! 😀

adjuskax
11. nov 2010

@disky no veru. to by som bola zvedava ako by to vyzeralo keby nieco take musel pretrpiet muz :D :D :D :X

disky
11. nov 2010

@adjuskax haha k tomu mi staci iba predstava 😀 vsak muzi aj ked nadchu maju, tak uz pomaly umieraju a treba okolo nich skakat a lutovat ich 😅

adjuskax
11. nov 2010

veru veru :D je to veru vesela predstava! este ze by sa tak s tym bruskom nosili a pysili ako zeny! :D Umieram pri tej predstaveeee! hehehe :D

helenkasabinka
11. nov 2010

kocky idem Vas popridavat do nasej sukromky 😉

daniela1974
11. nov 2010

@adjuskax dnes si nam skocila do 9 tyzdna tehu 😎 😎 😎

daniela1974
11. nov 2010

@helenkasabinka do ktorej? som sa pozerala a pod junom 2011 tam su 4 dalsie skupiny. Som z toho zmatena 😅 .

disky
11. nov 2010

@adjuskax heheee ako by stonali s tym bruchom a museli by sme vsetko robit za nich 😀

disky
11. nov 2010

@helenkasabinka dakujeme 🙂

daniela1974
11. nov 2010

@adjuskax Tak som si to vcera vytrajdala po dedine v bielych 3/4 nohaviciach, ciernych cizmach pod kolena, hnedom tricku, cervenom svetri, kozuchu a salu okolo krku, na chrbate ruksak - snad to nezanechane nejake trvale nasledky na tych, co sa cestou zbadali, 17 minut som sla na zastavku a tam 30 cakala na dieta. Vratili sme sa uz potme.
Dnes mi je blbo, boli ma hlava a je mi na vracanie, myslim na ruske vajce ale bude mi z neho zle.
Co sa tyka cestovania, tak udajne 2 trimester je najlepsi, ked nemas ziadne problemy, teda asi ten cas, ked uz mas po vsetkych vysetreniach. Ja mam zname co boli aj v Egypte aj v Grecku tehotne, co by som sa bala kvoli nejakym crevnym problemom, ale lietadlo je udajne uplne v poho, pokial je mamicka v poho.
Ja som neni v poho ani v aute, tak neviem co by somnou urobilo lietadlo.
Ja som bola maximalne vo Vyhniach ked som bola v 6 mesiaci, ale bola to pekna dovolenka, aj som sa kupala, aj chodila po kopcoch, nejake tam boli.

helenkasabinka
11. nov 2010

sem som vas pridala

helenkasabinka
11. nov 2010

ktoru som zabudla pridat k nam tak kludne napiste mi a ja vas pridam

alca123
11. nov 2010

@avuka jej...dakujem za odpoved, ale uz som kludna, vraj to nie je nic az tak velmi nezvycajne 🙂

adjuskax
11. nov 2010

@daniela1974 Veru dnes som skocila do 9teho tt. Len som z toho kus zmatena. Lebo podla gynekologa taham tento tyzden 7cku a nie 9tku. Ale podla vypoctu od poslednej menstruacie co som si tu pozadavala tak mi vychadza teraz 9tka. nie je to kusok divne?? 😲

adjuskax
11. nov 2010

@disky no veru veru. museli by sme na nich zarabat a vsetko okolo toho. Bola som so svojim priatelom na obede. Prisiel po mna autom a mal v nom akysi vonavy stromcek s citronovou vonou. Tak tak zle mi prislo ze cely cas som mala otvorene okno na aute. a to som ten stromcek mu schovala do skrinky v aute aby mi tam "nesmrdel"... ach jaj..

daniela1974
11. nov 2010

@adjuskax gynkos to rata od ovu a my od poslednej menstruacie tak preto vies moja 😝

adjuskax
11. nov 2010

@daniela1974 Tak to si teda mala dost vcera vecer.. .Ale neva, hlavna vec ze si to prezila. Co sa tyka mna tak dnes je aj mne akosi kustik divno. hlavka aj mna pobolieva a najradsej by som spala a spala. Zial v praci sa to neda a dnes ako naschval mam toho fakt dost. Uff. Nuz ale zvladame to 🙂 Vsak sme na to dvaja alebo mozno dve? ;)
A dufam ze ta sluzobka ma skor ako v druhom trimestri nezastihne. Tak uvidime. Nechame to zatial na sefa. Ak by to bolo na velmi zlej ceste, tak zrejme mu priznam farbu 🙂 Tak uvidime.
No esteze mne v aute nie je zle. Lebo to by bol veru problem. (teda ak neratam dnesnu cestu na obed s priatelom, kvoli jeho "vonavemu" stromceku) ;)

adjuskax
11. nov 2010

@daniela1974 aha. tak teda ktory termin je teraz zaveznejsi? Teda ktory tyzden je aktualnejsi?

daniela1974
11. nov 2010

@adjuskax podla mna tento 9 tyzden. Neviem co je to za novu modu, ratat to od ovulacie. Vzdy sa to ratalo od 1. dna poslednej mestruacie.

adjuskax
11. nov 2010

@daniela1974 ved prave... to bol aj moj nazor. Ale ked som bola u dok tak on mi na zaklade ultrazvuku vyratal presne vtedy 6tt a 3 den... to bolo v stredu minuly tyzden.....divneee 🙂

disky
11. nov 2010

@adjuskax a mne je nejako zle z obeda :( asi som si dala prilis pikantne jedlo :(

adjuskax
11. nov 2010

@disky moja ja som si dnes chcela dat plnenu papriku na obed...ako v restike ju niesli k druhemu stolu tak ma z nej naplo...tak som si dala lievance a aj to polovicu dopapal priatel.

disky
11. nov 2010

@adjuskax to ma mrzi :(
inak teraz budeme pisat tu aj tam? 🙂 ja by som radsej uz len tam.

adjuskax
11. nov 2010

@disky v poriadku. tak len tam ;) pa

repka7
13. nov 2010

ahojte aj ja sa k vám možem pridat do súkromnej témy? tiež budeme mat júnovčiatko,jedného drobca už doma máme.

helenkasabinka
13. nov 2010

@repka7 ahojky jasne pridam ta k nam