Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@sonab168 a mas od toho nejaky papier? ked ti robili NT, nebrali ti tam aj krv? alebo na druhy, treti den? ja nie som z BA a u nas nerobia NT, tak som musela ist do blavy a nasa sestrika mi prizvukovala, ze musim prist na druhy den na krv, lebo tie vysledky sa s ultrazvukom musia porovnat. nakoniec mi zobrali krv hned v blave, pred tym ultrazvukom a o 2 dni som si tam bola pre vysledky. tie potrebuje moj doki aj kvoli porovnaniu vysledkov z AFP:
Mne tiež už robili skríning, aj NT test a krv mi nebrali - to bolo min. týždeň. Až v 16tom týždni, čo je o 2 týž. mám prísť na krv. Tak dúfam, že budú dobré výsledky, aby boli pekné Vianoce. 🙂
nieco na citanie.. 🙂
http://www.tehotenskakalkulacka.sk/
vlavo na liste je prenatalny skrining..
@lenka618 drzim paste nech je vsetko ok..🙂
@daniela1974 Dakujem za privitanie,,,,a tesim sa na spolocnu cestu novych zazitkov 🙂 😵
@iveta26 ahojky jeeeej ake je to pekne aj ja mam rovnaky termin ako ty a tiez prve babo,,,,je to super pocit ze,?
tehulky drzte palce zajtra vysetrenie na dawn-syndrom.... ☹
@silviadaisy30 Ahoj ja idem tiež zajtra na NT a NB tak držím palce nech je všetko tak ako má 😉
@helenkasabinka Ahoj Helenka, prosim Ta, pridaj ma medzi vas junovky 2011 🙂 Dakujem 😵
Ahojte kočky....mohli by ste aj mňa pridať do súkromnej skupiny jún 2011? Už som podobnú tému hľadala hneď ako som zistila že som tehotná..ale vtedy tu nič také nebolo, ale ako pozerám - budeme dosť silný mesiac!!! pa 🙂
@siuzi007 ahojky no takze uz mam dusicku na pokoji,ultrazvuk dopadol super a vysledky krvi budu na buduci tyzden,a ty ako? 🙂 🙂
@silviadaisy30 no vidíš super aj ja som dopadla dobre NT je 1,8 čo je v norme a nosová kostička je prítomná máme 5,5cm teda rozmer temeno kostrč teším sa 😀 a tebe brali aj krv ?
@elinka84 sme silny mesiac. Majovky maju v diskusii 112 stran a my 500. Ale ja zasa nevidim majovkam do sukromky teraz ma napadlo 😝 OK takze beriem spat. Uz si v nasej sukromke?
@daniela1974
Ahoj, už som žiadala o prístup do súkromky ale nič, stále ma tam nesche pustiť... ☹
@elinka84 kto Ta nechce pustit? 😀
Ahojte dievčatá, pridávam sa k Vám. Zajtra idem na krv. Neviete k čomu je to dobré, čo mi z nej zistia. Gyn.mi totiž nič nepovedala ☹
@zuzankazuzi treba sa pytat. myslim ze bude porovnavat NT meranie s vysledkami z krvi, na predpoklad vyskytu downovho syndromu
@daniela1974
ahoj, myslela som to všeobecne, že ma tam systém nechce pustiť...to ma musí zakladateľka témy pridať, že? Už som jej aj posiela moju IP adresu so žiadosťou, ale zatiaľ žiadna odozva.. 😢
@elinka84 Helenka? Ona Ta tam prida. Cakas prve babatko? Ci uz mas deticky?
@elinka84 ahojky ja som od teba nic take nedostala 😕 😕 😕 😕 😕 ale dam ti pristup do sukromky
@elinka84 uz mas pristup 😉
Ďakujéém.... 🙂
Stretneme sa v súkromnke.... 😉
Ďakujéém.... 🙂
Stretneme sa v súkromke.... 😉
@helenkasabinka: Ahojte, aj ja by som sa k vám rada pridala, mám termín 24.06.2011. Chcela by som aj do súkromnej témy, ale vraj treba poslať IP adresu, a u mňa je to problém, lebo ja ju mám premenlivú (neviem prečo, tvrdí to môj manžel). Čo s tým? ☹
Ahojte rada by som sa k vam pridala do sukromky,ak je to mozne 🙂 🙂 dakujem 🙂
@cottoncandy ahojky jasne 😉

@sonab168 soni, vysledky neposielaju na genetiku, teda, aspon mne. ja cakam este na AFP a potom s tymi vysledkami idem na genetiku. ak ti robili ten NT, tak kde? nemas od toho nejaky papier?