Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
pripájam sa k júnovkám.My máme termín 19.6.11
ahojte dievcata, ja mam povodny termin 26.5., ale na poslednom sone mi doktor povedal, ze to vyzera aj neskor, mozno 30., no nakoniec to bude mozno tiez junovcatko 🙂 a ak to bude ako prve, ktoremu sa na svet veru nechcelo ist, tak je to aj dost realne.. som zvedava, co mi povie zajtra na sone 😅
@nika2_2 juj ja budem mat tretie a myslela som si ze zeny co cakaju tretie su flustrovane a nestastne a zistila som ze je to najuzasnejsi pocit na svete cakat tretie dieta. Takto strasne dobre mi nebolo 10 rokov. Fakt.
@kaara1980 ako moj svokor. Ja mam termin na datum narodenia mojho stareho otca. Neboheho.
@helenkasabinka ahoj aj ja som ti poslala ziadost do sukromky 🙂 ale tiez este ziadna odpoved ☹
@luciaa86 ahojky ok dam pristup
Ahojte, ja mám termín 5. júna, chcem sa spýtať už niektorá cítite šteklenie v brušku? Ja cítim, ale také zriedkavé...🙂))
@ivka222 ja mam sice uz tretie tehotenstvo ale nepamatam sa ake to boli prve pocity pri pohyboch. Tiez denne citim nejake pnutie a trhanie vnutri a nemozu to byt creva. mam pocit, ze to dieta sa mi tam zapre ako na kladine. Asi sa nudi podla mna. Aj na uzv muselo byt dole hlavou, nemohlo byt normalne ako kazde ine dieta 😀 .
@daniela1974 : ja to necítim denne, je to raz za čas, toto je moje druhé tehotenstvo, pri prvom sme o synčeka prišli, nevydržal až do konca. Otehotnela som tri mesiace po potrate. Je to zvláštne, je to len také jemné šteklenie. Môj priateľ keď počúva tlkot srdiečka je z toho úplne mimo..🙂 Zacítil tiež niečo ako keby ho to malinké šťuchlo, že ho hlavou tlačí..🙂 Uvidíme snáď sa to tentokrát vyvíja dobrou cestou..
@daniela1974 aj nas krpec bol na sone dolu hlavou. 😀
Ahojte žienky 🙂
Volám sa Mirka, mám 22 rokov a čakáme s priateľom (čoskoro manželom) prvé bábätko 🙂 V stredu 8. decembra som bola na sono a mám aj v albume foto 🙂 Cítim sa celkom v pohode ... Ale posledné dni mávam nevoľnosť, ale sranda na tom je, že večer 😉 Nie ráno, ako to má asi väčšina žien ... 27. decembra idem opäť na krv, majú mi z nej tuším zisťovať nejaké vývojové poruchy či nemá maličké, tak mi potom držte palce, aby to dobre dopadlo ...
@benice ahoj Benice. Mas ukazkovu fotku 😀 krasne babo, drzim palce k dobrym vysledkom
@daniela1974 Ahoj Danielka, ja som Mirka 🙂 Ďakujem veľmi pekne !!!
@daniela1974 :Držím Ti palčeky, daj potom vedieť ako si dopadla. Mne ultrazvuk dali na 20 tt, už sa neviem dočkať..🙂 Tých AFP testov sa bojím aj ja, ale snáď sa obávame nadarmo. Dúfam, že nám to dobre dopadne..Drž sa..
@daniela1974
@ivka222 Čo sú to tie AFP testy? :D Asi som hlúpa, ale vážne sa do týchto vecí a kedajakých skratiek nevyznám :( Ja pôjdem na ďalšie sono asi až koncom januára ... Prvé sono som tiež mala fajn, foto ste už videli? 😉
@benice ahoj Mirka.AFP sú alfaproteíny.ja idem na odber koli afp zrovna 23.12.Mne tiež býva zle,a zásadne večer.Zistila som,že nemožem vobec zjesť žiadnu zeleninu a z ovocia len jablká.Pri prvom tehotenstve mi až tak zle nebolo,mala som skor ,kyselinu, a nemohla som nič sladké.Ale toto je hroza.Piť možem len vodu,lebo ešte aj z čaju mi je zle.A pachy ani nespomínam,doma sa so mnou vadia,že len vetrám.
@benice to su krvne testy co sa robila cca v 16 tt a su na zistovanie vyvojovych vad dietata. Daj si to googla. Alfafetoproteinove tusim presne sa to vola.
ahojte, ja mam termin 24.juna, rada by som isla k vam do "sukromky" , aj ked neviem co to presne znamena 😵
@helenkasabinka ahojte, ja mam termin 24.juna, rada by som isla k vam do "sukromky" , aj ked neviem co to presne znamena
ahojte baby, tak aj ja sa pridavam, termin mam 25. juna podla PM a dnes som bola na 1. screeningu a dali mi ten isty termin.
@kaara1980 Ahojky, tak to máš zaujímavý termín teda - deň pred Štedrým dňom 😉 Mne už nie, to som mala asi len takú fázu minulý týždeň alebo čo, že mi bolo večer zle ... Ale dosť som sa aj na večer prejedala, čiže aj to mohla byť príčina môjho zvracania ... :( A s tou kyselinou to mávam ráno, skoro vždy ma nadrapuje, keď si zuby umývam ... :( Predtým mi zvyklo byť ráno zle z kapučína alebo z 3v1, ale to už mám zažehnané dúfam - musím si poklopkať 🙂 Z ovocia mi najviac chutia mandarínky a pomaranče 🙂
@daniela1974 Aha, no tak na to isté idem aj ja toho 27. decembra ... Vedela som, že idem na krvné testy, ale nevedela som, že to má skratku AFP ... 😉 Ale už viem, ďakujem 🙂
Ahojte dievcata, dnes ma akosi pobolieva podbrusko a trosku krize. Neviem, co to znamena, snad to prejde. Mozno sa maternica roztahuje 🙂 .. Konecne som dobrala dnes cipky proti candide (bola som neopatrna, chytila som ju v bazene este na zaciatku tehu. Za cely zivot som ju nikdy nemala a zrovna teraz. Ale nastastie uz je to v poho. A urcite sa uz nikam nepojdem kupat. V tehot. je ph posvy zmenene a nachylnejsie na tieto kvasinky).
@benice ked si rano umyvas zuby, skus kefku, ktora ma mensiu hlavicku a stetinky. Je to taka specialna pre dospelych. Mne to velmi pomohlo.. A tiez mi chutia ohromne mandarinky a pomarance 🙂 . A zase nemozem vobec citit maso. Ja som teda bola vzdy len na maso, ale teraz nist 🙂 skor vyhladavam bezmasite jedla a ovocie. No co uz.
@hanahana7 ja mam termin 23.6 🙂 , ale keby to vyslo 24, bola by to celkom parada, lebo v ten den maju moj synacik a manzelik meniny 😉
@bublina1 ahoj, mne tiez vobec nechuti maso, ani ho nemozem varit..resp.uz mi to zase nejako prechadza..mala si taketo chute aj pri prvom tehu? lebo ja nie..
baby, prosim vas, triple testy sa robia na prvy krat? mam to chapat, ze cca v 10tt mi zobrali krv a ked som volala o tyzden za vysledky, sestricka povedala ze ma tam len hodnoty PAPA a BETA (asi beta hcg)..myslite ze tu dalsiu hodnotu(estriol myslim) beru az v cca 16 tyzdni? jasne mozem zavolat gyn., ale momentalne neordinuje.. alebo v cca 16tt skumaju AFP?
mate niektora po tom? za ako dlho sa teda dozviem kompletne vysledky triple testov- cize tu pravdepodobnost vyskytu vyvoj.vad ? (pomer 1 ku neviemkolko) dakujem
@hanahana7 ja tiez tomu celkom nerozumiem, ale vsade pisu o tych dalsich odberoch v 16tyzdni, ty si tiez tak pisala a mne kazal doky prist 23.12. co budem v 15tyzdni, tak ako mi moze brat krv a zistovat tie vyvojove vady?
niekedy sa tym uz radsej netrapim, len dufam ze bude vsetko OK a snazim sa uzivat si to
😀

Ahojte, je to super citat take krasne veci, ako sa tesite, chystate na babatka... 🙂 my cakame prve dietatko 2r po svadbe, tiez by to malo byt v juni2011 - okolo 10.-13. Mam pocit, ze som najstastnejsi clovek na svete...prve babatko nam totiz nevyslo, bola som na kyrete asi v 4.-5. tyzdni a sla som sa z toho zblaznit ☹ ☹ ☹ teraz je zatial vsetko v poriadku, trpla som cele prve 3 mesiace, ale uz sme 3. den v druhom trimestri, tak si to zacinam viac uzivat. Neviete kedy sa da zistit pohlavie dietatka? daktore baby junovky uz vedia... manzel by chcel veelmi dievcatko, v podstate je to jedno, hlavne nech je uz tu s nami. Budem ho lubit najviac na svete 😵