icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nika2_2
14. dec 2010

@hanahana7 mne sa tiez skor pacia stare mena ako tie hyper moderne novinky 😉 pre chlapceka je pekne Marek, ale tak sa vola moj manzel, nebude to odveci? mat doma dvoch Marekov? 😵 😵 😵

hanahana7
14. dec 2010

@nika2_2 nebude, moji chlapi sa tiez volaju rovnako..marek je pekne meno, furt znie pekne-samozrejme moze byt maro 😀 ked neposlucha 😀 musim zial ist, zobudil sa krpec...

daniela1974
14. dec 2010

@nika2_2 ja mam dnes posledny den 15 tt a brali mi krv na AFP. Je to v poho. Klidek.

likoska
14. dec 2010

ahojte ja mám termín na 12.6.2011 🙂

likoska
14. dec 2010

ako sa môžem dostať do súkromnej skupiny?
😉

sonnya
14. dec 2010

@likoska a odkial si?

bublina1
14. dec 2010

@hanahana7 Ahoj, no veru teraz mam uplne ine chute a stavy ako pri prvom tehu. Prve tehu som ani nevedela, ze cakam babatko, take to bolo uplne fajn. Teraz mam uplne citlivy zaludok, niekedy az s bolestami, ale nastastie som vobec nevracala a tiez som citliva na pachy, vacsinou mi vsetko smrdi 🙂 Pri prvom som sa masa nevedela dojest (niekedy aj o polnoci som si vysla na slaninku, klobasocku 😉 ) a teraz mi maso smrdi 🙂 ani zeleninu nemusim, mam chut velmi na ovocie a sladkosti 🙂 Tak mozno tentoraz to bude dievcatko 😲
Keby si dala chlapcovi meno Janko, mal by narodeniny aj meniny v jeden den.
🙂 ale ja som velmi spokojna s menom Janicko 🙂
Co sa tyka tych testov, myslim, ze az v 16 tt budeme mat za sebou vsetky tieto testy. Mne doteraz ani ziadnu krv nebrali, len merali nt (to bolo nastastie v poriadku) a objednal ma az v 15 tt na krvne testy. Ale presne ako pise tuto nika 2, ze niekedy je lepsie sa nad tym netrapit a moc nerozmyslat a snazit sa byt v pohode a uzivat si tehu a babatko 😉 Dufam, ze vsetko bude ok a my sa tu vsetky budeme v juni vytesovat nad zdravymi krasnymi deturkami 🙂

hanahana7
14. dec 2010

@bublina1 ano, aj ja sa citim inak ako pri prvom( chlapcovi). vtedy som jedla vsetko..a mne dokonca robi zle mlieko a vsetko z neho..mam po nom taku kyslu chut v hrdle..pritom za normal.okolnosti milujem mliecne vyrobky..ja by som velmi chcela dievcatko..ale tak jasne, ze hlavne nech je babo zdrave...ozaj, a mas uz brusko? ja som uz pribrala 3kg..a uz mi zacina byt vidiet..je to normalne? ci uz je asi na to cas..och, nechcela by som pribrat ako pri prvom(25kg)..ale uz to citim na stehnach a bokoch 😢

dievcata, chodite niektora do fitka? mohla by som chodit na bez.pas- ale rychlo chodit (rychla chodza) ? pred tehu som chodila behat na hodinu do fitka.. ako nepribrat v stehnach a v bokoch? resp.ake cviky mozem robit? teda ak niekto vie, poradte pls.. dakujem (doma sa mi vsak cvicit nechce, len vo fitku vecer)

hanahana7
14. dec 2010

fiiiha ☹ tu skoro nikto nie je.... je tu smutno 😔 co je to ta sukromka? tam si pisete viac??

benice
14. dec 2010

@bublina1 Ďakujem ti pekne za radu ... 🙂

benice
14. dec 2010

@likoska ahoj, ja mám 5 dní po tebe termín, čiže 17. júna 🙂

hanahana7
14. dec 2010

nikto tu nie je? 😢 😢 😔

hanahana7
14. dec 2010

@helenkasabinka prosim pekne, pridas ma k vam do sukromnej? dakujem (mozes mi prosim napisat aky je rozdiel v tejto a v sukrom.? tam prispieva viac dievcat? )

bublina1
15. dec 2010

@hanahana7 aj ja by som veru velmi chcela dievcatko. Syncek sice hovori, ze chce bratceka, aby sa s nim mohol hrat. Ale uz ma 5 rokov, tak neviem, ci sa spolu este vyhraju 😅 no keby mal sestricku, iste by sa aj s nou zahral a hlavne ochranoval ju 😉 Tak dufam hanahana, ze nam to vyde na to dievcatko, ked uz mame ine chute ako pri prvom ... 😉 A kolko ma tvoj chlapcek rockov?
ja uz tiez mam brusko, uz aj tie posledne rifle, co som obliekla, mi zacinaju byt male. zatial som pribrala 2 kg. Aj to pomaly zacina vidiet. Este stale sme to nikomu, ani v rodine nepovedali. Chceli by sme to oznamit na Vianoce. Tak sa teraz vsetkych stranim, lebo urcite by si to uz vsimli 🙂
no a s tym fitkom neviem ti poradit. Ale myslim, ze by si mohla tak opatrne si zacvicit. po troske 😅
pri prvom tehu som aj ja pribrala vela, cca 20 kg, ale do pol roka po porode som schudla 30. samo od seba. vobec som necvicila, mozno kojenim .. tak teraz si nerobim starosti, ze kolko priberiem, praveze mam dobry pocit, ze rastiem 🙂

bublina1
15. dec 2010

@hanahana7 aha, uz som si vsimla, ma dva rocky, ze? tak to sa spolu so sestrickou alebo bratcekom iste este spolu pekne vyhraju .. 🙂

kukujka
15. dec 2010

ahojte pridavam sa k vam termin mam cca 10.6.2011

hanahana7
15. dec 2010

@bublina1 ano ano dufam 🙂 inak to bolo neplanovane, najprv som sa zlakla ako to zvladnem ale nakoniec to bude asi idealne...budem to mat za sebou..
inak uz som v sukromke..budem len tam..

hanahana7
15. dec 2010

@bublina1 dufam ze to budu girls 🙂))) ano , aj ja som to po porode schudla...ale zas nemusim byt zase ako slon 😀 a urcite to nie je dobre ani pre telo, pre kozu..chudnut/priberat..
ty nejdes do tzv. sukromky?

reisi
15. dec 2010

ahojte, dievcata byva Vam este zle, vraciate ? Mna to este dost prenasleduje...Pri dcere to bolo tiez narocne ale nie az takto 😝

daniela1974
15. dec 2010

@reisi ja som uz nevracala asi tri tyzdne a uz ani ten smrad a vone mi tak strasne nevadia.
Akurat sa mi dobre toci hlava a som neskutocne stale unavena.

bublina1
16. dec 2010

@helenkasabinka prosim ta velmi pekne, velmi rada by som isla aj ja do sukromnej skupiny jun 2011. Ak je to mozne, velmi pekne dakujem.

bublina1
16. dec 2010

@hanahana7 jasne, velmi rada by som isla. Tebe sa to podarilo akosi rychlo. Ja uz som davnejsie pisala aj internu postu, ale akosi ziadna odpoved. Tak snad ma tam pridaju 😖

@daniela1974 a nebude to nizkym tlakom a nedostatkom zeleza? Na zaciatku som byvala tiez velmi unavena, spala som aj 2x za den, teraz to uz je lepsie ..

likoska
16. dec 2010

@sonnya Z Martina

likoska
16. dec 2010

@bublina1 ahoj a ja by som išla rada do súkromnej skupiny, ale neviem na koho sa mám obrátiť?

helenkasabinka
16. dec 2010

@bublina1 preoac ale treba ma oznacit,ked ma ziadas o pristup lebo ja tuto temu necitam 😒

bublina1
16. dec 2010

@likoska obrat sa na helenkasabinka 🙂 (to je zakladatelka skupiny)

helenkasabinka
16. dec 2010

@bublina1 likoska uz je pridana 😉

nik.a
16. dec 2010

Ahojte dievčatá. Aj ja sa k Vám pridám. My máme termín 22.6.2011. Na poslednom sone 12+2 (podľa UTZ 12+6) 6,8 cm.

nik.a
16. dec 2010

to je divné akoto vypočítal modrý koník že 9 tt?

nik.a
16. dec 2010

Ups... Ja som spravila chybu v nastaveniach.