icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monitas84
28. jún 2011

@cottoncandy Ahoj, som zvedavá, čo Ti zajtra povedia, potom daj vedieť. Podľa mňa Ťa dlhšie nenechajú už prenášať. Uvidíš zajtra ako sa rozhodne doktor. 😉
Nejako sa tým našim maličkým nechce von, pomaly tu každá bude prenášať a potom nám budú vyvolávať pôrod.
Dúfam, že všetky dobre dopadneme. 🙂 😉

cottoncandy
28. jún 2011

@ajjkas
@monitas84
mňa už hádam nenechajú čakať, už na poslednej poradni mi pôrodník vravel, že ak do tejto poradne neporodím, vo štvrtok 30. júna o siedmej ráno nastupujem do nemocnice, takže si myslím, že sa bude držať tohto scenára...iba ak by sa rozhodol nechať ma tam už zajtra... aj tak som prekvapená, že ma nechali prenášať, ja mám tehu cukrovku a všetci mi tvrdili, že vtedy sa prenášať nemá, no u nejako sa tým nezaoberali

monitas84
28. jún 2011

@cottoncandy A čo potom vyvolajú Ti pôrod??? U mňa tiež nechce doktor dlho čakať, keďže mám rizikovú graviditu. Do nemocnice sa mi nechce ísť ležať, radšej nech už tento týždeň porodím.

cottoncandy
28. jún 2011

@monitas84 ja si myslím, že áno...pravdepodobne sa to lekár pokúsi nakopnúť už zajtra, aj by som bola rada, nech už to mám za sebou, lebo to čakanie ma psychicky dosť vyčerpáva

ajjkas
28. jún 2011

@monitas84 ahoj,no tak to ta v tej poradni velmi nepotešil 😒 ale snád ta Dávidko prekvapí a vypýta sa skor 😉 🙂
tak dlho stále čakáme na tie poradne a tak nás tam stále schladia ☹

macaobuchova
28. jún 2011

ahojte kočky,no malému sa stále nechce ist na svet,takže v piatok budem hospitalizovana,a budu vyvolavat,malinko sa otvaram,jaj tak sa bojim,v piatok bude asi 7den po termine,takže doktoe rozhodol načo čakat,jaj držte mi palčeky🙂

cottoncandy
28. jún 2011

@macaobuchova neboj sa, to zvládneme🙂

bubu84
28. jún 2011

@cottoncandy ahojky, no ako? este stale 2v1? 😉

ajjkas
28. jún 2011

@macaobuchova budem ti držat palce,neboj sa,určite to zvládneš,to máš dobrého Dr.,ked ta už nenechá dlhšie čakat 🙂 😉

bubu84
28. jún 2011

ahojte, mame dnes prvu prechadzku za sebou 😉 sa nam dobre hajuska v kociku 😔

ajjkas
28. jún 2011

@bubu84 jééj,tak to je super,že sa už kočíkujete,v dobrom závidím 🙂 určite sa mu dobre spinkalo,na čerstvom vzduchu,to majú detičky radi 🙂

macaobuchova
28. jún 2011

@cottoncandy ty ideš v stredu že?hm joj nech to dovtedy same príde prajem ti to este tuto noccccccc

bubu84
28. jún 2011

@ajjkas to hej, dobre sa mu spinkalo, jemu sa ale dobre spinka vsade kde ho polozime, sa tesime na znovu prebdenu noc 😀

andysok
28. jún 2011

@kaara1980 inak nase deturence ani nechcem dat zaockovat TBC ved nezijem na luniku 9 a tiez to ma urcite rizika

andysok
28. jún 2011

@bubu84 aj nasi by na zaciatku prespali cely den aj noc, mosela som ich budit a oni nie a nie....tak ale to je ine oni boli slabucky a malicky 🙂 dnes sme mali poradnu pekne napredujeme , aj oni uz mi to davaju pocitit -....... place krik a tak 🙂

bubu84
28. jún 2011

@andysok a nie je to povinne?

andysok
28. jún 2011

@bubu84 ani neviem ale od januara uz toto ockavanie nebude......

ajjkas
28. jún 2011

@lucia1981 haloooo??? 😀 😀 ako? už rodíš? 😀 Bolesti už prešli,alebo sa ti to už rozbieha 🙂

andysok
28. jún 2011

@monitas84 joj ty si mi take krasne napisala do fotobloku, joj, dakujem tolku chvalu 🙂 ale to je len dobra foto....brusko je este i ked ozaj celkom rychlo sa regenerujem v porovnani s pred porodom...........je to nebo a dudy 🙂

bubu84
28. jún 2011

@andysok a teraz uz byvaju cez den aj hore? ja mam normalne z toho hrozu, co nas caka cez noc, vratili sme sa z vonku a on stale spi, to nas za teku hodinku a pol caka kupanie a potom ho ulozim do postielky a to by mal uz hajat, ale neviem, ked spi cely den.. 😖 ale asi to je normalne 😉

monitas84
28. jún 2011

@macaobuchova Ahoj, takých tu nás bude asi viac. ☹ Naozaj sa tým bábätkám nejako nechce von. ☹
Možno to čaká aj mňa, keď neporodím tento týždeň tiež musím ísť do nemocnice. ☹
Už len dúfajme, že sa naše miminká vypýtajú von. 😉

cottoncandy
28. jún 2011

@bubu84 stále čakám, ale už nebudem dlho, teda dúfam 🙂

andysok
28. jún 2011

@bubu84 jasne ze je to normalne az na to ze sa nazor odbornikov na toto rozchadza 🙂 v nemocnici mi jeden dr. povedal ze treba budit na silu, druhy dr.ze treba ho nechat spat ze ked bude chciet sa zobudi......... 😀 teraz len asi tri dni sa mi budia ako hodinky kazde tri hodiny, ale niekto mi uz na MK pisal aby som sa dlho netesila,,,,ze to su len vlnky...... 🙂

bubu84
28. jún 2011

@cottoncandy a kedy ides teraz do poradne, uz ta tam rovno asi nechaju, ze? drzime palce a tesime sa na vas... 😉

monitas84
28. jún 2011

@ajjkas Ahoj, no veru nepotešil ma. Aspoň ma mohol vyšetriť, či sa vôbec otváram alebo ako to vyzerá. 😠
Neviem čo malo znamenať či nechcem rodiť dnes, keďže má nočnú službu??? Veď ja mu nemôžem navrhnúť, aby mi vyvolal pôrod no nie? Povedal, že sa budúci týždeň nestretneme, že tento týždeň určite porodím, tak som zvedavá. To bude asi tým bláznivým počasím, že prenášame!!! 😒

cottoncandy
28. jún 2011

@bubu84 neviem, minule mi povedal, že ma v stredu ešte vyšetrí a hospitalizujú ma až vo štvrtok, ale možno to zmení...už nech je to za mnou, lebo som na nervy☹ ...ako vy, som čítala, že malý ma obrátený deň s nocou, zvládaš to? a čo kojenie? lekárka u vás bola, ako sa ti javí?

bubu84
28. jún 2011

@andysok vsak to, aj mne kazdy radil inak, niekto, ze treba budit cez den po troch hodinach a niekto zase, ze treba nechat spat, ze sa zobudi sam, no ja ho niekedy budim, niekedy sa sam zobudi po troch hodinach, ked zisti, ze je moc hladny.. 😉 no uvidime.. hadam to nebude dlho trvat.. a sam zisti, ze kedy je den a kedy noc 🙂

andysok
28. jún 2011

@bubu84 najhorsie u nas bolo to ze ked som zobudila chalana aj tak nula bodov........baba ta sa cspe jedna radost az sa zaduša....ale Maroško robil starosti....ale už je to good....neboj nebude to dlho trvat aj mna dievcata na fore o dvojičkach ubezpečovali i reku pravdu mali 🙂 snad sa to len nevrati ....glg slinka

monitas84
28. jún 2011

@andysok Ahoj, písala som len čistú pravdu, čo sa mi páči, musím pochváliť!!! Obdivujem Ťa, že to zvládaš hneď s dvomi deťúrencami naraz, si šikovná. Môžem sa spýtať aj si po pôrode nejako cvičila, či to si schudla len tak bez týrania? 😀 Vyzeráš veľmi dobre úprimne. 😉

andysok
28. jún 2011

@monitas84 ale tyyyyyyyyyy, no dakujem, 🙂 no cvicila som do 6mesiaca ale na tajnasa nesmela som, ale samozrejem opatrne klasika aerobik od Zori pre tehotne, na konci tehu posledny mesiac som pribrala najviac ved ja som z povodnych 54 pribrala na 75........v konecnom stadiu to bola ale voda-----spuchnuta som cela bola aj rit mi narastla aj vsetko ved vies ako to je, roztiahnuta panva a tak, ......po porode to bolo este horsie s tou vodou......nohy som mala ako svetelny stlp na ulici 🙂 a 5 den ma pustili domov a asi 7, 8 zrazu nikde nic..........teta v nemocnici mi hovorila ze tie nohy su preto ze kojim, nieco s bielkovinami splietala... 😖

bubu84
28. jún 2011

@cottoncandy drzim palce, nech to mas uz co najskor za sebou.. hej, bola, hned na druhy den ako nas pustili domou, v pohode, popozerala maleho a tak, vo stvrtok ideme na prevazenie.. kojit, kojim, hadam mu mliecko staci, inak by tak kludne nespinkal.. je moc zlaty, az na to, ze ma den obrateny s nocou.. 😉 ale snad coskoro sa to zmeni