Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@monitas84 ja som Jakubka mala v 26tke,takže neboj nič ,o 5 rokov ideš na druhé 😀 .A sama uvidíš,ako na tú bolesť zabudneš.Aj to šitie,pred 2 dňami ešte ťahalo,bolelo a dnes ma už len svrbí 😕
@kukujka my sme tiež rozmýšľali že kedy naušnice,ale nechcem ju trápiť.Keď bude staršia.Mne ako dieťaťu prepichli uši a tak mi hnisali,že som nakoniec bola bez naušníc,uši mi zarásti a dala som si ich prepichnúť až v 11tich rokoch a o nič som neprišla veru
@kaara1980 ja uz teraz uvazujem o druhom dietatku dufam,ze ked sa pren na 100 percent rozhodneme tak nan nebudeme musiet tak dlho cakat ako na tuto nasu husenicku.ale myslim,ze kebyze nemam epidural tak o druhom urite neuvazujem hlavne to sitie hodinu a pol by som urcite nevydrzala a na druhe babo by som vobec nepomyslela
@monitas84 no ved dnes som mala poradnu a dr vravela že ak neporodím do utorka tak v stredu idem na príjem do nemocnice. ... ale tak dúfam že to bude tento víkend ... :DDD
@adrianiiita Mne povedal doktor, že ak neporodím tento týždeň, tak tiež musím nastúpiť do nemocnice vo štvrtok. No dúfajme, že dovtedy to budeme mať už za sebou. 🙂 😉
@adrianiiita
@monitas84 dievčatá,ja len dúfam,že tie naše deťúrence nebudú aj neskôr také lenivé,keď sa im už na svet nejak nechcelo 😉
@monitas84 ako budúci štvrtok??? tak to sme na tom podobne 😉 ja ale stále dúfam že cez víkend to príde ... dúúúúfam .... 😎 I ked zatiaľ žiadne bolesti nemám ... 😒
@kaara1980 tak ja neviem či je to lenivosť ale verím že sa im nechce opustiť ten super all inclusive čo tam majú ... 😀
@mondee Gratulujem, veľa zdravíčka, mliečka a radosti. 🙂
@adrianiiita Ahoj, dnes idem na CTG a prietoky,potom sa doktor ešte vyjadrí. Povedal mi, že ak neporodím do termínu čiže 3.júla, tak mám ísť v stredu ráno k nemu na odbery a potom vypíše papiere do nemocnice a nástup do nemocnice by bol štvrtok ráno, ale tiež dúfam, že sa to do víkendu rozbehne. 😉
Ahojte kočky, už od skorého rána pobehujem, chcem mať všetko porobené, keby sa náhodou malý pýtal von. 🙂
Už mám opraté, vyvešané aj navarené. Musím sa dať do parády, tak sa pôjdem aj pekne oholiť, mám zlé skúsenosti s holením v nemocnici, nemajú cit. 😠 Potom už len čakať kedy to príde.
Snáď sa viac dozviem dnes na prietokoch a CTG. Dúfam, že sa doktor vyjadrí, že ako to vidí. 😠
@monitas84 mal 3.96kg a 50 cm.porod bol ako moj vysnivany,prva kontrakcia okolo 2 rano,potom som pozerala mafstory ako rodila pipina takze sme dychali spolu.do nemocky sme prisli okolo 5 na 5 cm otvorena.slo to fakt velmi rychlo,ked som pytala epiduralku bola som uz na 9 cm takze som to zvladla bez nicoho,akurat ma neusetrili poriadneho nastrihu,ale to mi uz bolo jedno.
Tak kto je tu ešte z čakateliek?? Dnes máme posledný júnový den,tak šup-šup po detičky 😀 😀
@ajjkas Súhlasím s Tebou, to by bolo krásne keby to bolo 1.júla napríklad. 😉
Ale samozrejme, hlavne nech sme zdraví a nech všetko dopadne dobre, rýchly a bezbolestný pôrod. 🙂
Nech to už máme čím skôr konečne za sebou a nech ideme domov s našimi detičkami z pôrodnice, doma je len doma!!! 🙂 Dobre ja idem, potom dám vedieť čo bolo, zatiaľ sa mi drž a čakaj ma!!! 😀
dnes uz konecne mame karticku poistenca bola stratena na poste hlavne,ze som ju tam uz vcera hladala a odbili ma,ze tam urcite byt nemoze ,ze chybu musela urobit poistovna

@monitas84 ahoj ja som stastna,ze sme sa o babo zacali snazit tak skoro lebo nam to trvalo rok a pol kym sa podarilo mala som rozne problemy aj dr sa vyjadrila,ze v 30tke by to u mna uz asi neslo potrat bol aj u mna lebo malickemu nebilo srdiecko hlavne,ze som vsetko prekonala a mam liusku pri sebe