icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
29. jún 2011

@monitas84 ahoj ja som stastna,ze sme sa o babo zacali snazit tak skoro lebo nam to trvalo rok a pol kym sa podarilo mala som rozne problemy aj dr sa vyjadrila,ze v 30tke by to u mna uz asi neslo potrat bol aj u mna lebo malickemu nebilo srdiecko hlavne,ze som vsetko prekonala a mam liusku pri sebe

monitas84
29. jún 2011

@kukujka Presne už bude len lepšie. Tak vieme jedna druhú pochopiť, keďže sme prežili rovnakú bolesť.
Tešme sa z našich detičiek, no ten náš musí najprv ísť von, snáď si tam neurobí domček. 🙂

kukujka
29. jún 2011

@monitas84 no len pockaj aby ta este dnes v noci neprekvapil a nevypytal sa von

monitas84
29. jún 2011

@ajjkas Ty si asi fakt dnes už išla rodiť aj s Luciou naraz. 🙂 Pekne ste ma v tom nechali samú. Myslím na Vás, nech všetko dopadne dobre. 🙂 😉

monitas84
29. jún 2011

@kukujka Neodišla mi ani zátka nič sa nedeje ešte, len tie bolesti a pichania začínajú, lebo ležím, keď som v kľude vystrája najviac.Nech ma len prekvapí aj tak to musím nejako prežiť a zvládnuť, veď ma to počká.

kukujka
29. jún 2011

@monitas84 mne tiez neodisla zatka ja som ani bolesti nemala len mi voda zrazu odtiekla.ved uz to u teba urcite nebude dlho ked si vydrzala taky dlhy cas od zaciatku tak uz to dako vydrzis.ale verim,ze tieto dni ti idu poriadne dlho.

monitas84
29. jún 2011

@kukujka Vieš že ani nie, stále niečo robím, hrabem sa v záhrade napríklad. 😀 Musím niečo stále robiť. Aspoň sa nestíham nudiť. 🙂 😉

kukujka
29. jún 2011

@monitas84 ja som bola rovnaka este den pred porodom som behala po parku a pomahala rodicom v zahrade mne to tehotenstvo strasne rychlo prebehlo

kaara1980
29. jún 2011

@monitas84 ja som Jakubka mala v 26tke,takže neboj nič ,o 5 rokov ideš na druhé 😀 .A sama uvidíš,ako na tú bolesť zabudneš.Aj to šitie,pred 2 dňami ešte ťahalo,bolelo a dnes ma už len svrbí 😕
@kukujka my sme tiež rozmýšľali že kedy naušnice,ale nechcem ju trápiť.Keď bude staršia.Mne ako dieťaťu prepichli uši a tak mi hnisali,že som nakoniec bola bez naušníc,uši mi zarásti a dala som si ich prepichnúť až v 11tich rokoch a o nič som neprišla veru

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 ja uz teraz uvazujem o druhom dietatku dufam,ze ked sa pren na 100 percent rozhodneme tak nan nebudeme musiet tak dlho cakat ako na tuto nasu husenicku.ale myslim,ze kebyze nemam epidural tak o druhom urite neuvazujem hlavne to sitie hodinu a pol by som urcite nevydrzala a na druhe babo by som vobec nepomyslela

monitas84
29. jún 2011

@kaara1980 To som úprimne rada, že nebolí, svrbenie je snáď príjemnejšie. 😉 Tiež si myslím o pár rokov si zmyslíme druhé bábo, človek zabudne. 🙂

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka ja som to 2x zvládla aj bez epi,ale musím uznať,že to tvoje šitie by som asi ani ja nezvládla.Ale našťastie mi dr napischal umrtvovaciu injekciu,ale aj tak som to dosť 😒 cítila

kaara1980
29. jún 2011

@monitas84 zabudneš a keď si spätne vybavíš tie pocity,obdobie keď si domov donesieš ten malý uzlíček...budeš to chcieť zažiť znova

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 preto obdivujem vsetky zeny co to zvladli bez epi,ja som strasna citlivka

adrianiiita
29. jún 2011

@monitas84 no ved dnes som mala poradnu a dr vravela že ak neporodím do utorka tak v stredu idem na príjem do nemocnice. ... ale tak dúfam že to bude tento víkend ... :DDD

monitas84
29. jún 2011

@adrianiiita Mne povedal doktor, že ak neporodím tento týždeň, tak tiež musím nastúpiť do nemocnice vo štvrtok. No dúfajme, že dovtedy to budeme mať už za sebou. 🙂 😉

kaara1980
30. jún 2011

@adrianiiita
@monitas84 dievčatá,ja len dúfam,že tie naše deťúrence nebudú aj neskôr také lenivé,keď sa im už na svet nejak nechcelo 😉

adrianiiita
30. jún 2011

@monitas84 ako budúci štvrtok??? tak to sme na tom podobne 😉 ja ale stále dúfam že cez víkend to príde ... dúúúúfam .... 😎 I ked zatiaľ žiadne bolesti nemám ... 😒

adrianiiita
30. jún 2011

@kaara1980 tak ja neviem či je to lenivosť ale verím že sa im nechce opustiť ten super all inclusive čo tam majú ... 😀

janina7911
30. jún 2011

@mondee Gratulujem, veľa zdravíčka, mliečka a radosti. 🙂

monitas84
30. jún 2011

@adrianiiita Ahoj, dnes idem na CTG a prietoky,potom sa doktor ešte vyjadrí. Povedal mi, že ak neporodím do termínu čiže 3.júla, tak mám ísť v stredu ráno k nemu na odbery a potom vypíše papiere do nemocnice a nástup do nemocnice by bol štvrtok ráno, ale tiež dúfam, že sa to do víkendu rozbehne. 😉

monitas84
30. jún 2011

Ahojte kočky, už od skorého rána pobehujem, chcem mať všetko porobené, keby sa náhodou malý pýtal von. 🙂
Už mám opraté, vyvešané aj navarené. Musím sa dať do parády, tak sa pôjdem aj pekne oholiť, mám zlé skúsenosti s holením v nemocnici, nemajú cit. 😠 Potom už len čakať kedy to príde.
Snáď sa viac dozviem dnes na prietokoch a CTG. Dúfam, že sa doktor vyjadrí, že ako to vidí. 😠

mondee
30. jún 2011

@monitas84 mal 3.96kg a 50 cm.porod bol ako moj vysnivany,prva kontrakcia okolo 2 rano,potom som pozerala mafstory ako rodila pipina takze sme dychali spolu.do nemocky sme prisli okolo 5 na 5 cm otvorena.slo to fakt velmi rychlo,ked som pytala epiduralku bola som uz na 9 cm takze som to zvladla bez nicoho,akurat ma neusetrili poriadneho nastrihu,ale to mi uz bolo jedno.

ajjkas
30. jún 2011

@monitas84 ahoooj,no rodit som ešte nesla,len mi vcera nesiel net,nejaký výpadok 🙂 pozeram,ze ty si bola vcera aktivna,šikovnica 🙂 no vyzera to,ze to budu ozaj julovcatka,ale nevadi,pockame na seba? 😉 idem si este docitat prispevky zo vcera.

ajjkas
30. jún 2011

Tak kto je tu ešte z čakateliek?? Dnes máme posledný júnový den,tak šup-šup po detičky 😀 😀

monitas84
30. jún 2011

@mondee Ahoj, no super, naozaj si mala krásny pôrod. 🙂 Oliver má pekné miery, pekný veľký chlapec. Tiež by som chcela mať taký pôrod ako Ty rýchly a málo bolesti. Dúfam, že aj ja napíšem takto pekne o tom ako Ty. 🙂

monitas84
30. jún 2011

@ajjkas Ahoj, už som bola v tom, že to máš za sebou, myslela som na Teba stále. 🙂 😉
Tak som v tom ešte neostala sama, asi naozaj budeme mať júlovčatá. 🙂
Potom Ti napíšem ako som dopadla dnes na CTG a prietokoch. Dúfam, že sa doktor aj vyjadrí, že ako to s nami vyzerá.

ajjkas
30. jún 2011

@monitas84 no to určite napíš,som velmi zvedavá,necítim sa síce,na porod,ale ked Dr.,povedal,že do piatku to bude 😖 No,ale to by bolo super,keby to bolo 1,alebo 2 júla,ale hlavne nech sú detičky zdravé,ten dátum može byt aký chce,aj tak to bude najkrajší den 🙂 (dúfam)

monitas84
30. jún 2011

@ajjkas Súhlasím s Tebou, to by bolo krásne keby to bolo 1.júla napríklad. 😉
Ale samozrejme, hlavne nech sme zdraví a nech všetko dopadne dobre, rýchly a bezbolestný pôrod. 🙂
Nech to už máme čím skôr konečne za sebou a nech ideme domov s našimi detičkami z pôrodnice, doma je len doma!!! 🙂 Dobre ja idem, potom dám vedieť čo bolo, zatiaľ sa mi drž a čakaj ma!!! 😀

kukujka
30. jún 2011

dnes uz konecne mame karticku poistenca bola stratena na poste hlavne,ze som ju tam uz vcera hladala a odbili ma,ze tam urcite byt nemoze ,ze chybu musela urobit poistovna