icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

cottoncandy
29. jún 2011

@macaobuchova ja sa snažím na to nemyslieť, skôr mám obavy zo samotného nemocničného prostredia, nikdy som nebola hospitalizovaná, tak to bude zajtrajší deň moja premiéra... hádam ma už budú nejako navigovať

macaobuchova
29. jún 2011

@cottoncandy hovor mi niečo.ani ja som nebola ešte hospitalizovaná,ja si neviem predstavit lahnut do tej posteli cudzej,totiž som fajnova,mám stým problém:(,no ale sme hádam ženy a zvladneme všeličo 😉

cottoncandy
29. jún 2011

@macaobuchova no musíme, iná možnosť nie je

macaobuchova
29. jún 2011

@cottoncandy budeme mat julové babetka🙂

kukujka
29. jún 2011

@sissika ja zas v tehotenstve vobec ani ma to nenapadlo az teraz prisli chute

janka830
29. jún 2011

@kaara1980 Ahoj nie neočkovali nás vôbec vraj máme zavolať na budúci týždeň lebo nie sú vakcíny... 😒

kaara1980
29. jún 2011

@janka830 tak to som zvedavá,či nás 8meho zaočkujú.Antolská vraj ešte má ,len na smolu cez víkendy sa tam neočkuje

kaara1980
29. jún 2011

dnes tatko kúpil malej kúpacie vedierko,tak večer skúšame 😕 😀

ingemor
29. jún 2011

@kaara1980 ..to som zvedava..daj vediet ako sa malej paci vo vedierku..tiez som na to pozerala, ale neviem si to predstavit.. 😵

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 ja som moju kupala vo vanicke a revalaaaa strasne az raz ked bol manzel dlhsie v praci tak sa mi nechcelo natahovat s vanickou tak som ju okupala v umyvadle tak sa jej velmi pacilo odvtedy kupem tam len neviem co bude ked podrastie a uz sa do umyvadla nezmesti

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka kúpiš lavor 😀 .No okúpala som ju v tom kýbly a zo začiatku revala,ale potom bola spokojná,len sa musím naučiť ako ju držať.Ja som zakaždým zatiaľ kúpala sama ☹ ,je to naháňačka naťahovať sa sama a ešte popri tom aj na dieťa dohliadať...musím si nájsť dáky systém

monitas84
29. jún 2011

@cottoncandy Ahoj, aspoň to už budeš mať za sebou. Keď sa Ti Veronika narodí 1.júla to budeš mať krásny dátum. 🙂 Prajem Ti len to najlepšie, nech to máš rýchlo a čo najmenej bolestivo za sebou. Budem na Teba myslieť. Už nás tu neostalo veľa. Možno aj ja porodím vyvolávačkou, uvidíme ako to dopadne.

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 super ked sa jej pacilo,mne to tiez vadilo stale sa natahovat s vanickou takze mi aj vyhovuje,ze sa jej umyvadlo paci.nemas nejake foto toho vedierka?si to neviem predstavit

monitas84
29. jún 2011

@macaobuchova Ahoj, aj Ty ideš? Veď tu ostanem ozaj sama čakať. 🙂 Tak sa tiež drž. Aký slávny ten 1.júl. 😉
Budem na Teba tiež myslieť. 🙂 😉

monitas84
29. jún 2011

@cottoncandy
@macaobuchova
Súhlasím s Vami baby. Mne stačí, keď prídem do nemocnice len na tie prietoky a CTG a chytá ma panika z toho nemocničného prostredia, no hrôza. Asi sa toho viac bojím než samotného pôrodu, preto, že som bola už viac krát hospitalizovaná, ach jaj. ☹ 😒 Nech to máme už naozaj všetky úspešne za sebou, nech sme už doma s našimi bábätkami. 🙂

monitas84
29. jún 2011

@ajjkas Kde si žienka? Čo porábaš dnes? Tiež si tu dnes málo. Ja som pred chvíľou skončila v záhrade kopala som burinu, pomáhala mi mama. Nejako neobsedím, lebo by som sa unudila na smrť. Teraz ešte chystám večeru pre drahého. Ale už som staršne vyšťavená, unavená, už len naozaj oddychovať.
Pozerám, že cottoncandy, macabuchova, Ty a ja budeme mať júlovčatá!!! 🙂 😉 Lucia to podľa mňa bude mať za sebou skôr. 🙂

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka odfotila som ti ho len takto,lebo keďže som bola sama,nemal kto fotiť 😠 .Ale nabudúce už hádam bude kúpať so mnou aj tatko.Inak je dosť hlboký a je tam čiara pokiaľ môže byť voda

kukujka
29. jún 2011

@kaara1980 dakujem asi to aj my budeme riest tak isto lebo ked sa vrati moja mamina z nemecka a uvidi ako ju kupem v umyvadle tak aj osedivie.a aka bola cena?????

monitas84
29. jún 2011

@kaara1980 Ahoj to vyzerá super, podarené. 🙂 V tom sa Lucia cíti podľa mňa ako v brušku, preto sa jej to páči.
Ako sa máte s maličkou? Dobre sa hojíš?

kaara1980
29. jún 2011

@kukujka náhodou,to nerieš že v umývadle...Ja som Jakubovi kúpila obyčajný škopok a keď sme u našich ,tak sa kúpe stále len v ňom (a to sa tam ledva vtrape).Tento stál 19euro,mali zlacnený z 26e.Ale na nete som tiež videla za 18e
@monitas84 ahoj...no dnes to bolo také skúšobné,ale naozaj sa tam ukľudnila a vraj je to super pre kolikové detičky.Ja sa hojím pomaly,ale je to lepšie čo ma moc teší 😀 .Pri pôrode som drahému prísahala,že 3 dieťa nech odo mňa nečaká a ja som sa dnes normálne pristihla pri tom,že možno raz.... 😀

nenullienka
29. jún 2011

@fleuerette a ten nutrilon je po zarobení hustejší? Lebo keď mu dám redší tak grcká.

monitas84
29. jún 2011

@kaara1980 To Ťa teda obdivujem. 🙂 Ja budem rada, keď budeme mať nášho Dávidka, potom uvidíme. 🙂 Ukáže čas a hlavne zážitky z pôrodu.

kukujka
29. jún 2011

babule co mate dievcatka kedy mate v plane prepichovat uska???? ja asin este pockam kym bude vacsia lebo ked sa zlosti tak je cela besna a nechcem si predstavit co by narobila keby vtedy ruckami o nausnicku chytila.minule nervila a ruckou sa do tym dlhych vlaskou zachytila a kvakala sa trubka malicka a samozrejme ,ze s toho revala este viac

nenullienka
29. jún 2011

Dievčence dávate detičky do šatky alebo do klokanky, čo je pre dieťatko lepšie?

adrianiiita
29. jún 2011

Ach baby dnes mám termín ... ja už chcem porodiť ... a žiadne signály že by sa to blížilo ☹

mondee
29. jún 2011

konecne aj ja sa pripajam do klubu junovych babatiek.oliver sa narodil vcera 28.06 o 7.40.

kukujka
29. jún 2011

@nenullienka ja vazne uvazujem o satke,alebo klokane lebo mala vydrzi aj tri hodiny vkuse hore a v postielke sama asi len tak cca 20min inak by sa stale len nosila na rukach

monitas84
29. jún 2011

@kukujka Ahoj, teraz som si všimla, že máš 22 rokov. 🙂 Super, že si dlho nečakala a už si mamička. My sme s manželom spolu 8 rokov, z toho teraz v auguste budú tri roky, čo sme manželia. Takže ani neviem na čo sme vlastne čakali, už sme tiež dávno mohli byť rodičmi. Prišli do toho žiaľ aj tie potraty v roku 2009, ale mohlo to byť skôr a inak by som to možno znášala pred pár rokmi. Dôležité je, že náš maličký je už napriek všetkým trápeniam konečne na ceste.Vynahradí nám dúfam to všetko zlé v živote. 🙂

monitas84
29. jún 2011

@mondee Ahoj gratulujem, pekné meno ste vybrali.Aké mal miery maličký? A aký bol pôrod? Prajem všetko najlepšie, hlavne zdravíčko. 🙂

monitas84
29. jún 2011

@adrianiiita Ahoj, tak možno budeš mať aj Ty júlovčatko. 🙂 U mňa sa tiež ešte nič nedeje, som aktívna až až. Akurát som si všimla, že maličký mi nejako poklesol dolu, cítim ho nízko.