Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@zajo79, ja som dnes praveze u lekara bola. Robil mi sono a svatosvate tvrdil, ze podla neho tehotna nie som. Na uzv nevidel nic ani potom vaginalnym ultrazvukom ani normalnym.
POvedal, ze tehotenstvo to nebude a ze ak by naaaaaaaaahodou sa ukazalo, ze je, ze by lieky aj tak nedaval minimalne do doby, keby mala nastupit akoze dalsia menstruacia.
Nechal mi urobit krvne testy na HCG, co mi volala o hodinu sestricka, ze je to pozitivne. On uz to ale nevedel, lebo mne kazal volat az v pondelok a odisiel na dovolenku. Len sestricka to nevydrzala a testy urgovala, aby som to mala hned a este mi aj na mobil volala, zlata, ze je to tam 😵
Ale s liekmi mi bolo jasne povedane, ze ziadne nebudu
Ahojte rada by som sa aj ja pridala do tejto témy, tehu mám vpodstate potvrdené lebo som bola už u Dr ale bola to len mini guľka a odhadli to na 3-4 týždeň takže sa pomaly začíname tešiť
@tehula určite to treba odsledovať. lebo pri vysokom HCG by malo byť na sone niečo vidieť. nechcem strašiť, ale ak je hcg vysoké a na sone nič nevidieť, môže ísť aj o mimomaternicové tehotenstvo. samozrejme, nechcem Ti nič v zlom, ja len hovorím zo svojej skúsenosti. v lete tak ako dadaga povedala, sme obe prežili svoje. ja som napríklad chodila každé dva dni do nemocky na kontrolné odbery hcg a robili mi vždy aj sono. ale veď uvidíš. ja by som hlavne byť tebou, ak sa to špinenie zhorší, určite šla do nemocnice. za to nič nedáš, ja som tam bola už ako na klavíri.
aj vam chuti tak strasne jest? ☹
no mne ako kedy zistila som,že papám aj to čom som nemala rada teda hlavne to 😀 ale ja som dosť chudunké žieňa takže ja sa poteším každému kilu hore 🙂 pri prvom tehu som pribrala 11kg a hned po porode som mala 49kg 😀 😀
s co manzel, oznamili ste mu to dnes?
No už sa nheviem dočkať teda malý 😀 náš tatino robí v zahraničí takže chodí domov neskor 😢 a ty?či počkáš až na ten nedelný obed? 😉
no asi ano, snad dovtedy vydrzim 🙂
mam strasne nafuknute brusko a este k tomu problemy so stolicou mi teraz zacali, moj mm uz vcera poznamenal ze mam brusko ako tehulka 😀 😀 😀 mala som co robit aby som sa zdrzala
ja sa to bojim aj do statusu napisat..zatial. 😅
zle vam zatial nieje?
ani mne nič nie je, ani pri prvom tehu mi nebolo zle, tak dúfam, že ma to aj tentoraz obíde. 🙂
to este len pride.. za dva tri tyzdne
Ak môžem..?... rada by som sa ku vám pridala. Vo štvrtok som nevydržala a urobila som si test na ktorom sa objavili 2 //. Jedna bola este samozrejme slabšia, ale verím že bude už len silniet... 🙂
@tehula ale to nie je pravda,ze na to nie su lieky..su a ja by som na tvojom mieste isla hned v pondelok lekarovi a hned inemu a nie tento co ti povedal,ze tehu nie si... ver tomu, ze su na to preparaty vola sa to,ze duphaston a je to hormon zlteho telieska na udrzanie tehotnosti... tak radsej si zajdi sa poradis s inym lekarom..
s bajlinkou vieme o com piseme... drzime ti palec....
baby neviem co robit, myslela som si ze dnes uz bude lepsie, stale mam teplotu, tak 37,5 a mam zapalene asi zrejme nosne mandle, potim sa a potim a potim ☹
ide to so mnou uz par dni, neublizim drobcekovi? 😒
@danula2 ja som na to podobne, akurát teda, že sa nepotím, ale kašlem a soplím už 3 týždňa, v podstate asi odvtedy čo som otehnotnela. Dávala som si tie homeopatiká oscioco... (neviem ako sa to píše), trochu zabrali, už toľko nesoplím, ale nos mám stále zapchaný a kašlem stále. Teraz dávam cibulový čaj, calcium a muž mi nakrájal cibulu do medu a to si dávam. No ak to neprejde, budem nútená ísť k lekárovi budúci týždeň, len neviem čo mi môže dať, viem, že sa s ATB môže penicilín, no neviem či aj v takomto skorom štádiu. Tiež riešim, že čo je lepšie pre drobca, či to, že sa s penicilínom vyliečim, alebo to, že mám v tele bacile 😠
@10andrea12 kraaaasne gratulujem 😵
@helenkasabinka dakujem velmi pekne, tiez blahozelam k krasnym //

nerobit paniku... i ked do 11teho by som necakala. A to vtedy nevidel?? to nechal tak?
nemusi to znamenat nic, spinenie moze byt, ale radsej si to preverit u lekara. clovek bude mat srdce namieste.