Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@nenullienka tak ale aspon zaspinka, len moj maly, ten sa napapa a nezaspinka, bud place, alebo sa len tak mrvi, ale hadam to bude uz coskoro lepsie, dufam, ze mu mliecko staci, lebo ja iba kojim a neprikrmujem ho.. ty nekojis asi, ze?
@bubu84 ja nekojím, my sme od pôrodnice na UM. Ja tiež dúfam, že sa to upraví. Mama mi vravela, že po 3 mesiacoch, ale ja som skeptická 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 . No musíme len vydržať.
@nenullienka no to musieme vydrzat, vsak nic ine nam nezostava.. 🙂
ako vas tu citam zienky vidim ze mame podobne problemy 🙂 ani moja nechce v noci spavat...ked sa napapala a potom som ju chcela ulozit samozrejme sa zobudila a davaj zas odznova prsnik ucicikat,ale niekedy ju nedavam do kosika spat pretoze tu ju musim dost vysoko zdvihat,necham ju spat pri mne na posteli,zatial to funguje 🙂 aj ja som niekedy hotova ked uz 3 hodinu mrnci a place a ja neviem co s nou,juuuj uz som si aj poplakala,,,a niekedy myslim na baby tu z MK ze kolke su asi rovnaky cas hore a maju rovnaky problem tak aj to ma niekedy ukludnuje ze nie som sama 🙂 🙂
@silviadaisy30 veru, asi to mame mnohe rovnake s tymi nasimi babatkami.. 😉 tiez som uz dost poplakala,ale musim sa ukludnit, lebo malicky to moze zo mna citit, ze som nekludna a potom viac a viac place.. niekedy mam fakt pocit, ze mu mliecko nestaci, ale potom by asi nespinkal vobec a ani by nekakal.. teraz uz spinka vyse 3 hodin, budem ho musiet prebudit na papanie, juuj a zase budeme prekakany az po chrbat... 😀
baby este sa chcem opytat: balite svoje babetka do perinky?ja moju malu nie no ale niekedy ked uz neviem co a ako a furt rozhadzuje nozickami a rucickami tak ju tak natesno zabalim do deky lebo perinku nemam,no a niekedy pomaha,.... 🙂 mam aj ten vak na spanie ale este som ho nepouzila,ani neviem ako by som ju mala potom obliect na noc,ci by jej tam nebolo horuco...minule som ju nechala len v kratkych bodinkach a prikrila dekou a aj tak mala spotene pod kolienkami....
@monitas84 cez firmu BUONA NOTTE v Bratislave, web http://www.chrapanie.sk ,znacka NANNY, to pozicanie sa nam zdalo take najvyhodnejsie, kupovat sme nechceli- novy je dost drahy a stary sme nechceli kupovat..
@silviadaisy30 ja maleho do perinky niekedy balim, bud do klasickej, to vacsinou po kupani, ako bolo teraz chladnejsie, ale niekedy ho balim do zavinovacky aj cez den, ked mam pocit, ze mu nie je dobre, v perinke sa niekedy tak ukludni.. 🙂
dnes sme boli na poradni vazime uz 3760g takze vyborne priberame len ja som daka chora to vsetko stoho hnusneho pocasia a zevraj leto dufam,ze mala odomna neochorie
Ahojte maminky,ja som tu tak davno nebola,no akosi som bola v jednom kole az teraz sa to zacina troska lepsit...moj maly hlados stale len papa a kaka takze nsie ani nerobim...ja uz tiez prkrmujem lebo co sme prisli z nemocnice zo 40 ml skocil na 100 behom dvoch dni.. malinky pekne pribera uz ma 4500 g a to sme doma dva tyzdne..drzim palecky vsetkym co kojite lebo je to troska boj .ked mi mliecko nestacilo tak som to brala ako prehrany boj .sice prikrmujem ale stale este mam mlieco a kolko tolko ale je ..teraz sa mi maly vysypal je vyhadzany,doktork a nam zakazala pouzivat johnsons kozmetiku ze to ma koli tomu..tak mueli sme biodermu kupit je to teda pekne drahe ale stoj to urcite za to..no a este jedu malu starost riesime a to ze maly ma zlomenu klucnu kost takze nesmie lezat na brusku ,takze ked ho chcem dat odgrgnut a polozim si ho bruskom na mna tak sa mu to nepaci a nejde nam to no a potom ho boli brusko ..takze hladam sposob ako ho dat odgrgnut...
@leni831 Ahoj, už si mi tu chýbala. 🙂 Krásne fotky, máš krásneho chlapčeka. 🙂 Dúfam, že sa mu polepší. Zaujímavé, že mu nesadla Johnsons kozmetika, mnohé to používajú. Ja vyskúšam na toho nášho potom asi ten Bubchen, uvidíme či mu to bude dobré.Ale najprv sa musí už konečne narodiť. Termín som mala včera a zatiaľ sa nič nedeje. ☹
@leni831 tak ze tiez mas takeho maleho hladosa? aj moj malicky by stale len papal, ale ja neprikrmujem, ja ho len kojim, dufam, ze mu staci, ale hadam hej inak by nekakal a vobec by nespinkal.. uvidime co povie vo strvrok lekarka, kolko pribral, lebo za tyzden len 120 gramov, lekarka sice povedala, ze to je dobre, ale mne sa to stale zda malicko.. 😒
@monitas84 neviem či to robí počasie ... ale dnes je celkom fajn ... práveže by som nechcela rodiť v 30-tkach horúčavách ... neviem či by to bolo zas ideálne počasie ... ale tak uvidíme ... Ale inak sa cítim úplne v pohode ... Dnes som behala po meste od rána ... a aj so psíkom som behala a konečne som došla domov o piatej ... a stále žiadne náznaky nič. ... som úplne v pohodičke .. tak zajtra skontrolujem tašku dobalím posledné veci a v stredu ráno môžem vyraziť ... 🙂 Budem na teba myslieť ... ved potom si teda napíšeme :D
neviete niektorá ako to je keď máte podozrenie že malinké má reflux?... 😒 musí vás doktorka poslať na vyšetrenie alebo ako...?mne sa to nezdá...moja malá papá ale neodgrgne si a potom niekedy sa jej to mlieko vracia či je to len z toho neviem. ale inak je kludná spí po papaní, sem tam ju bolí brucho
@adrianiiita Tak Ty si tiež poriadne aktívna žienka. 🙂 V stredu budeš mať vyvolávačku, keď sa dovtedy nič neudeje? Ja tak budem vo štvrtok. Tak nech nám to dopadne čo najlepšie, nech sme spokojné a nech máme zdravé detičky. Držím palce. 🙂 😉
ahojte kočky...my sme sa dnes zdarne presťahovali.Hip hip hurá.som vyšťavená...malá bola dnes obzvlášť nejaká nepokojná.Takže som prádlo do skrine rozdeľovala jednou rukou,lebo v druhej som držala Luciu,ale zvládli sme to 😀 a aspoň som vyskúšala baby vysielačku s kamerou,ktorú proste ten môj drahý musel kúpiť.
Inak aj vaším drobcom liezla dole koža z ručičiek a nožičiek?
@monitas84 ďakujeme,len som zvedavá aká bude prvá noc...ani len byt ,okrstiť, nemôžeme 😕 ☹ .Bude to musieť ešte mesiac počkať ☹ ,skôr si netrúfnem.Ale najviac sa aj tak vytešuje Kubko,chudiatko ak chcel byť v našj garsonke sám,musel sa zavrieť na chodbu 😕 .Len si tu teraz musíme nájsť dáke ihrisko a dákych parťákov.
Ono tá vysielačka s kamerou...ja neviem,podľa mňa stačili obyčajné vysielačky 😒 ,ale náš tatko to vyriešil bezo mňa,kým som bola v pôrodnici a postavil ma pred hotovú vec
@leni831 Ahoj, čítala som o vašich problémoch s Johnson a musím povedať, že nie si prvá. Mne kamarátky odporúčali obyčajné mydlo Bupi, že to úplne stačí. Biothermu poznám, je veľmi dobrá, mala by všetko ukľudniť. A môžem sa opýtať? Tá kľučná kosť sa Vám ako pritrafila? to si ani neviem predstaviť pri takom malom bábätku. To má normálne sádru?

@bubu84 no ja som na tom podobne, len ten môj Matej papá každé 2-3 hod. tiež si neodgrgne. Síce zaspí ale po 2 hod. je zase hore. Tiež ho bruško nebolí, kaká, ciká má aj vetry pravidelné, ja som už s toho hotová. Ja ani zaspať nestihnem a už znovu pýta papať. A cez deň sa chce kočíkovať. V kočíku spí aj 3-4 hod. Ale ke´d nemám včas nachystané mlieko tak tak reve až sa zadúša 😅 😅 😅 😅 😖 😖 😖 😖 😖