Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Baby ja mám jednu otázku, ako teraz obliekate bábätká? A akú izbovú teplotu máte v spálni, kde je malé? Dávate čiapočku aj vnútri, moja mama stále hysterčí, že bábo musí mať stále čiapočku, ale čo ja viem... Fakt?
@monitas84 No v stredu určite nastupujem do nemocnice ... neviem ale určite mi budú robiť vyšetrenia a tak .. a dúfam že hned teda nebudú zbytočne strácať čas a dajú hned vyvolávačku ... ked už tak nech to mám za sebou čo najskôr ... 🙂 však to hlavne aby naše detičky boli zdravé ... :D
@adrianiiita Ahoj, tak veľa šťastia. Budem na Teba myslieť, mňa to čaká možno vo štvrtok. Hovorí sa, že pri vyvolávačke je rýchlejší pôrod, uvidíme. Možno dovtedy aj porodíme. 😉 Držkaj sa. 😉
Ahoj, mna dnes celý deň pobolieva podbruško a bruško mi tvrdne, ale inak nič. Tiež som zvedavá koľko budeme prenášať.... koľko nás nechajú. Ty tuším nastupuješ vo štvrtok, nie?
ahojte,tak ja uz to mam za sebou,porod katastrofa,ale uz som zabudla,rodila som 7hod,kontrakcie od zaciatku v intervloch 2minuty,na pase v 100 tooroch ale nie a ie sa otvorit,az po oxytocine,potom som tlacila ale len pri 7prstoch,dlhsie sa nedalo.Vnutri ma potrhalo,aj ma nastrihli.Zasivali ma pol hodinu,ale vsetko prebolelo a stoji to za to.Zo zaciatku problemy a ragadami,neskor mala Nelka zltacku,ale sme doma,teraz sa pasujeme s vyhadzanym bruskom a nozickami,kupeme sa v kamilkach a natierame calciovkou.Mliecka mam zatial dost,mam aj vahu pre istotu sa vazime,kolko vypijeme.Mala si dakedy potiahne aj 100ml.Inak normal u nej je od 60ml.Chcem sa spytat odkedy sa moze davat babatko na brusko?
v noci sme s malou museli na pohotovst rovno si ju nechali na dojcenskom oddeleni mna poslali domov nakolko som mala horucku 38,5 a nebola by som schopna sa o nu postarat esteze byvame blizko pri nemocnici kaze 3hod jej manzel nosi mliecko co si odsavam mne je stale nanic nemam ziadne lieky len bioparox a medipyrin co mi je asi na hovno a este je aj sviatok a moja dr.nerobi neviete nahodou niektora co by mi mohlo zrazit horucku a co mozem ked kojim?????????zajtra uz pojdem do nemocnci za malou nenecham ju tam samu aj ked mi este nebude dobre dako to budem musiet zvladnut
@shawn7 Ahoj. V stredu idem na tie odbery a vo štvrtok nastupujem do nemocnice. Už sa začínam báť. ☹ 😒
Veľmi sa to blíži. Ach jaj. Včera večer ma dlho pichalo, bolelo dolu, potom som si dala teplu sprchu okolo krížov a pod bruškom a bolo dobre, kľudne som spala. Bruško aj mne už veľmi dlho tvrdne.
Veľmi dúfam, že vo štvrtok budú aj niečo teda robiť, nechce sa mi tam len tak ležať, nech teda vyvolajú pôrod.
Chcem to mať už za sebou. Prajem Ti všetko dobré, drž sa. Potom daj fotky a napíš aký si mala pôrod.
ahojte baby, spomínali ste tu kvapky SAB SIMPLEX, kto ich používal? Pomáhali? Ako a koľko ste toho dávali??? Ja si už nepamätám, čo ste o nich písali, a nechce sa mi spätne hľadať, kde to bolo ...
@fixi3
@monitas84
@kaara1980 neviem preco si ju tam rovno nechali,ale uz som sa zmierila s tym,ze tam si s nou lepsie poradia a lepsie pomozu ako ja tu doma,plakat mi uz nepomoze tak sa snazim byt v klude nech ma aspon mliecko to je jedine co mozem pre nu teraz urobit,manzel chodi kazde tri hodiny s mlieckom tak mame aspon stale nejake informacie sestricky su velmi mile a verim,ze je v dobrych rukach.volala som aj s dr.a vravel,ze je to pravdepodobne len nejaka viroza ma sopliky a chytilo jej to aj uska a ocka ale,ze zapalove parametre nema nejake vysoke podla neho sa mam doma liecit a neist zajtra za malou,aby som ju este viac nenakazila ved uvidim zajtra tam bude jej osetrujuci lekar tak sa opytam na jeho nazor.ten paralen nezabera ale aspon bolest hrdla som si vyliecila homeopatikom coryzalia aj sople mam uz mensie uvidim ako bude v noci vtedy mi vzdy byva najhorsie
@monitas84 Ahoj, máme sa dobre..kojím a zatiaľ to ide aj mliečka je dosť takže Lauruška je spokojná...doma to zvládam v pohode, Lauruša je taký malý anjel ani neviem ako som si ju zaslúžila...spinká papká kaká a ciká...v noci sa budí len 2x aj to sa prebalíme napapáme a spinkáme ďalej...dúfam že jej to vydrží....zvládame to tak že miestami ani neviem že ju máme 🙂
@kukujka ja som toto prezivala minuly tyzden,malho tiez zobrali do nemocnici,lebo odo mna chytil zapal priedusiek.tiez som mala teploty okolo 39,1 a strasne kaslem,ale nikoho to nezaujimalo,rovno mi povedali,ze ako dojciaca matka budem prijata s nim.boli sme tam od pondelka do piatku,to uz som sa potom pytala domov,lebo ma tam slak triafal a malemu uz bolo dobre.nenehavaj tam malinku samu....stacilo mi ked som videla ako sa chovaju k detickam co tam nemali rodicov.bolo tam jedno 3 mesacne babo a nikto si ho nevsimal,stale plakalo v izbe a to sestricky vselo klebetili a nemali robotu.my sme teraz ste do stredy na antibiotikach a musime odsavat nostek,ale inac to pekne prechadza.nech sa vam obom co najskor polepsi a nch ste zdravucke.
Ahojte,tak my už sme doma,Lianka sa narodila 1.7 o 15:50 merala 52cm a vážila 3750g,zatial je všetko ok kojíme a zvykáme si. 🙂

@kaara1980 mne sa malá šúpala všade aj na brušku 😒