Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@helenkasabinka jeej, supiss, som rada že si ma nevyradila 🙂
@helenkasabinka Ahoj, mohla by si ma pridať do súkromnej skupiny?
Termín mám 14.6.2011
Ahojte baby,
pridávam sa k Vám, termín 15. 6., už sa neviem dočkať!
len neviem teraz ako je to s tými skupinami :( či som vlastne dobre 🙂
ďakujem za odpoveď!
PS ozaj koľko nás je tu z Nitry alebo okolia? by ma zaujímalo 😎
Pekne zdravim junove tehulky. Mne termin vychadza na koniec juna zaciatok jula. Prvy trimester bol pre mna tazky uff, takze sa pridavam az teraz.
Ahojte tehulky tak aj ja sa pridavam k vám kedže mám termín koncom júna ;)) ako sa vám dari?
@miladaenjoy
@gordanka
@londa
@janka2504
cafte tehule. Aka grupa zrazu prisla na junovky 😉 😉 😉 Z Nitry je tu dost mamiciek aj tehul.
Ja úplne super 🙂 vôbec nič mi nieje
@daniela1974
Danka, dakujem za privitanie. Celkom ma tesi ze nie som jediny novacik. Ked som citala zopar spraviciek, tak mi tak doslo, ze si dojdem ako uplny novacik este aj informaciami. 😀
@daniela1974
No ja som si zatial nestihla nejak tehotenstvo uzit,ci tesit sa, v auguste soms a uz chcela pridat do fora, ale nakoniec, sa odlucilo, to bolo uz 2x, takze tentokrat som sa bala tesit skor ako budem za trimestrom a zaroven mi bolo aj dost zle, cize som nic necitala nestudovala. takze rada budem cerpat z vasich skusenosti. 🙂
@daniela1974
Ahoj áno chodievam tam často nakupovať a dokonca som chodila do šamorína na kone ;))
A ty kde presne byvas
@janka2504 no lebo aj to je moj rodny potravinovy dom, to je jedina Billa v SR co je stale narvana a plne parkovisko a ziadne kosiky 😒 , teraz mam pokazene auto, takze to istia dedinske potraviny.
@daniela1974
No jasne tam to fici tiež sa koľko krát divim ;)
@janka2504 jo, lebo tam mozes otvorene pisat a tu nie. Teda tam je to zamknute.
@daniela1974 a ako sa tam dostanem
@janka2504 musis poziadat @helenkasabinka aby Ti dala pristup.
@helenkasabinka Ahoj. Prosím ťa aj mňa pridáš do tej vašej súkromnej miestnosti??? Písala som ti aj poštu, ale nič ... ☹ Termín mám 17.júna ...
ahojte baby, som tu nova..rada by som s vami "kecala" o tehotenstve, naladach, problemoch, otazkach a radostiach. Termin mam 11.6. 2011 mozte aj mna pridat do tej skupiny? dikes!
jasne pridam Vas
Ahoj baby, mozem sa pridat? mam termin 21.6. tehotenstvo vobec neprebieha bezproblemovo, mozno mate niektora podobne problemy a mohli by sme pokecat.
@vikiz Ahojky, popros @helenkasabinka cez ip nech Ta prida vitaj 😉
@vikiz ahojky pridam ta 😉
@helenkasabinka ahoj nejako som ti ublizila ked si ma vyhodila s junoviek? 🙂

ďakujem vám.verím,že to všetko bude dobré.