Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
jasne sa urcili pravidla, sukromna tema je pre tych, ktory aspon obcas nieco prispeju a nechodia len citat.
precitaj si sama po sebe co si napisala...
@zajo79 citala som tak pred 3 tyzdnami ked sa pisalo ze sa bude vyhadzovat tak niektore zeny zacali pisat ze nemaju cas a neprispeli aj mesiac ale ze si vas citaju ....a ??? koho vyhodili? tych co prispievali..ale dakujem ja si tiez neprosim takyto super pristup od tehotnych mamiciek ....este raz dakujem a prajem vsetkym vela stastia.
tak to neviem...
nikdy nikomu neulahodis...a je to nevdacna funkcia pridavat ludi a tych co neprispievaju vymazavat..
ahojte,
aj ja uz tiez nie som v junovkach, prisla som na to nedavno, ale zase..naozaj som prispievala malo a ak som aj chcela prispiet, tak som nevedela suvislosti, o com sa pise, bolo tazke sa zapojit..tak som aspon co to precitala, co bolo posledne dve strany maximalne, ako sa tehulky maju, kedze nestiham citat vsetko, a pise sa fakt vela...takze chapem, ze ma vylucili 😉 a zase mi bolo trapne pisat nejaky jeden prispevok, ako sa mam, ci mam nejake starosti....
takze beriem a nijak ma to neuraza 🙂
ja by som naozaj prijala aj verejnu temu, kde si napisem, ak mam nejaky problem a baby poradia...
ale zase tu uz malokto pise 😀 no.... tak si musim poradit sama 😀
@kaara1980 teraz pozeram, ze si mala zle vysledky Tripple testov...ja tiez ☹ zial...dozvedela som sa to minuly tyzden a vyslo mi riziko 1:58 na Down sy a z hladiska vekau 1: 475...stale vsak verim, ze to bude falosne pozitivne a morfologicky UZV dopadne na jednotku, som objednana k dankovcikovi do KE a genetiku ma v stredu...ale amnio s mm nechceme, takze v podstate si tam pojdeme s genetikom pokecat troska a pockame si na ten uzv v KE, my sme cakali povodne dvojicky, ale jedno babo nam olsislo v 9tt, takze je mozne, aj toto nam skreslilo cele vysledky...uvidime
drzim palce, nech to dobre dopadne 🙂 tie testy su velmi nespolahlive
je pravda, ze som bola riadne v soku...kedze mam osobnu skusenost s postihnutim v rodine / brat/ a este som pracovala v tomto odbore...
@kukulik30 ďakujem za povzbudenie...ja idem v stredu na amnio,takže o také 2 týždne budem vedieŤ.Ale dúfam,že to bude v poriadku.ja som na pn,pretože som v 1 trimestri 2x špinila,do 4 mesiaca som jedla duphaston a niekde som čítala,že tieto výsledky skresluje krvácanie počas tehotenstva.V druhom tehu pri synovi som takéto problémy nemala,tam mi prezmenu tvrdlo brucho a mäkol krčok,Ale keďže som v prvom tehotenstve potratila,tak ja sa už bojím každého pichnutia.Inak kamarátke pri oboch tehotenstvách vyšli zlé AFP,šla na amnio,a to bolo ok a má zdravých synov.
@kaara1980 veru...riadne to stresuje 😒tiez som na PN od zaciatku tehotenstva...
my mame tehotenstvo po IVF ET, , co tiez moze skreslit skutocny vek babatka..prve tehotenstvo tiez po IVF som mala neg vysledky...no verim, ze o par tyzdnov si napiseme len pozitivne spravy 😉 Drz sa!!!
ahojte..som tu nova a tak neviem este ako to tu bezi..mam termin 1.juna ale ten sa mi este urcite zmeni tehotenstvo znasam uplne uzasne az na to ze som mala v prvom trimestri slabsie spinenie a moj doktor ma nechce vypisat na PN,lebo robim 12hod.a mam tam prudke schody ..a trosku som sa nalakala...a teraz mi zistili ze mam nizko polozenu placentu...som v 20tyzdni..mate niektora podobny problem s nizkou placentou???a ako citite pohyby este take slabucke alebo uz aj take silnejsie????diky 🙂
@luciaa86 prepac ale bohuzial neriesim to kedze som uz X krat upozornila,ze budem vymazavat
@zajo79 dakujem za vyjasnenie situacie ohladom vyradovania 😉
nevie vobec o co tu ide s tym vymazavanima co je to ta sukromna skupina...preco vymazavas??co mam robit aby som sa mohla zapajay do diskusii atd....
@michala29 prepac ale kedze su v poslednej dobe problemy na MK tak uz nepridavam nikoho do sukromky,zvlast nie ,ktore su tu nove ,mrzi ma to ale tak je to zatial 😉 je tu aj verejna tema ,tu sa da debatovat ,v sukromke su baby,ktore sa uz lepsie pozname a sme spolu v teme od zaciatku tehotenstva 😉 snad si to v zlom nevysvetlis 😅
myslim ze vela ludi chodi aj sem..len ked to tu nezilo, tak sa nebolo naco reagovat.
nemam problem pisat ani sem.. i ked clovek nikdy nevie kto vsetko to cita... co nehovorim ze sa to da ovplyvnit v sukromnej teme, ale predsalen je pocet ludi pod kontrolou.
priklad:
bola som v porodnici, s jednou babou sme sa bavili... a ze co stale pozeram do mobilu..hovorim ze pozeram na kona, co noveho. a jej reakcia: aj som si myslela..niesi nahodou zajo?? ja ta poznam..ja ta citam... no...asi tak. 😅 😀
ahaaa...mne to poradila moja kamaratka inak som nemala o tomto ani potuchy,ze nieco taketo existuje....v pohode...snad sa tu niekdo zapoji a bude naco debatovat..tak dik za vysvetlenie 😵
@zajo79 veru aj ja som zazila nieco podobne 😅
skoda ☹ vela stastiaaaa 🙂
ahojte baby,
priznam sa, ze som trochu sklamana, z toho co tu citam :(
ja som dufala, ze sa tu da pokecat o starostiach a radostiach toho co prezivame a nie nejake prisne pravidla, kto kam smie a nesmie, je lepsi alebo nie je :( :(
pravidla su samozrejme vzdy potrebne, aj ked myslim ze tu by to malo byt skor o kamaratskom pokeci a podpore :(
ja tiez vacsinu casu vobec nestiham, praca, skola, domacnost - sem tam len rychlo nakuknem co nove - vzdy rada prispejem, ale ak mam vypisovat hluposti a prazdne reci tak to radsej nic - a myslim ze je vela takych - nie ze by nerady prispeli ale najma nemaju cas 🙂 a vypisovat ako sa dnes vyspali asi nebudu 😎
tak teda nechajme sukromnu skupinu, ved kludne si pisme aj tu, ved nejake strasne tajne infosky sem aj tak nedavame - a baby, ze Vas niektore spoznali v porodnici - myslim ze je to tym ze tu mate svoje fotky, terminy a casto pisete vela o sebe - s tym ale musite ratat, ako kazda z nas, ze to je prirodzeny dosledok 🙂
nechcela som nikoho poucat, len vazne nemam rada ked sa ludia "triedia" na dobrych a lepsich a vymyslaju hluposti 🙂
a teraz k veci, ak mozem dve otazky:
kolko ste prosim cakali na vysledky triple testov? (ja som bola 30.12. a neviem ci je to tym medzisviatkovym obdobim ze to tak dlho trva, alebo je to normalne)
ja som teraz tak v 18. - 19. tyzdni, citili ste/ citite uz vtedy nejake pohyby? lebo ja stale nie, uz sa aj trochu obavam :(
dakujem za odpovede, pekny den!
no ja som cakala na vysledky asi 2 tyzdne ale kedze to bolo pred Vianocami tak som nevydrzala a volala som sestricke,lebo mi povedala ze ked budu v poriadku tak mi nebude volat,ale ja som akosi nevydrzala...ale si myslim ze to je tymi sviatkami..a ja som pohyby citila asi tak v 17 tyzdni to som vtedy este nevedela ze su to pohyby,ale teraz je to uz ine....ale neboj vela bab citi az okolo 19 tyzna a zevraj prvorodicky citia aj neskor 🙂
@gordanka nuz moja ale to triedenie sme si nevymysleli len tak bohuzial
kto by chcel byt v sukromnej teme..mal by byt. moj nazor.
tiez nemam rada delenie ludi ty mozes a ty nie...
@helenkasabinka to uz nepridavas nikoho noveho?
@zajo79 mas ip
ahojte, prosim o pridanie do tejto skupiny.. termin mam 25.6. dakujem 🙂
Ahojte, neviem presne ako to tu funguje. Mozem ist tiez ku vam do skupiny? termín mám
14. 6, dakujem 😅

@luciaa86 za takyto urazlivy pristup...co chces???