icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

zajo79
10. jan 2011

@luciaa86 za takyto urazlivy pristup...co chces???

luciaa86
10. jan 2011

@zajo79 ja som nic urazlive do junoviek nepisala a ani tu...prepac za pravdu,ked si ju niekto nechce priznat nieje to moja vina

zajo79
10. jan 2011

jasne sa urcili pravidla, sukromna tema je pre tych, ktory aspon obcas nieco prispeju a nechodia len citat.

precitaj si sama po sebe co si napisala...

luciaa86
10. jan 2011

@zajo79 citala som tak pred 3 tyzdnami ked sa pisalo ze sa bude vyhadzovat tak niektore zeny zacali pisat ze nemaju cas a neprispeli aj mesiac ale ze si vas citaju ....a ??? koho vyhodili? tych co prispievali..ale dakujem ja si tiez neprosim takyto super pristup od tehotnych mamiciek ....este raz dakujem a prajem vsetkym vela stastia.

zajo79
10. jan 2011

tak to neviem...

nikdy nikomu neulahodis...a je to nevdacna funkcia pridavat ludi a tych co neprispievaju vymazavat..

kukulik30
10. jan 2011

ahojte,
aj ja uz tiez nie som v junovkach, prisla som na to nedavno, ale zase..naozaj som prispievala malo a ak som aj chcela prispiet, tak som nevedela suvislosti, o com sa pise, bolo tazke sa zapojit..tak som aspon co to precitala, co bolo posledne dve strany maximalne, ako sa tehulky maju, kedze nestiham citat vsetko, a pise sa fakt vela...takze chapem, ze ma vylucili 😉 a zase mi bolo trapne pisat nejaky jeden prispevok, ako sa mam, ci mam nejake starosti....
takze beriem a nijak ma to neuraza 🙂
ja by som naozaj prijala aj verejnu temu, kde si napisem, ak mam nejaky problem a baby poradia...
ale zase tu uz malokto pise 😀 no.... tak si musim poradit sama 😀

kukulik30
10. jan 2011

@kaara1980 teraz pozeram, ze si mala zle vysledky Tripple testov...ja tiez ☹ zial...dozvedela som sa to minuly tyzden a vyslo mi riziko 1:58 na Down sy a z hladiska vekau 1: 475...stale vsak verim, ze to bude falosne pozitivne a morfologicky UZV dopadne na jednotku, som objednana k dankovcikovi do KE a genetiku ma v stredu...ale amnio s mm nechceme, takze v podstate si tam pojdeme s genetikom pokecat troska a pockame si na ten uzv v KE, my sme cakali povodne dvojicky, ale jedno babo nam olsislo v 9tt, takze je mozne, aj toto nam skreslilo cele vysledky...uvidime
drzim palce, nech to dobre dopadne 🙂 tie testy su velmi nespolahlive
je pravda, ze som bola riadne v soku...kedze mam osobnu skusenost s postihnutim v rodine / brat/ a este som pracovala v tomto odbore...

kaara1980
10. jan 2011

@kukulik30 ďakujem za povzbudenie...ja idem v stredu na amnio,takže o také 2 týždne budem vedieŤ.Ale dúfam,že to bude v poriadku.ja som na pn,pretože som v 1 trimestri 2x špinila,do 4 mesiaca som jedla duphaston a niekde som čítala,že tieto výsledky skresluje krvácanie počas tehotenstva.V druhom tehu pri synovi som takéto problémy nemala,tam mi prezmenu tvrdlo brucho a mäkol krčok,Ale keďže som v prvom tehotenstve potratila,tak ja sa už bojím každého pichnutia.Inak kamarátke pri oboch tehotenstvách vyšli zlé AFP,šla na amnio,a to bolo ok a má zdravých synov.

kukulik30
10. jan 2011

@kaara1980 veru...riadne to stresuje 😒tiez som na PN od zaciatku tehotenstva...
my mame tehotenstvo po IVF ET, , co tiez moze skreslit skutocny vek babatka..prve tehotenstvo tiez po IVF som mala neg vysledky...no verim, ze o par tyzdnov si napiseme len pozitivne spravy 😉 Drz sa!!!

kaara1980
10. jan 2011

@kukulik30 držím ti palce,určite bude všetko ok

michala29
10. jan 2011

ahojte..som tu nova a tak neviem este ako to tu bezi..mam termin 1.juna ale ten sa mi este urcite zmeni tehotenstvo znasam uplne uzasne az na to ze som mala v prvom trimestri slabsie spinenie a moj doktor ma nechce vypisat na PN,lebo robim 12hod.a mam tam prudke schody ..a trosku som sa nalakala...a teraz mi zistili ze mam nizko polozenu placentu...som v 20tyzdni..mate niektora podobny problem s nizkou placentou???a ako citite pohyby este take slabucke alebo uz aj take silnejsie????diky 🙂

helenkasabinka
10. jan 2011

@luciaa86 prepac ale bohuzial neriesim to kedze som uz X krat upozornila,ze budem vymazavat

helenkasabinka
10. jan 2011

@zajo79 dakujem za vyjasnenie situacie ohladom vyradovania 😉

michala29
10. jan 2011

nevie vobec o co tu ide s tym vymazavanima co je to ta sukromna skupina...preco vymazavas??co mam robit aby som sa mohla zapajay do diskusii atd....

helenkasabinka
10. jan 2011

@michala29 prepac ale kedze su v poslednej dobe problemy na MK tak uz nepridavam nikoho do sukromky,zvlast nie ,ktore su tu nove ,mrzi ma to ale tak je to zatial 😉 je tu aj verejna tema ,tu sa da debatovat ,v sukromke su baby,ktore sa uz lepsie pozname a sme spolu v teme od zaciatku tehotenstva 😉 snad si to v zlom nevysvetlis 😅

zajo79
10. jan 2011

myslim ze vela ludi chodi aj sem..len ked to tu nezilo, tak sa nebolo naco reagovat.

nemam problem pisat ani sem.. i ked clovek nikdy nevie kto vsetko to cita... co nehovorim ze sa to da ovplyvnit v sukromnej teme, ale predsalen je pocet ludi pod kontrolou.

priklad:

bola som v porodnici, s jednou babou sme sa bavili... a ze co stale pozeram do mobilu..hovorim ze pozeram na kona, co noveho. a jej reakcia: aj som si myslela..niesi nahodou zajo?? ja ta poznam..ja ta citam... no...asi tak. 😅 😀

michala29
10. jan 2011

ahaaa...mne to poradila moja kamaratka inak som nemala o tomto ani potuchy,ze nieco taketo existuje....v pohode...snad sa tu niekdo zapoji a bude naco debatovat..tak dik za vysvetlenie 😵

helenkasabinka
10. jan 2011

@zajo79 veru aj ja som zazila nieco podobne 😅

michala29
10. jan 2011

skoda ☹ vela stastiaaaa 🙂

gordanka
11. jan 2011

ahojte baby,
priznam sa, ze som trochu sklamana, z toho co tu citam :(
ja som dufala, ze sa tu da pokecat o starostiach a radostiach toho co prezivame a nie nejake prisne pravidla, kto kam smie a nesmie, je lepsi alebo nie je :( :(
pravidla su samozrejme vzdy potrebne, aj ked myslim ze tu by to malo byt skor o kamaratskom pokeci a podpore :(
ja tiez vacsinu casu vobec nestiham, praca, skola, domacnost - sem tam len rychlo nakuknem co nove - vzdy rada prispejem, ale ak mam vypisovat hluposti a prazdne reci tak to radsej nic - a myslim ze je vela takych - nie ze by nerady prispeli ale najma nemaju cas 🙂 a vypisovat ako sa dnes vyspali asi nebudu 😎
tak teda nechajme sukromnu skupinu, ved kludne si pisme aj tu, ved nejake strasne tajne infosky sem aj tak nedavame - a baby, ze Vas niektore spoznali v porodnici - myslim ze je to tym ze tu mate svoje fotky, terminy a casto pisete vela o sebe - s tym ale musite ratat, ako kazda z nas, ze to je prirodzeny dosledok 🙂
nechcela som nikoho poucat, len vazne nemam rada ked sa ludia "triedia" na dobrych a lepsich a vymyslaju hluposti 🙂

gordanka
11. jan 2011

a teraz k veci, ak mozem dve otazky:
kolko ste prosim cakali na vysledky triple testov? (ja som bola 30.12. a neviem ci je to tym medzisviatkovym obdobim ze to tak dlho trva, alebo je to normalne)
ja som teraz tak v 18. - 19. tyzdni, citili ste/ citite uz vtedy nejake pohyby? lebo ja stale nie, uz sa aj trochu obavam :(
dakujem za odpovede, pekny den!

zajo79
11. jan 2011

@gordanka ja som bola na testy 22.12.. a vcera este vysledky nemali..dnes som zabudla volat, tak snad zajtra...

michala29
11. jan 2011

no ja som cakala na vysledky asi 2 tyzdne ale kedze to bolo pred Vianocami tak som nevydrzala a volala som sestricke,lebo mi povedala ze ked budu v poriadku tak mi nebude volat,ale ja som akosi nevydrzala...ale si myslim ze to je tymi sviatkami..a ja som pohyby citila asi tak v 17 tyzdni to som vtedy este nevedela ze su to pohyby,ale teraz je to uz ine....ale neboj vela bab citi az okolo 19 tyzna a zevraj prvorodicky citia aj neskor 🙂

helenkasabinka
11. jan 2011

@gordanka nuz moja ale to triedenie sme si nevymysleli len tak bohuzial

zajo79
11. jan 2011

kto by chcel byt v sukromnej teme..mal by byt. moj nazor.

tiez nemam rada delenie ludi ty mozes a ty nie...

zajo79
11. jan 2011

@helenkasabinka to uz nepridavas nikoho noveho?

helenkasabinka
11. jan 2011

@zajo79 mas ip

fatimuska
11. jan 2011

@kaara1980 aj ja Ťa povzbudím, toto isté som mala aj ja, som júnovka 2010🙂 prvý syn ok, druhé MA, teraz som bola tieť aj na amnio a dopadlo to dobre, takže mám 2 zdravých chlapov

bubu84
11. jan 2011

ahojte, prosim o pridanie do tejto skupiny.. termin mam 25.6. dakujem 🙂

anulienkaf
11. jan 2011

Ahojte, neviem presne ako to tu funguje. Mozem ist tiez ku vam do skupiny? termín mám
14. 6, dakujem 😅