icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

daniela1974
11. jan 2011

@gordanka to je normalne ze necitis pohyby, lebo to nepoznas. A cakas prve. Za chvilu to pride a o mesiac aj zabudnes na obavy 🙂

miah
12. jan 2011

ahojte, tiez sa chcem pridat 🙂
tiez momentalne cakam na vysledky triple testov, ale verim, ze dopadnu dobre 😉

gordanka
12. jan 2011

Ahojte,
ďakujem Vám všetkým za odpovede k testom aj k pohybom!
tak očividne si musím ešte trpezlivo počkať 😒 trpezlivosť je to, čo mi často chýba 😀
a ak ešte môžem jednu prosbičku, dajú sa niekde nájsť tie hodnoty, ako majú v testoch byť? lebo často som čítala aké máte konkrétne hodnoty, ale ja veru netuším aké majú byť, čo je v norme a čo nie :(
viete mi poradiť, kde by som našla nejaký prehľad alebo tabuľku? nech sa dovzdelám 😉
Ďakujem, ďakujem!

miah
12. jan 2011
e.lle
12. jan 2011

@gordanka pekne si napísla, čo sa týka tvojho názoru zo včera...

e.lle
12. jan 2011

@gordanka inak máme skoro rovnaký termín!! 😉 čo sa týka pohybov, tak ja cítim občas len také prevaľovanie v brušku, kopančeky ešte nie...ale trpezlivosť ruže prináša 🙂 🙂 idem dnes kúpiť nejakú hrkálku - kamoška poradila že sa malé pri tom pekne rozšantilo 😀 😀 😀

mim111
12. jan 2011

@daniela1974
ahoj danka,
čítam si tu príspevky a padlo mi do očí, že máš tiež dve deti, takže čakáš tretie....ja som na tom rovnako a termín mám 27.6....tak držím palce tebe aj ostatným maminám

kaara1980
12. jan 2011

no,amnio mám za sebou.už len čakať na výsledky.

mim111
12. jan 2011

@kaara1980
ahoj kaara, to amnio ti odporučil lekar, alebo si šla sama od seba?

kaara1980
12. jan 2011

@mim111 ahoj,sama by som nešla.Doktorka ma poslala,mala som zlé výsledky zo skríningu dawn.syndrom 1:190 a mala som mať 1:850.

benice
12. jan 2011

@gordanka Ahoj, ja som bola na tých testoch 27. decembra a v pondelok 10. januára som si bola pre výsledky ... Pohyby neviem či cítim, lebo presne neviem, aký by to mal byť pocit ...

lencita
13. jan 2011

čaute tehulky..ja sa pridavam k vam..termin mam 24.6...ako tak čitam vy už sa tu všetci poznate 🙂 bude to naše prve babo a aj ked nestiham dokončiť posledny ročnik školy tak sa na našu bublinku neskutočne tešime.. 🙂 dneska ideme na sono tak snad už nam potvrdi to, čo si celu dobu myslime, že to bude dievčatko 🙂

nallara
13. jan 2011

Ahojte žienky, pridávam sa k Vám 🙂 , termín mám 5.6.2011. Keďže už mám štvorročnú dcérku, tak prežívam tehotenstvo úplne inak. Samozrejme, že sa veľmi teším, len som viac vystresovaná, asi to bude tými informáciami, ktoré sa točia okolo nás 🙂 .

daniela1974
13. jan 2011

@nallara co sa toci okolo nas??? okolo mna nic 🙂 🙂 🙂 ja cakam tretie a som uuuuplne fpoho 😉 😉 😉

lencita
13. jan 2011

tak nase tusenie sa nepotvrdilo...na 80% to bude chlapec..takže musime začat vymyšlať meno ... 🙂 ema už je asi neaktualna 😀

daniela1974
13. jan 2011

@lencita Emo 😎 😎 😎 . Ale nerob si z toho nic. Ja mam Magdalenu. ked to bude chlapec tak Magdalen??? 😝 😝 😝

lencita
14. jan 2011

@daniela1974
no my sme z toho trosku v soku uz sme si zvykli na emu a uz mam aj nejake šatičky vybrane 😀 ešte že som nič nekupila 😉 tak snad aspon ty budeš mať magdalenku a nie magdalena 😀 držim palce 🙂

daniela1974
14. jan 2011

@lencita mne je to sumifuk, lebo ja nemam nic kupene 🙂 okrem bielej kolisky, bielej supravy do porodnice, bielych body a bielych rukaviciek, prebalovacieho pultu unisex. A ako sa poznam, aj tak budem mat vsetko babatkovsky biele a nic dospelacky modre ci ruzove. A kocik bude cerveny 😎 . 😎 Ale ja dve baby mam, takze mne to jedno moze byt. Mat dvoch chalanov tak sa modlim za tretie dievca 🙂 .

lencita
14. jan 2011

fuha ty mas taku vybavičku už..??? 🙂 ja jedine čo mam tak som si minuly tyzden kupila ten bezpečnostny pas do auta pre tehotne ...inak nic...trosku si ma vystresovala 😲 ..ale kočik už mame vybrany, bude čierny 🙂 a my sme mysleli ze budeme mat len toto jedno babatko ale vcera frajer zhodnotil, že teda musime potom este skusit emku 🙂

daniela1974
14. jan 2011

@lencita ale nekupujem, prosim Ta, kolisku mi dala kamoska, supravu do porodnice mam tu z kona z bazara, pult mam tiez od kamosky a vlastne oni su radi, ze mi to daju, lebo sa zbavuju hazaburdia z domu 😀 . Moja investicia do tohto dietatka je zatial 3 ks body z Tesca, usniky, tampony na pupcek a jedny rukavicky za jedno euro 😀 😀 😀 . takze no stress honey, ja si myslim, ze postielku pojde moj muz kupit ked budem porodnici a ked bude volny nadstandard tak ani to, lebo to bude somnou tam. takze ..... 😎 😎 😎

lencita
14. jan 2011

😀 paci sa mi ako s kludom to vsetko beres...ja sa hrozne tesim na to nakupovanie..ale najprv budem riešit bakalarku a hlavne to či sa mi podari dokončit školu aj ked asi nie 😒
mne akosi nema kto darovat veci..moje kamošky bud babatko este nemaju, a tie co maju zachvliku chystaju dalsie 🙂 a nechcem sa hlupo pytat ale tie tampony na pupcek su nejake specialne? 🙂

daniela1974
14. jan 2011

@lencita ked mi pises, musis dat k mojej odpovedi klik na to tlacidlo ODPOVEDZ. lebo ja to vzdy len nahodou najdem, ze to patri mne 🙂
Nie, su obycajne ale zasa vacsie ako odlicovacie na tvar. Su take kockate. Ale inak je dobre kupit aj v lekarni obycajne gazove a tie su este lepsie.
Nestresuj, ja fakt nemam skoro nic.
Ved mame este more casu.

lencita
14. jan 2011

@daniela1974
🙂 ja viem, len som si nevsimla, ze som ta na tu poslednu odpoved neoznacila 🙂 som tu predsa len novacik.. 🙂
tak takych mam doma celu kopu 🙂 aj ja aj priatel sme zdravotnici takze mame vybavu na vsetky mozne zranenia 🙂
a kedy sa dozvies ci budes mat doma tri babulky ? 🙂

daniela1974
14. jan 2011

@lencita stvrtok idem na poradnu a druhy morfo uzv tak asi stvrtok, ale mozno je to taky dr na uzv ze nepovie, poznam takych lekarov, co si myslia ze maju pravo to tajit aby mamicka nebola sklamana, no tak asi bude happy pri porode ked sa jej narodi ine pohlavie, uz to neriesim. Ani lekarov ani druhe mamky 😎 😎 😎 . My mame doma tak maximalne zosivacky a nie lekarske veci 😵 .

lencita
14. jan 2011

mne povedal hned ,aj mi hned spravil 3D vraj mam nove sono tak machroval 😀 a 10teho.februara idem zase na nejake velke sono 🙂 tak dufam ze to uz budes vediet lebo som celkom zvedava ze ci to bude magduska 🙂 aj kamoske nechcel doktor dlho povedat, asi az v 8mes. jej to povedal..no nechapem..ze bol maly stale zle otoceny, to sa mi ani nechce verit...to bol asi celych 9 mes. v tej jednej polohe :D ved nas drobec stale vyskakuje a mrvi sa... 🙂

lencita
14. jan 2011

@daniela1974
heeh zase som ti zabudla dat odpoved 😀

daniela1974
14. jan 2011

@lencita nooooooooooooooooooooo uz Ti neodpoviem potom 😉 😉 😉 .

lencita
14. jan 2011

😀 som motak....a uz citis pohyby? ja som zacala dneska..teda dneska som si to uvedomila ze to su pohyby..ale uz som to citila asi pred dvomi dnami... 🙂 to je krasny pocit.... 🙂 jupiiiiii 🙂

lencita
14. jan 2011

@daniela1974
ja som uplne blba 😀

daniela1974
15. jan 2011

@lencita ja citim pohyby ale pridal sa mi novy problem a to ked ich hodinu dve necitim tak mam strach a hlavne v noci ked sa zobudim tak panikarim ze co nic necitim a rano ked sa zobudim tak hodinu som nervozna preco nic necitim. Moja kamaratka tak porodila mrtveho syna, ze prespala celu noc v 9 mesiaci a hned vedela ze je zle a maleho musela porodit, lebo nezil. A mna to teraz strasi i ked jej sa to stalo pred 10 rokmi, stale nad tym premyslam.