Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@fleuerette ale to hádam nie. Aj môj je celú noc v pohybe. Mece ručičkami, nožičky dvíha, vydáva také divné zvuky. Mne povedali, že to preto lebo rastie. Ja som už tiež zúfalá. Cez deň je to celkom v pohode. No a zaspávanie to je hrúza, ja mám už obavu ako to bude ďalej. Čo mám kamarátku jej rovnako staré dieťa už prespí celú noc a tento môj zbojník sa stále budí aj 4x za noc. A to dnes už o 4:00 bol vyspatý a chcel sa rozprávať a jašiť. Ja už nevládzem. Dr. mi poradila len vydržať, ale ja už fakt niekedy by som ho aj urúbala ☹ ☹ ☹ . Tiež musím odísť preč od neho. A to som s ním skoro stále sama. Bojí sa aby mi nepraskli nervy a jednu mu necapla ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Nepr. dnes v noci chcel papať každú hodinu 😖 😖 😖
@sissika mal dlho žltačku, a v nemocnici mu vôbec nebrali krv na krvný obraz. Tak doktorka chcela vedieť či je všetko v poriadku. No a nie je.
@nenullienka to bol aj pod tým UV svetlom, či aké je to svetlo??? ani som nevedela, asi som si nevšimla, keď si o tom písala ... ale dá sa to do normálu, nie?
@monitas84 ahoj,no tak to som rada,že sa vám to už lepší,len pozor,lebo ta ryb. mast je tiež mastná ja som ju nemohla dlho používat,skús potom radšej prestriedat,za niečo iné,napíš čo si používala predtým,no a tie vlhč, utierky,aj mne sa stalo,že niektoré neboli dobré,ale už neviem aká to bola značka,len viem,že boli velmi preparfémované,ale tie pampers s aloe sú pre nás "zatial" super,tak skús ved tých vlhčených je neskutočne vela druhov.... 🙂
Baby, nestalo sa vam, ze pod pazuchou alebo na krku, kde su take zahybceky zacervenala koza? Moja mala ma na tychto miestach cervenu kozu a este aj zlezenu 😢 Nejak sa jej to tam asi nevetra. Mozem aj tam pouzit Sudokrem alebo Bepanthol?
Bože, ja som prišla s prechádzky normálne ustatá ako kôň. Sme sa dohodli s mamou, že pôjdeme na pizzu aj s malým, lenže tieto prašivé chodníky, to niekde sa dostať s kočíkom je des... a u nás samé kopce... a stretnem sa s mamou a tá dve obrovské igelitky, netuším čo v nich nosí, zrejme kamene a nevládala ich niesť, tak ešte to ku kočíku, no neskutočné... Mám dosť...
@zufzufmeister ja mam tiez dost z dnesnej prechadzky mala som zapnuty krokomer na mobile a nameral mi 9,2km uplne ma to znicilo unavena som
@nenullienka a ja to mam s mojou tazke..tiez vecery sú placlive a nevie zaspat co uz neviem co s nou a sme obidvaja s priatelom uz na plafone...my si myslime ze je to kolika no neviem uz niekedy ze ako ju utisit 🙂 🙂 a zda sa mi coraz viac umrcana ked bdie nechapem nie ze sa to lepsi ale asi horsi niekedy mam pocit
a inak mimochodom dnes bol KONECNE po 4 MESIACOCH SEX 🙂 🙂 🙂
baby ktore davate detom sab simplex kde ho mate ulozeny v chladnicke ci nie????
@kukujka my sme davali od narodenia asi 5 krat ten sab simplex, ale mam ho na linke, ved ani v lekarni ho nemaju v chladničke
@andrejecka ved ani ja nemam len kamoska ho dava do chladnicky tak ma zaujimalo ako to riesite ostatne
baby na malej som si dnes vsimla ze to miesto kde ju ockovali v nemocnici proti tuberkuloze ma nejake zacervenane..je to normalne po mesiaci taka reakcia??
@simika23 to je vraj normálne, lebo reakcia môže prísť po 6 týždňoch od očkovania... môže sa jej tam urobiť hnis a ten vytlačí dr... ty sa nesnaž s tým robiť nič. Ja si pamätám, že pri Simonke jej to zahnisalo až po 5 mesiacoch a v ambulancii jej to vytlačila a išlo od tiaľ dosť veľa hnisu, keby som nevidela, ani by som neverila a tiež to vraj bolo v poriadku.
Dnes bol konečne lepší deň ako včera, niečo medzi papaním aj pospala, tak som si pomyslela, že konečne spí keď má 😀
Ja mám už odskúšané vlhčené utierky tesco - modré sensitiv sú neparfumované, nie veľmi mokré - tak akurát a nebol s ním žiadny problém. Tiež som vyskúšala niekoľko typov, ale nesadli nám... buď veľmi voňali, alebo boli mokré ... takže už neskúšam žiadne iné.
Moja už spí, uvidím dokedy... lebo včera mi za celý deň spala 50 minút - stopla som si to a včera bol fakt strašný deň, len plakala a plakala... ale v noci spala ako zabitá, od 20.00 až do 4,30 potom sa najedla a opäť zaspala do 8,30 tak som bola prekvapená ... aj cez deň si pospala
@ivusik33 fiha...no vidim ze nemam iba ja take umrnčane babo ☹ ☹ ☹najhorsie ked je taka urevana idem zosaliet ...........a dnes iba rano sa nevedela vpratat do koze inak je poslusna dnes a tiez cakam kedy sa zobudi a potom zase som zvedava kedy zaspi jooj - to uz budem na smrt unavena
a ako ste s tým papaním?? zlepšilo sa to ?
@ivusik33 tak to ti parádne pospala 🙂))
ahojte maly uz tretiu noc spi od 20.30 h,budi sa o 2 h a 6 h.odkedy som mu zacala natierat robenou mastickou z lekarne na vetry brusko a davat termofor ,spi lepsie,davam do kazdej flase Antiflat a doobedu biogaiu 5 kv,tak uvidim dokedy takto vydrzi,buduci tyzden nas caka 10 hodinova cesta na slovensko,ako to zvladneme,prajem pokojnu noc nech deticky co najdlhsie spinkaju
inak nám ta ručička tiež zahnisala, a stihlo to troška prasknúť, tak som ten hnis troška dotlačila, lebo mu to tieklo, vôbec som nevedela čo to je, až dr. mi na kontroli povedala, že to ma z očkovania, v nemocnici tiež nic nepovedia, a potom taký stres, však nás môžu na to upozorniť, že môže vzniknúť taká a taká reakcia a že čo s tym robiť, ach to naše zdravotníctvo 🙂
aj nám tá ručička zahnisala, teraz je tam už len chrasta, ale aj tá maximálne zajtra odpadne ... mne v nemocnici hovorili, že to môže zahnisať, a vraj to nemám vytláčať, to sa vraj vstrebe, mal to tam asi týždeň, a už je to preč ... a malý ešte stále nespí, teraz ho má manžel ...

vlhcene obrusky pouzivala som pri malej od narodenia a aj teraz a klop klop zatial bez problemov
tak moj drobcek je chudacik usopleny s napuchnutym lavym ockom. vobec netusim kde to chytil ale asi z tohto pocasia,mna tiez skriabe v krku tak som nasadila homeopatika lebo pediatricka ma dovcu a ku inej sa my nechcelo ist tak dufam ze zaberu