Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@jankam76 ahoj,no ja Jakubovi zatiaľ len naznačujem že budeme mať miminko.Bojím sa niečo zakríknuť,preto ešte ani nič nekupujem,len okukujem.Inak niekde som tu čítala diskusiu koľko kto pribral počas tehotenstva a veľa báb písalo že pribralo málo.Hlavne že miminko rastie ako má.
@kaara1980
ahoj kaara, dnes mi volala sestricka, ze mam zle vysledky ☹ triple testu a atp, ak som to dobre pochopila... a musím ísť na genetické vyšetrenie...takže zajtra ráno o ôsmej mám termín, som si aj poplakala, ale našťastie mi dali na genetike rýchlo termín,ak že sa ani nestíham stresovať...ty si na tom ako?čo ti tam povedali?
ďakujem za odpoveĎ
Ahojte krasky,dlho som vas nevidela!Ako sa maju nase brusinka?Ja som taka vypasena,uz mam 67kg a zacinala som na 58kg...ta asi kus dost@mim111 to ohladom vysledkov mi je velmi luto,ale verim ze nic vazne to nebude a testy pokaslali oni.....nebojkaj...
@mim111 ahoj,ja som tiež bola z toho hotová.bola som najskor za genetikom,on mi najskor všetko vysvetlil a potom sa ma opýtal či chcem podstúpiť amnio.neprehováral ma ani nič podobné,čiže je na tebe či amnio podstúpiš.ja som sa s priateľom dohodla že naň pojdem,chcem vedieť na čo sa mám pripraviť.inak ako tak došiel genetik,doniesol doktorom aj výsledky čo robil pár mamičkám predtým a všetky boli ok.Na výsledky čakám,ale verím a dúfam že všetko je ok.inak samotný zákrok nieje strašný,je len nepríjemný vpich do maternice.ja som mala tú smolu,že sa im upchala ihla tak ma museli pichnúť 3x,ale prežili sme.ale určite sa nestresuj,nemá to význam lebo dieťatko vycíti tvoje pocity.
🙂
baby ked chcete vela kecat a o osobnych veciach otvorenejsie, poziadajte o vstup do sukromny Nase zlaticka 2011 - sukromne skupiny, tu nerada pisem.
zajtra máme genetiku
tak mi držte palce, nech tam neplačem, ak budem schopná napíšem, čo nám povedali 🙄
všetky sa držte 😉
kocky, nebojte sa ked babo necitite ze sa hybe, ono aj tak 3/4 dna prespi. A pohyby na zaciatku su len take jemnucke hladkanie ze to niekedy ani nepostrehnete, iba ked ste v klude. Neskor to naberie obratky ale aj to je rozne podla povahy a polohy babatka. Moj maly bol v brusku andelik, ja som nepoznala kopance, sa len hniezdil ako nejaka larvicka 😀 Segra ked bola tehu tak ta mala certicu v brusku, kopkala ako o dusu.
Ja cakam druhe babo a tiez necitim nic zvlastneho len take mrvenie ale uz viem ze to je babo, niekedy to pripomina aj prelievanie criev 🙂 Ale ked ste v klude a polozite si na brusko ruku, vacsinou na vecer, tak sa pomaly zacne babo ozyvat. Ze vraj je lepsie to robit priblizne v rovnakom case.
Ahojte dievcata, tak my sme sa vcera dozvedeli, ze mame dievcatko a vsetko zatial vyzera byt v poriadku, tak sa tesiiiim 🙂
@simko4 ja mam doma 11 rocnu Terku a teraz cakam tretiu babu a bude asi Magdalenka.
@kukujka Dakujem ...asi jedine meno, na ktorom sme sa zhodli a hodi sa k priezvisku 🙂
@daniela1974 Este som rozmyslala nad Markétkou, ale momentalne vyhrava Terezka. Aj Magdalenka je kraasne meno 🙂
baby ešte vam byva zle? ja som dneska vhupla do 18tt a este stale mi byva zle...uz sice nie kazdy den,ale obcas tak asi aby som sa nenudila 😎
ja už na tom budem teraz časovo ovela lepšie tak by som sa chcela rozhybat , zakial to ešte ide.. 🙂 aspoň na fit lopte skus skakat 🙂 mna potom prestane bolieť chrbat 😉
no ak mas robotu u pocitacu tak by si nanej mohla kludne sediet cely den 🙂 ja sa na nu najradsej vyvalim ako keby idem robit mostik az mi stavce praskaju 😀

@kaara1980 .Ahoj. Presne viem o čom hovoríš. Tiež čakám drobčeka v júni a mám 5 ročného chlapca. Stále mám pocit, ,že nič necítim a neviem aký to bol pocit...Znovu som na rizikovom, tak tŕpnem a bojím sa začať niečo kupovať. Ja som pribrala zatiaľ 1kg a bruško mám malé. Myslela som, že pri druhom nabehne hneď, keďže je svalstvo už po prvom zvyknuté a ani nie.Ale teší ma, že Maťko má z bábätka radosť, aj keď chúďatko bude mať tých zmien nad hlavu-myslím školu. Ako ste na tom vy?