icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

jankam76
17. jan 2011

@kaara1980 .Ahoj. Presne viem o čom hovoríš. Tiež čakám drobčeka v júni a mám 5 ročného chlapca. Stále mám pocit, ,že nič necítim a neviem aký to bol pocit...Znovu som na rizikovom, tak tŕpnem a bojím sa začať niečo kupovať. Ja som pribrala zatiaľ 1kg a bruško mám malé. Myslela som, že pri druhom nabehne hneď, keďže je svalstvo už po prvom zvyknuté a ani nie.Ale teší ma, že Maťko má z bábätka radosť, aj keď chúďatko bude mať tých zmien nad hlavu-myslím školu. Ako ste na tom vy?

kaara1980
17. jan 2011

@jankam76 ahoj,no ja Jakubovi zatiaľ len naznačujem že budeme mať miminko.Bojím sa niečo zakríknuť,preto ešte ani nič nekupujem,len okukujem.Inak niekde som tu čítala diskusiu koľko kto pribral počas tehotenstva a veľa báb písalo že pribralo málo.Hlavne že miminko rastie ako má.

jankam76
17. jan 2011

@kaara1980 To máš pravdu. Každá sme iná, ale podstatné je, že bábätká sa vyvíjajú a rastú ako majú.

mim111
17. jan 2011

@kaara1980
ahoj kaara, dnes mi volala sestricka, ze mam zle vysledky ☹ triple testu a atp, ak som to dobre pochopila... a musím ísť na genetické vyšetrenie...takže zajtra ráno o ôsmej mám termín, som si aj poplakala, ale našťastie mi dali na genetike rýchlo termín,ak že sa ani nestíham stresovať...ty si na tom ako?čo ti tam povedali?
ďakujem za odpoveĎ

martinafin
17. jan 2011

Ahojte krasky,dlho som vas nevidela!Ako sa maju nase brusinka?Ja som taka vypasena,uz mam 67kg a zacinala som na 58kg...ta asi kus dost@mim111 to ohladom vysledkov mi je velmi luto,ale verim ze nic vazne to nebude a testy pokaslali oni.....nebojkaj...

kaara1980
17. jan 2011

@mim111 ahoj,ja som tiež bola z toho hotová.bola som najskor za genetikom,on mi najskor všetko vysvetlil a potom sa ma opýtal či chcem podstúpiť amnio.neprehováral ma ani nič podobné,čiže je na tebe či amnio podstúpiš.ja som sa s priateľom dohodla že naň pojdem,chcem vedieť na čo sa mám pripraviť.inak ako tak došiel genetik,doniesol doktorom aj výsledky čo robil pár mamičkám predtým a všetky boli ok.Na výsledky čakám,ale verím a dúfam že všetko je ok.inak samotný zákrok nieje strašný,je len nepríjemný vpich do maternice.ja som mala tú smolu,že sa im upchala ihla tak ma museli pichnúť 3x,ale prežili sme.ale určite sa nestresuj,nemá to význam lebo dieťatko vycíti tvoje pocity.

martinafin
17. jan 2011

🙂

daniela1974
17. jan 2011

baby ked chcete vela kecat a o osobnych veciach otvorenejsie, poziadajte o vstup do sukromny Nase zlaticka 2011 - sukromne skupiny, tu nerada pisem.

mim111
17. jan 2011

zajtra máme genetiku
tak mi držte palce, nech tam neplačem, ak budem schopná napíšem, čo nám povedali 🙄

všetky sa držte 😉

kaara1980
18. jan 2011

@mim111 držím ti palce

svetluska4
18. jan 2011

kocky, nebojte sa ked babo necitite ze sa hybe, ono aj tak 3/4 dna prespi. A pohyby na zaciatku su len take jemnucke hladkanie ze to niekedy ani nepostrehnete, iba ked ste v klude. Neskor to naberie obratky ale aj to je rozne podla povahy a polohy babatka. Moj maly bol v brusku andelik, ja som nepoznala kopance, sa len hniezdil ako nejaka larvicka 😀 Segra ked bola tehu tak ta mala certicu v brusku, kopkala ako o dusu.
Ja cakam druhe babo a tiez necitim nic zvlastneho len take mrvenie ale uz viem ze to je babo, niekedy to pripomina aj prelievanie criev 🙂 Ale ked ste v klude a polozite si na brusko ruku, vacsinou na vecer, tak sa pomaly zacne babo ozyvat. Ze vraj je lepsie to robit priblizne v rovnakom case.

kukujka
18. jan 2011

@e.lle ahoj ja som tiez 20.tyzden a necitim nic len ked lezim v klude tak len nieco take jemnunke,ale to si asi skor nahovaram lebo sa vzdy sustredim ,ze kedy sa uz konecne pokyve

simko4
21. jan 2011

Ahojte dievcata, tak my sme sa vcera dozvedeli, ze mame dievcatko a vsetko zatial vyzera byt v poriadku, tak sa tesiiiim 🙂

kukujka
21. jan 2011

@simko4 gratulujem a krasne meno si jej vybrala terezka sa mi paci

daniela1974
21. jan 2011

@simko4 ja mam doma 11 rocnu Terku a teraz cakam tretiu babu a bude asi Magdalenka.

simko4
21. jan 2011

@kukujka Dakujem ...asi jedine meno, na ktorom sme sa zhodli a hodi sa k priezvisku 🙂
@daniela1974 Este som rozmyslala nad Markétkou, ale momentalne vyhrava Terezka. Aj Magdalenka je kraasne meno 🙂

lencita
21. jan 2011

baby ešte vam byva zle? ja som dneska vhupla do 18tt a este stale mi byva zle...uz sice nie kazdy den,ale obcas tak asi aby som sa nenudila 😎

kukujka
21. jan 2011

@simko4 my mame pre chlapceka radovan po priatelovi a pre dievcatko lia skratene od mojho mena

kukujka
21. jan 2011

@lencita no mne byvalo zle tak do 17tyzdna potom sa to vsetko upravilo a citim sa vyborne aj ked este obcas pridu dni ked mi nieje dobre

lencita
21. jan 2011

@kukujka tak dufam, ze uz to aj mna coskoro prejde... 🙂

kukujka
21. jan 2011

@lencita urcite to prejde a budes si moct uzivat tehotenstvo naplno

lencita
21. jan 2011

@kukujka ved uz si zacinam uzivat..len by som chcela viacej chodievat plavat...moc mi to teraz casovo nevychadza...po plavani sa citim uplne vyborne... 🙂 plavanie vam doporucujem baby 😉

kukujka
21. jan 2011

@lencita ja som tiez chcela chodit plavat ale dako na to cas nezostava

lencita
21. jan 2011

ja už na tom budem teraz časovo ovela lepšie tak by som sa chcela rozhybat , zakial to ešte ide.. 🙂 aspoň na fit lopte skus skakat 🙂 mna potom prestane bolieť chrbat 😉

kukujka
21. jan 2011

@lencita ja som skoro stale v praci tak nestiham nic o tej lopte som uz uvazovala

lencita
21. jan 2011

no ak mas robotu u pocitacu tak by si nanej mohla kludne sediet cely den 🙂 ja sa na nu najradsej vyvalim ako keby idem robit mostik az mi stavce praskaju 😀

kukujka
21. jan 2011

@lencita robim sestricku takze ta lopta v praci nehrozi

lencita
21. jan 2011

@kukujka tak to asi nie ☹ si na oddeleni alebo v ambulancii? lebo ja kvoly tehotenstvu nemozem dokoncit posledny semester školy,lebo si nemožem odrobiť prax v sanitke ☹

kukujka
21. jan 2011

@lencita na oddeleni som no radsej odychuj sanitka pocka aby sa tam drobcovi nieco nesalo

lencita
21. jan 2011

@kukujka už sa aj tak nedám do záchranárskych gatí 😀