icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
21. jan 2011

@lencita ja chodim v praci v bielych teplakoch a tricku lebo uniforma mi je mala

lencita
21. jan 2011

@kukujka 😀 a dokedy chces robit? nebojis sa infekcie na oddeleni ? nejaka nozokomia ..ja by som sa bala...davaj si velky pozor...

kukujka
21. jan 2011

@lencita budem robit dokedy sa bude dat neboj davam si pozor

mim111
21. jan 2011

@lencita
ahoj lencita
tak ťa poteším, nie si v tom sama, ja somt tiež 18tt a stále mi je zle, trpím nechutenstvom a v ústach mám otrasnú chuť, nikdy som nemala rada sladkosti-cukríky, taraz cmúľam a cmúľam .....ako malé decko. Tak želám všetkým, aby to už prešlo, aj keď ja skôr odpočítavam čas do pôrodu(ak sa dostanem vzhľadom na doterajší priebeh až tam), pretože predchádzajúce dve tehotenstvá boli to isté - a hlavne až do konca ..+ tehotenská cukrovka k tomu, proste paráda
takže ešte raz nám držím palce
prajem dobrú noc

lencita
22. jan 2011

@mim111 fuha tak snad nas to obe co najskor prejde...a cukor mas uz aj teraz vysoky? treba mysliet pozitivne 😉 kvoly babatkam musime vsetko vydrzat 🙂

227majka
22. jan 2011

ahojte mozem sa k vam pridat?

daniela1974
22. jan 2011

@227majka vitaj 😉 ako v polke tehotenstva? 😉

227majka
23. jan 2011

ahoj mne je celkom fajn nie je mi vobec zle takze pohode tehu poklopat 😉

janina7911
23. jan 2011

Ahojte tehuľky, pridávam sa k vám. 🙂 Termín máme 20.6., takže presne dnes končíme 19. týždeň. Celodenné nevoľnosti pominuli, inak sme našťastie bez komplikácií, len ešte nevieme výsledky triple testov, keďže doky mal dovolenku.
V stredu ideme na 4D USG a pevne verím, že sa už konečne dozvieme, či to bude malá Jaja alebo Paťko. 🙂 Teda ak s nami mimčo nevypečie ako v 16tt, kedy si strčilo medzi nohy pupočnú šnúru a doky povedal, že určite to bude na 50% chlapec alebo dievča. 😀

daniela1974
23. jan 2011

@227majka to ja som uz davno zabudla na tie celodenne vracacky, teraz uz len puchnem a funim a lezim a uzivam si nicnerobenie

weja55
24. jan 2011

Ahojte tehulky.. mozem sa k Vam pridat?? som tu nova a aj ja mam junovy termin 🙂 cakame prve babo a velmo sa tesiime.. 🙂

227majka
24. jan 2011

daniela1974: prave ze mne vobec nebolo zle ani pri prvom tehu.jaj ja uz sa neviem dockat kedy budem vediet pohlavie.pri prvom ma ani nelakalo vediet a ani sme nevedeli az po porode 😉 inak sa mi to velmi paci dani aky budes mat vekovy rozdiel medzi detmi. aj ja by som chcela mat prve 2 deti tak za sebou a to 3 mimi neskor.hmm to uz bude tak na pobavkanie 🙂

nik.a
24. jan 2011

Ahojte dievčatá aj ja sa pridám k pokecu. Som v 19tt a už cítim štigolenie. Tiež sa neviem dočkať toho, čo to bude.

janina7911
24. jan 2011

@nik.a Silno závidíme. 🙂 My sme dnes začali 20tt a tomu nášmu krpcovi sa nechce kopkať... občas mám pocit, že cítim také "šveholenie", ale ruku by som do ohňa nedala, či to nie sú len moje črevá... 😅 Ale tak hádam je všetko OK, dozvieme sa už teraz v stredu na genetickom ultrazvuku.

kaara1980
24. jan 2011

@janina7911 ahoj,ja mám termín 19.juna a tiež nejak cítim len občas jemné pohyby.

janina7911
24. jan 2011

@kaara1980 Tak ale ako budúce maminy nebudeme stresovať. 🙂 Sú baby, ktoré cítia prvé kopančeky až v 21tt, lebo nevedia, čo vlastne majú cítiť. Pozerám, že Ty už máš doma synčeka, tak si to aspoň zažila, aké to je. Aj keď beriem, že každé deculo je iné a už v brušku sa správa inak.
Aspoň že existujú tie ultrazvuky, na ktorých vidíme tie naše deťúrence... my sme naposledy boli v 16tt a teraz ideme v stredu... len mne sa ten čas medzi jednotlivými poradňami zdá hrooooooooooozne dlhý. 🙂

kaara1980
24. jan 2011

@janina7911 aj pri synovi som cítila neskor pohyby,ale už si to dáko nepamatám.Pamatám len keď už bol väčší a hýbal sa,potom mi to po porode chýbalo.Dnes mi aj zo 2x stvrdlo bruško...ja idem do poradne až budúci pondelok,tak musím vydržať

janina7911
24. jan 2011

@kaara1980 Tak držím palce, aby to nebolo nič vážne... neboj, určite nebude. 🙂
Nás trápi od včera trošičku tmavší výtok ako obyčajne, takže tiež čakám do tej stredy, kedy sa ukážeme dokymu...

bahara
24. jan 2011

@kaara1980 Ahoj môžem sa spýtať to tvrdnutie bruška ako pociťuješ? 😒 lebo ja už cca druhý až tretí deň v priebehu dňa cítim také čudné napätie v podbrušku..cca 2-3 sekundy to trvá potom to prejde..je to ono?Nemám to pravidelné..no už nad tým premýšľam..či je to o.ka..či sa mám obávať.. ☹

kukujka
25. jan 2011

@kaara1980 ahoj ja som uz v 21.tyzdni a pohyby tiez len take nepatrne musim byt v klude aby som ich citila ale vcera na sone sa drobec vrtel tak som uz spokojnejsia

kaara1980
25. jan 2011

@bahara ahoj,no mne to stiahne celé podbruško,nebolí to,ale je to nepríjemné.Občas cítim len slabý sťah,ale včera mi tak stvrdlo,že som ho mala ako kameň.mala som to aj pri synovi,ale to už som bola v takom 7 mesiaci a to som ho mala ako kameň a to hlavne keď som viac chodila a asi sa ponamáhala.Vraj je to normálne pokiaľ to nieje často.Ale keď pojdeš k DR.,tak to určite spomeň.

kaara1980
25. jan 2011

@kukujka aj mňa dnes ráno malé kopkalo.ale ležala som na chrbte a sústredila som sa.keď som si bruško pohladkala tam kde koplo,tak o chvíľu ma koplo zas.Ale keď sa hýbem,niečo robím,tak pohyby nevnímam

somewhere_33
25. jan 2011

Ahojte tak sa pridavam k vam. Mam termin 5.6. Tiez by som uz mala citit kopnutie, ale stale sa mi to nezda ako kopnutie, len ako take hmyrenie v brusku. Ked sa velmi sustredim a sedim na mieste, mam pocit ze sa tam nieco hybe, ale ze by ma koplo tak to sa mi nezda.

nik.a
25. jan 2011

Už sa teším na také pohyby, ktoré budem vidieť voľným okom. Kočky to tvrdnutie bruška sa vyskytuje len na spodnej strane (teda podrušku) alebo aj na boku?

kukujka
25. jan 2011

@kaara1980 musime len vydrzat pridu aj tie silnejsie kopance nasi drobcovia su asi lenivy

clelinka
25. jan 2011

pridávam sa k vám 🙂 no my čakáme tiež v júni síce kol 17.6 ale pohyby cítime už od 19tt a to som prvorodička.je to veľmi krásny pocit, a zaujímavé je že malé sa zobudí vždy medzi 21.00-22.00 akurát dnes aj ráno.
A zajtra ideme na morfo uSG tak sme nedočkaví ako ho opäť uvidíme....chystáte sa aj na 3D niektorá?v ktorom týždni to robia vaši doktori?

kaara1980
25. jan 2011

kočky hurá,amnio máme v poriadku

daniela1974
25. jan 2011

@kaara1980 pokial si tu casto tak popros @helenkasabinka nech Ta prida do sukromky, tu nerada pisem a gratulacia k amnia a co to bude?

kaara1980
25. jan 2011

@daniela1974 dievčatko,ja som to cítila od začiatku,ale nik mi neveril.

kukulik30
25. jan 2011

@kaara1980 blahozelaaaaaaaaaaaaam ..super... 🙂