icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
25. aug 2011

@simika23 my chodime len rano alebo vecer a aj to s flasou vodicky,alebo caju mala je s tohto tepla riadne vysmadnuta chuda male

zufzufmeister
25. aug 2011

Ozaj baby nedávno tu bola debata o chudnutí, aj vám to ide niekomu? Lebo mňa motivácia nejako rýchlo prešla :(

simika23
25. aug 2011

@zufzufmeister mne vobec este stale mam 8 kil navyse..chudnut nechcem aby som nahodou neprisla o mliecko 😒

kukujka
25. aug 2011

moja lia zaspava uz o okolo siedmej vecer a vstava okolo siestej rano budi sa len na papkanie ahned zaspi papat si pyta tak rozne niekedy po 5tich,6tich,7mich,3roch a 2hodinach.som velmi rada,ze mam take dobrucke babo len ja by som chcela aby zapala aspon o takej osmej vecer a tym padom potiahla rano dlhsie.neviete ako to dosiahnut????

lucia1981
25. aug 2011

@zufzufmeister no niečo mi o tom hovor, ja sa aj snažím cvičiť a dávam si pozor čo zjem, ale váha nie a nie dole a niekedy keď dostanem chuť na sladké tak zjem čo mi príde do ruky... 😝 😝 😝 zatiaľ som schudla ledva 2 kg takže ešte 3-5 kg by sa mi zišlo... ☹

nenullienka
25. aug 2011

@lencita gratuuuluuuujem 😀 😀 😀

sisi0211
25. aug 2011

@simika23 Ja som ju dala rano na 15 min na terasu a poobede tiez asi na 15 min. Viac sa neda a rano ju kvoli tomu budit nebudem 😒

sissika
25. aug 2011

@fleuerette jasné, že som skúšala, potom má ešte väčšie oči ...

sisi0211
25. aug 2011

@zufzufmeister Ja som schudla na povodnu vahu, ale ostalo mi brucho 😖 Vyzeram ako vo stvrtom mes. tehotenstva ☹ A to je este horsie ako neschudnut a aspon nevidiet vytrcajuce brusko.
A co sa tyka sladkosti, taka jedna Milka denne minimum, plus zmrzka... Uz mam aj vycitky svedomia, ze co to moje mliecko obsahuje, ked sa takto stravujem ☹

zufzufmeister
25. aug 2011

jááj, kurnik mrzí ma to kakanie malého... Keď vidím ako sa trápi :( a ďalšia super správa - malý mal od malička zápal v očkách a výtok, tak mu predpisovali rôzne kvapky, potom som bola u našej očnej - total krava, tá tam húkala ako riaditeľka zemegule, keď som sa spýtala koľko kvapiek mu mám dať, tak na mňa zrúkla že koľko asi mu chcem dať, že veď jasné že jednu... A také fasa chovanie... Tak som potom ked mu to neprechádzalo šla druhej, to tiež taká krava, ledva mu do očka pozrela a poslala nás na prečistenie slzných kanálikov čo je vraj dobrá brutalita, napriek tomu, že z výteru vyšlo, že baktériu tam nemá žiadnu a už mu to ani neslzí, ale ona, že preventívne... Ale seriem na to, pokiaľ to nezačne znova, tak nejdem, vraj je to dosť hrozné, tak nemám chuť to absolvovať :(

kukujka
25. aug 2011

@zufzufmeister moja mala to tiez mala s ockom stale nove a nove kvapky a masticky az som sa na to vykaslala a urobila odvar z repika a tym vyplachovala zazracne pomohlo

ivusik33
25. aug 2011

ja mám tiež výčitky kôli "žraniu", neviem, ale nejako nemám tú správnu motiváciu :( alebo sa neviem vzdať sladkostí, hlavne večer a tiež nanuku (keby niečo menšie, ale mne len magnumy chutia) 🤐 Ale dúfam, že ten moment už čoskoro príde a ja sa nakopnem!
Ja som dnes prvýkrát od pôrodu mala celý deň a budem mať aj celú noc len jedno dieťa 🙂) bože to je paráda, taký pekný a kľudný deň ani nepamätám a hlavne tak vyriadený a čistý byt máme konečne. Ráno išiel MM k mojim rodičom niečo robiť, tak som mu nabalila aj Simču a povedala som, že prídeme so Zuzkou večer za nimi, ale rozmyslela som si to a pôjdem až ráno.
A ešte jedna vec, chcela som sa opýtať Vás, ktoré dávate deti na dlhšie do sedačiek alebo lehátok, nebojíte sa, že si zdeformujú chrbticu?? Ja mám lehátko, ale ešte ho nepoužívam, lebo dr. mi už pri Simči vravela, že deti nemáme dávať sedieť pokiaľ samé nesedia, samozrejme, že som Simonku dávala do lehátka od 3mes. ale nie naviac ako na 1-2 hodinky denne.

lencita
25. aug 2011

@nenullienka
@silviadaisy30 dakujem 🙂 konecne si idem uzivat mojho maleho nufacka 🙂

9lea
25. aug 2011

@lencita gratulujem 🙂

9lea
25. aug 2011

@zufzufmeister moja motivácia by mala byť aspoň sestrina svadba o dva týždne a nič, stále sa nažieram, mixujem a sladkosti, bože tie sladkosti, keby tých nebolo, tak ja vlastne až tak veľa nejem, 10 kíl navyše mám ešte na 100 percent ak nie viac, je to masakra, už neviem koľko oblečenia som minuly týždeň dala mojej mladšej sestre, lebo sa už na to maličke oblečenie veľkosti S nemôžem pozerať, ach jaj a bruško tiež ako v štvrtom mesiaci 🙂

9lea
25. aug 2011

my vonku chodíme minimálne, to teplo nás zabíja, dnes poobede som malého uspávala v pivnici, kde máme práčovňu, lebo tam bol jediny chládok 🙂 za to leto mám ráda, ale nie AFRIKU

sissika
25. aug 2011

@zufzufmeister mi niečo hovor, dnes som si aj poplakala, jak sa malý nevie vykakať, ale rúrku som odložila až na zajtra, možno sa mu dovtedy podarí ... dúúúúúúúúúfam ... 😢

simika23
25. aug 2011

2. večer bez koliky waaaaaaaaaaaau 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katinka71
25. aug 2011

@zufzufmeister ako som prisla s porodnice ani kilo som neschudla,brucho ako 5 mesiac a jasne ze nic na seba neobleciem.musim si nieco kupit nositelne,cakam na kurz plavania pre babätka od 3 mesiaca tak aspon tam budeme chodit motivacia k pohybu

katinka71
25. aug 2011

@lencita gratulujem

jankam76
25. aug 2011

@kaara1980 Ahoj maminka. No ste zlatučký.Kubkovi fúúú na boľavú nožičku a princezničke cmuk, je krásna.

lucia1181
26. aug 2011

baby ja nastastie nemusim riesit chudnutie...ja mam dokonca o 2 kg menej ako pred tehotenstvom,teraz mam 50 kg 🙂.islo to dole same,ja som nedrzala ani ziadnu dietu,praveze som jedla dost sladkeho,tak som necakala,ze este aj schdnem.to bude asi tym behanim okolo 3 deti a dojcenim 🙂.
Inac nas kpcek je zo dna na den lepsi,pekne papa,kaka aj 3 krat denne,takze s bruskom vobec nemame problemy,spinkat ide okolo 22,00 a prespi mi do 7,30,napapa sa,pekne sa na nas chvilu skeri a este spinka do 10,00.potom sme hore,toideme von,alebo sa nosime na rukach,hrame v postielke s hrazdickou,alebo je v hracom kresle,rozpravame sa,alebo sa s nim hraju decka....taaaaak sa skeri a okolo 13,00 zase hajka do 17,00-18-00.potom sme zase asi hodinku vonku a drobec je uz hore az do kupania,ale zlatunky je,neplacka,skor sa stale usmieva a ,,rozprava,, hrackam a aj nam 🙂.vyzera to tak,ze to plati,ze nastane zlom v 3 mesiacoch a babo bude dobrucke 🙂

sissika
26. aug 2011

nenávidím tú rektrálnu rúrku a predsa ju musím použiť ... 😢

kaara1980
26. aug 2011

@katinka71 nič si z toho nerob,ja mám stále 10kg naviac.Ani sa neprežieram,však aj tak musím dávať pozor čo jem...moju najväčšiu lásku čokoládu mám z jedálnička úplne vyradenú.Takže zo sladkého maximálne keksy Marína.A nič,denne vypotím minimálne 2l a váha aj tak stále stojí.A ten pupok mám ako huspeninu 😠 .A tie blbé reči od rodiny...zabudli rýchlo že aj oni také boli a schudli až oveľa neskôr. 😠
@jankam76 Ahojky.Ďakujeme,hurá,lebo Kubko mal ešte večer 39,1st a odvtedy už nič.Tak hádam to už bude ok 😉

kaara1980
26. aug 2011

kočky,malej som nahmatala za ľavým uškom hrčku.Je ,pohyblivá,. ☹ .Dr povedala,že to je buď uzlinka,alebo tuková hrčka.Nuž,ale aj tak mám obavu ☹

lucia1181
26. aug 2011

@kaara1980 nas starsi syn ma tiez,ma okolo pol cm az 1cm,ako kedy.poslali nas aj na chirurgiu a tam nam povedali,ze si to nemame vsimat.dobre,nie?len to doktor popozeral,prehmatal a zaver,ze to zatial neha tak a nemame si to vsimat,vraj je to v poriadku a bude to bud tukova hrcka,alebo uzlina,ktora reaguje na oslabenie organizmu.on jak otaca hlavou,tak mu tu hrcku pekne vidno,ale niekedy je uplne malicka

kaara1980
26. aug 2011

mne tiež len povedala,že to mám kontrolovať,či sa nebude zväčšovať 😖

fleuerette
26. aug 2011

až mi to je divné ale Lukáš len búva a búva, spí hodinu a pol, zobudí sa hodinku je hore a zasa spí.... som zvedavá čo bude robiť v noci 😝

kaara1980
26. aug 2011

@fleuerette to dnes aj Lucka.akože nechápem....

simika23
26. aug 2011

@kaara1980
@fleuerette No moja zase dnes nevie spat..ale 2 dni predtym uplne super spinkala a zase je to v ri.. 😒